Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
1 ayda 3.5 almış o zaman 7 ayda 24.5 kilomu alacak bazı arkadaşlar kilo almayı basit supplementları mucize steroidleri iksir sanıyor ,sonrada gerçekleri öğrenince sporu bırakıyor
gainera verilen parayla ,1 tencere makarna bide gariban duası bence daha iyi kilo aldırır
Kendi şahsi fikrimi yazarken şunu söyleyeyim sadece hislerimle yazyorum.Bilimsel dayanağı yok.Sen bu kadar ilaç kullanmışsın belli güzel çıkmış şeklin.Fakat seni ilerde çok byük sağlık sorunları yakanı bırakmayacak.Hayatta hiç birşey doğalı gibi olmaz.Yok protein tozu falan bence saçma.Zaten ben şuna dikkat ettim benim gittim salonda protein tozu alanların hepsinin damarları itfaiye hortumu gib çıkmış.Ama ne hikmetse aynı zamandan beri uğrşan ve tek bir ilaç bile almayan arkadaşımda damarları öremezsin.Çünkü her ilacın bir yan etkisi vardır.Bu ilaç su bile olabilir.Zaten şu atasözüde oradan çıkmıştır :Su içsem bile yarıyor.Çünkü sonuçta formüleH20 dur.Amino asitlerin yapısına bak kimyasal yapsına oradada periyodik elementleri göreceksin.Teşekkürler yinederesimler için.
Gerçekten tespitleri mükemmel arkadaşınperiyodik elementler derkenWalla tespitler mukemmel olmus hocam. bilimsel dayanagı yok derken bu kadar da dayanaksız olcagını tahmın etmemistim
7 ayda 13 kilodan fazla tabii ki alabilirsiniz, ancak dünya üzerinde yapılan tüm tıbbi araştırmalar 1 sene içinde yapılabilecek saf kas kütlesinin (steroid kullanmadan) maksimum 3 kg olduğunu söylüyor, steroidlerle bu oran 4.5 5 kg lara çıkarılabiliyor.
7 ayda pek tabii 30 kilo da almak mümkün ama bunun ne kadarı bizim yapımı için uğraştığımız saf kas kütlesi olur onu işte tıbbi araştırmalar söylemiş.
ayda 3.5 kilo almak problem değil, önemli olan ne kadar şiştiğiniz değil ne kadar kas yaptığınız.
Unutmamak Lazım.
Sevgiler.
7 ayda 13 kilodan fazla tabii ki alabilirsiniz, ancak dünya üzerinde yapılan tüm tıbbi araştırmalar 1 sene içinde yapılabilecek saf kas kütlesinin (steroid kullanmadan) maksimum 3 kg olduğunu söylüyor, steroidlerle bu oran 4.5 5 kg lara çıkarılabiliyor.
7 ayda pek tabii 30 kilo da almak mümkün ama bunun ne kadarı bizim yapımı için uğraştığımız saf kas kütlesi olur onu işte tıbbi araştırmalar söylemiş.
ayda 3.5 kilo almak problem değil, önemli olan ne kadar şiştiğiniz değil ne kadar kas yaptığınız.
Unutmamak Lazım.
Sevgiler.
prontobasso son durumu merak etmekteyiz, fırsat bulduğunda sürecin ansıl gittiğiyle ilgili bir şeyler yazarsan sevinirim.
saygılar