• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 aylık düzenli çalışma+beslenme=13kg

Bu vucut çalışmasında kasların gelişimini görebiliyoruz .

fakat bu çalışmalar sonucunda nasıl oluyorda trapez kası nasıl bu kadar zayıf kalıyor.

Biz istemesekte omuz sırt göğüs çalışmaları sonucunda bu kasta etkilenir herhalde

Süper bir vücudun var bende şuan senin başladığın kilodayım umarım senin kadar olmasada iyi bir vücut sahibi olabilirim:)Bir sorum olacak vg ye başlamadan önce göğüs arsında boşluk varmıydı bende şuan sinirimi bozucak şekilde bir boşluk var dolduramıyorumda zaten dolmuyor dediler senin vücudun nasıldı başlamadan önce merak ediyorum

ya nerde güzel bir vücut görsem kullandığı supplementler paragraf gibi hevesim kaçıyor bu spordan.. bu iş supplementsiz olmaz mı kullanmadan bu hale gelemiycek miyiz?

Arkadaslar selam birkac aydir is nedeniyle yurt disindayim, mesajlari goruyorum ama cevap verme firsatim olmadi hic.
Yaptiginiz yorumlar icin cok tesekkur ederim, en kisa zamanda cevaplamaya calisacagim hepsini.
Gorusmek uzere.

ust gogus eksik o fotolarda koprucuk kemikleri gayet net belli oluyor. belki 3-4 ay ust agırlıklı calışarak bu açığıda rahatlıkla kaparsınız. alt gogus gelişimide başarılı. tbrler.

beslenmenın gayet iyi oldugunu dusunuyorum duzenlı antrenman ve bolcada supplement almıssın 7 ayda 13 kılo bana az gelıyor ama ? daha fazlasını senmı almak ıstemedın anlamadım.1 ayda pro-gainer ile ortalama 3,5 kılo alanlar var bızım salonda benımde kılo sorunum var ve bende yenı basladım da sımdı ben senın yaptıklarının ceyregını yapıyorumdur beslenme vs vede ilk defa yapıyorum.benım hedefım senden cok daha buyuk 7 aylık sure ıcınde bakalım artık hayırlısı :)

7 ayda ilk resme gore olan gelişim yeterli bence. daha fazlası olabilirmiydi o tartışılır. çok iyi bir gidişatı var bence arkadaşın. tbrler.

1 ayda 3.5 almış o zaman 7 ayda 24.5 kilomu alacak bazı arkadaşlar kilo almayı basit supplementları mucize steroidleri iksir sanıyor ,sonrada gerçekleri öğrenince sporu bırakıyor :)
gainera verilen parayla ,1 tencere makarna bide gariban duası bence daha iyi kilo aldırır

1 ayda 3.5 almış o zaman 7 ayda 24.5 kilomu alacak bazı arkadaşlar kilo almayı basit supplementları mucize steroidleri iksir sanıyor ,sonrada gerçekleri öğrenince sporu bırakıyor :)
gainera verilen parayla ,1 tencere makarna bide gariban duası bence daha iyi kilo aldırır

1 ayda 3.5 kılo aldı demek her ay 3.5 kılo alıyo demek mı arkadasım oyle bı soleymıssın kı ayrıca ımkansız gıbı. 7 ayda 13 kgdan daha fazla alınabılecegıne emınım ayrıca 1 tencere makarna yemek kımsenın aklına gelmemıstı yemek yıyemıyenler proteını 1 tencere makarnadan mı alsın kardesım ben yumurtanın beyazını bıle yıyemıyorken gainerın ıcıne sutle beraber yumurtayı dırek kırıp ıcebılıyorum yanı hıc ıse yaramasalar bıle psıkolojılerı yetıyor sahsen benım beslenmem cok daha degıstı ve sunuda eklıyım gainerlar sadece kılo ıcın degıl kardesım kasların yenılenmesı ve enerjı bakımından da ise yararlar makarnadada emınım bunları bulabılırız.

