• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 aylık düzenli çalışma+beslenme=13kg

Teşekkür ederim, sporu bırakmayacağım hacimlenmeye devam thums:

Bu da aynı poz ama bu sefer kasmadım vücudu.
Görüntü kalitesi için özür diliyorum duh

Normalde bilmiyorum ama gözüme daha hacimli geliyorum bu fotolarda nedense daha bi küçük çıkıyomuşum gibi geliyor. Salondaki aynalardanmıdır nedir daha büyük gösteriyo insanı :D

Eklentiler

• DSC06842 copy.jpg
    DSC06842 copy.jpg
    111,8 KB · Görüntüleme: 974
Bir sorucam olucak.Hangi mekik türlerini kaç set ve kaç kere yaptığınızı söyleyebilirmisiniz.?

Bende 1 ay oldu başlayalı vucut ölçülerim.

Vucudum yağlı olduğu için daha çok cardio yaptırıyor hocam.Ağırlıkları kilo verince başlayacağım.Hedefim 75 kilo olmak.

Boy: 177
kilo : 85
Göğüs : 103
Kol : 36.5
bel : 99

Bu kadar kısa zaman böyle vucut yapmak büyük başarı.Bayada para harcamışsın protein tozlarına böyle vucut yapman gayet normal.İnşallah bende sizin vucudunuz gibi bir vucuda sahip olurum.:)

Son düzenleme:
Bir sorucam olucak.Hangi mekik türlerini kaç set ve kaç kere yaptığınızı söyleyebilirmisiniz.?

Bende 1 ay oldu başlayalı vucut ölçülerim.

Vucudum yağlı olduğu için daha çok cardio yaptırıyor hocam.Ağırlıkları kilo verince başlayacağım.Hedefim 75 kilo olmak.

Boy: 177
kilo : 85
Göğüs : 103
Kol : 36.5
bel : 99

Bu kadar kısa zaman böyle vucut yapmak büyük başarı.Bayada para harcamışsın protein tozlarına böyle vucut yapman gayet normal.İnşallah bende sizin vucudunuz gibi bir vucuda sahip olurum.:)

mekik sehpasında yarım mekikler ve bolca ayak kaldırma yapıyorum 2 günde 1, 4 set maximum tekrar şeklinde, karındaki yanmaya (acıya) dayanamaz hale gelene kadar devam ediyorum. toplamda 250 300 mekik arası günüme göre.

Protein tozlarına para harcadığımız zaman böyle vücut yapmamız gayet normal olmuyor, sadece para harcayarak vücut inşa edilemiyo malesef, paranın yanında adanmışlık gerektiriyor, mükemmel beslenme, düzenli uyku, düzenli ve ağır antrenman gerektiriyor. normal hayattan tamamen feragat gerektiriyor.
Parayla halledilebilseydi tüm zengin iş adamları fit bir vücuda sahip olurlardı thums:
Umarım hedefine ulaşırsın.
Başarılar.

ya tabii ki para da çok gerekli ama işte üstte yazıldığı gibi uyku, beslenme, çalışma bunlar olmazsa trilyon versen işe yaramaz. uzun lafın kısası para çok büyük bir katkı body de ama beslenme, uyku ve düzenli antreman olmadan koca bir sıfır.

geldıgın nokto cok onemlı sıfırdan bu goruntuye ulasmıssın geyet basarılı ve azımlı bı calısma olmus tebrıkler calısmaya devam

çok tebrik ediyorum tabi benim gibi vg'ye yeni başlamış birinin gözüne rambo gibi gözüktün hocam :D bende öle bir vücut yapmayı hedefliyorum ama zor... :)

prontobasso kür bitince ayrıntılı resim yükliycektir sanırım, heyecanı kaçırmak istemeyebilir :)

teşekkür ederim,
bunun söyleneceğini biliyordum ama trapez en sevmediğim yer,
yani benim estetik anlayışıma ters geliyor ve sevmiyorum o şişkinliği.
o nedenle hiç çalışmıyorum çalışmadım çalışmayıda düşünmüyorum :)

çok iyi vücut yapmışsın tebrikler. yalnız trapez çalış bence. pişman olmazsın

Ne desem bilemedim hırsın resimdeki bakışlarından belli zaten

İyisin ama arkadaşlarında dediği gibi trapez i biraz daha geliştirip azcıkda hacimlendinmi 7 ayık süreye göre çok çok iyi olursun.

çok süper bir vücut yapmışsın. tebrik ederim. birde çalışmana da hayran kaldım.
bende aynen senin gibi hiç kilo alamayan minyon tipliyim. yaşım 27 ama 19-20 gibi gbi gösteriyor. :D neyse kilo alma umuduyla bu spora başladık inşaallah hepimizin istediği olur.

Arkadaşlar NETRITION.com dan;
Animal pack
animal pump
animal stak
animal nitro
bu dört ürününde siparişini yaparsak elimize ulaşır mı? Çünkü 5 lbs den sonrası için gümrükte sorun çıkıyorumuş sanırım.

bu Animal ürünlerini kullanmak tam bir işkenceymiş ya. her gün ortalama 40 tane kocaman tableti nasıl yutuyorsun? bende dün almaya başladım, sonra mideyi bozmaz inşaallah.

Sadece soruyorum, yanlış anlama lütfen, steroid kullandın mı acaba?

Back
Yukarı