Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
osborne dedi:arkadaşlar slm.öncelikle kür olayına hiç girmedim girmemde heralde.kullandıklarım whey protein amino ve l-glutaminden ibarettir.
ölçüler
kollar:49
gögüs:131
bel:87
kevin_levrone dedi:selam dostum 4 yılda vücut yaptım diyosun hemde bu ölçüler,hemde paramparça.ya ben 8 yıldır body sporu ile uğraşıyorum.29 yaşında başlamışsın 33 yaşındasın.29 yaşındayken kaç kiloydun sen 29 yaşındaki bir insanın(spor yapmamış bir insanın)vücudu bi kere dinç olmaz öyle kola kolay.birde extra bişeyler kullanmamışsın.ya bırak göğüslerde 132....İnanılmaz bişey bu ya hatta mucize vücuduna göre bi kere göğüsler çok iyi durmuyor.bırak ki ben göğüsleriyle öne çıkan bir body'ciyim ya benim ölçüm yok o kadar..kusura bakma ama sana inanmıyorum.ama söylediklerin gerçekse sen bir mucizeyi gerçekleştirmişsin yada ben bu sporu bilmiyorum
Blitz dedi:Pump Forever dedi:resim fake deil ise;
cok formda bir vücut. 4 senede kürsüz yapılabilecek hakkı verilmiş bir vücut keisnlikle.. ama Osborne nun yazdıgı ölcüler fantezi.. 1.72 i boya 131 gögüs Lee Priestte bile yoktur
Sana katılıyorum Pump, ben de foto hakkındaki yorumlarımı yazdım ama tartışmada kaynadı. Tekrar yazıyorum.
-Göğüs 132 den kol 49dan bel ise 87den 1.72 boyunda olduğunu hesaba katarsak daha ince duruyor bence. Bu fotolarda ölçüler farklı sanırım, verilen ölçüler ise bulk dönemine ait herhalde.
shawlin dedi:önemli olan kaç yıl çalıştığınız değil. stressiz ve sakin bir durumda olmanızdır. stres herşeyi mahvediyor.
vücudunuz çok başarılı tebrikler
DaFFy dedi:gardyan dedi:bende bu sporu 4 yıldır yapıyorum ama göğüs tarafım senden daha kaslı yaş 17 kilo 65
aferin sana