7 ayda 13 kilodan fazla tabii ki alabilirsiniz, ancak dünya üzerinde yapılan tüm tıbbi araştırmalar 1 sene içinde yapılabilecek saf kas kütlesinin (steroid kullanmadan) maksimum 3 kg olduğunu söylüyor, steroidlerle bu oran 4.5 5 kg lara çıkarılabiliyor.
7 ayda pek tabii 30 kilo da almak mümkün ama bunun ne kadarı bizim yapımı için uğraştığımız saf kas kütlesi olur onu işte tıbbi araştırmalar söylemiş.
ayda 3.5 kilo almak problem değil, önemli olan ne kadar şiştiğiniz değil ne kadar kas yaptığınız.
Unutmamak Lazım.
Sevgiler.

Kendi şahsi fikrimi yazarken şunu söyleyeyim sadece hislerimle yazyorum.Bilimsel dayanağı yok.Sen bu kadar ilaç kullanmışsın belli güzel çıkmış şeklin.Fakat seni ilerde çok byük sağlık sorunları yakanı bırakmayacak.Hayatta hiç birşey doğalı gibi olmaz.Yok protein tozu falan bence saçma.Zaten ben şuna dikkat ettim benim gittim salonda protein tozu alanların hepsinin damarları itfaiye hortumu gib çıkmış.Ama ne hikmetse aynı zamandan beri uğrşan ve tek bir ilaç bile almayan arkadaşımda damarları öremezsin.Çünkü her ilacın bir yan etkisi vardır.Bu ilaç su bile olabilir.Zaten şu atasözüde oradan çıkmıştır :Su içsem bile yarıyor.Çünkü sonuçta formüleH20 dur.Amino asitlerin yapısına bak kimyasal yapsına oradada periyodik elementleri göreceksin.Teşekkürler yinederesimler için.

periyodik elementler derken :) Walla tespitler mukemmel olmus hocam. bilimsel dayanagı yok derken bu kadar da dayanaksız olcagını tahmın etmemistim

7 ayda 13 kilodan fazla tabii ki alabilirsiniz, ancak dünya üzerinde yapılan tüm tıbbi araştırmalar 1 sene içinde yapılabilecek saf kas kütlesinin (steroid kullanmadan) maksimum 3 kg olduğunu söylüyor, steroidlerle bu oran 4.5 5 kg lara çıkarılabiliyor.
7 ayda pek tabii 30 kilo da almak mümkün ama bunun ne kadarı bizim yapımı için uğraştığımız saf kas kütlesi olur onu işte tıbbi araştırmalar söylemiş.
ayda 3.5 kilo almak problem değil, önemli olan ne kadar şiştiğiniz değil ne kadar kas yaptığınız.
Unutmamak Lazım.
Sevgiler.

bence yanlışınız var; bildiğim kadarıyla dwyane wade çaylak sezonu bitiminde 4 ay içinde 8 kilo almıştı bunun en az 6-7 kilosunun kas olduğunu düşünürsek....yoksa ben saf kütlesinin anlamını tam olarak bilmiyor muyum diye düşündüm şimdi...:)

Unutmamak Lazım.
Sevgiler.

Dostum üst tarafta sormuştum ancak sanırım okumadın. Steroid kullandın mı acaba?

prontobasso son durumu merak etmekteyiz, fırsat bulduğunda sürecin ansıl gittiğiyle ilgili bir şeyler yazarsan sevinirim.

saygılar

Yaz başından beri yurtdışındaydım iş gereği, dolayısıyla salona gidemedim
Şimdi geri döndüm Türkiyeye. bu hafta içinde tekrar başlayacağım spora.
Kayıplar var, bi parça ufaldım :)
Son hız başlıyorum bu hafta gelişmelerden haberdar ederim.

Back
Yukarı