Blackfortune
Üye
gençler bende yağ yakım günüğümü yazmak istiyorum ama konu açma yerini bulamadım malum biraz cahillik dalga geçmeyip biri bana yardımcı olabilirmi teşşekürler şimdiden
gençler bende yağ yakım günüğümü yazmak istiyorum ama konu açma yerini bulamadım malum biraz cahillik dalga geçmeyip biri bana yardımcı olabilirmi teşşekürler şimdiden
Dostum görüşmeyeli nasılsınNeler yaptın kaç kiloya düştün ? Tahmini yağ oranın % kaç?
Memleket neresi![]()
aslında okudugum iyi oldu
az cok aynı kilolardayız gibi
bende baya kilo ve yağ yaktım gayette iyi oldu.
benimde final haftası ama ben sınavlardan sonra da gidiyorum salona
basen-popo eskiye nazaran gayet iyi göbekte iyi durumda six pack yanları cıktı bile
ama eşofmanın lastik yerinde enteresan bir yağ tabakası var
sana sormak istedigim sen yağlardan tamamen kurtulup mu body'e geçeceksin yada geçtin
yoksa kiloyu sabitleyip hacime mi gidiceksin ?
Hocam sizin hedefinize ulaşmanıza az kalmış haDiyet bittikten sonra foto bekliyoruz
![]()
fakat vücüt kaldırabilecek mi bi de orası var.
1 saat agırlık + 30-45 dakika cardio bilemiyorum dogrusu.
yada söyle sorayım
önceleri cardioyu önceden yaparken şubatta cardioyu sona mı bıraksam.
şubatta agırlıga daha fazla önem vermek istiyorum.
Bugün manyaklık yapıp göğüse girdim. Biraz düşük bir performans çıkardım o da normal ama şimdi hafif bir sızı var göğüslerde inş geçer ilerleyen saatlerde.Üstüne de 30dk kardiyo yaptım.
86 kiloyu tartıldığım tartıda bugün tekrar tartıldım. Bildiğimiz eczahanelerdeki tartılardan. 69.5kiloya düşmüşüm. Tabi yağ oranım falan nasıl bilmiyorum.
Tahmini kaçtır?Attın mı karındaki yağları?
%12-%13 dür sanırım. Daha tamamen erimedi malesef. Baya depo etmişim zamanında maşallah yak yak bitmiyor. Zaten kısa sürede tamamen eriyeceğini düşünmemiştim.
Olsun olsun.%13-17 arası fit kabul ediliyor.Bundan sonraki zamanda kaliteli kilo alırsan,önümüzdeki sene sixpackleri çıkarırsın..
RaJeV
şubatta hacime yönelik çalışacagım.
sen kahvaltıda yulaf yiyor musun ?