Ağırlık gelişimleri (20 ay)

bi Saat sonra isten cikip salona gidiyorum bak hirslandim simdi:)
20 kg lik dumbelllerle benc,8 kilolarla curl,4 kilolarlada lateral atarim,yeter Allah bereket versin der cikarim:):)zaten gecen gün 48 kg nasil acaba derken bi yüklendim belimi incitmisim,senin yüzünden halen agriyor:):):)

20 kg lik dumbelllerle benc,8 kilolarla curl,4 kilolarlada lateral atarim,yeter Allah bereket versin der cikarim:):)zaten gecen gün 48 kg nasil acaba derken bi yüklendim belimi incitmisim,senin yüzünden halen agriyor:):):)
Abi utandırıyosun (: itiraf ediyorum 4.8 kg ydi onlar

Abi utandırıyosun :) itiraf ediyorum 4.8 kg ydi onlar
yok aslinda onlar 48 kg dida senin yaptigin omuz pres diildi bence:)he he he:)[DOUBLEPOST=1420747050][/DOUBLEPOST]ayni dumbeller bizim salondada var ama bizdeki 48 kg daha büyük geldi bana:)bak bu aksam cekiyim gidince resmini,yada ben yerinden oynatamayinca gözüme büyük gelmisde olabilir ha ha haha:):)

Abi ben 110 kg olduğum için yanımda küçük duruyo dumbellar (: toplamı benim kadar etmiyo dumbelların

Peki abi 200 kg deadlift mi daha ağırdır,yoksa ''bu kız bana bakmaz'' düşüncesimi??

Tebrikler
Bizim salonda 96 kg bench yapan yok valla, sen omuz çalışmışsın

Tebrikler
Bizim salonda 96 kg bench yapan yok valla, sen omuz çalışmışsın
Teşekkürler abi (: çita yükselsin 200 kg deadlift pazartesi video çekicem,bi abimiz yazmış ben 220 kg deadlift videosu atıcam diye,ondna önce davranıyım (:

Teşekkürler abi :) çita yükselsin 200 kg deadlift pazartesi video çekicem,bi abimiz yazmış ben 220 kg deadlift videosu atıcam diye,ondna önce davranıyım :)
Ben pilavını hazırlıyorum,helvayıdavsonra kararız:)rekor diye telef olup gidicek gül gibi gençler,
Bi öğrenemediniz çok kaldırmak değil doğru kaldırmak geliştirir:):)

Ben pilavını hazırlıyorum,helvayıdavsonra kararız:)rekor diye telef olup gidicek gül gibi gençler,
Bi öğrenemediniz çok kaldırmak değil doğru kaldırmak geliştirir:):)
yok abi o çok kaldıramayanların halk hikayesi :D ,sen o ağırlığın altına girdiğinde her türlü yaptığın yerdeki kaslar zedeleniyo,buda büyümenin tek kuralı

2 yildir bulktayim yazmissin , bu yaz definasyon dusunuyormusun?

Evet ilk kürümle birlkikte,definasyon düşünüyorum

Daha bende bilgi toplama aşamasındayım,üni sınavından sonra başlicam küre[DOUBLEPOST=1420915588][/DOUBLEPOST]Hedeflerim 100 kg yağsız kütle oluşturmak :D

%7-10 güzel olur

Yanlış anlama ama tek kürle %7 %10 yağ oranında 100 kg ye gelmen çok uçuk bir hayal.Yağ oranın en az %25 ve birde su var fazlaca bildiğin gibi , packlerini görmen için en azından bi 20 25 kg vermen lazım

%17 yağ oranım,yağsız kütlem 90 kg yaza kadar yağsız kütlemi 93-94 kg yapma hedefim,kürle birliktede 4-5 kg kuru kas alıp yağ verdikten sonra güzel bi şekil çıkcak gibi

%17 yağ oranım,yağsız kütlem 90 kg yaza kadar yağsız kütlemi 93-94 kg yapma hedefim,kürle birliktede 4-5 kg kuru kas alıp yağ verdikten sonra güzel bi şekil çıkcak gibi
herşey güzel ama yağsız kütlen 90 kg zor yani şuan 108 kilosun 18 kg verip six pacleri çıkarabileceğine inanıyomusun :) ideal kilo endeksine ulaşırsın evet ama %7-%10 zor hocam ha bu arada birde bulkda da olsan göğüse falan dikkat et,basit gibi gözüküyo definasyon ama sonra o şekli toparlamak bayaa güç olur hele ki göğüsler başlı başına sıkıntı benden demesi :) başarılar ..

herşey güzel ama yağsız kütlen 90 kg zor yani şuan 108 kilosun 18 kg verip six pacleri çıkarabileceğine inanıyomusun :) ideal kilo endeksine ulaşırsın evet ama %7-%10 zor hocam ha bu arada birde bulkda da olsan göğüse falan dikkat et,basit gibi gözüküyo definasyon ama sonra o şekli toparlamak bayaa güç olur hele ki göğüsler başlı başına sıkıntı benden demesi :) başarılar ..
aynen abi,tek güvencem şuan definasyon kürü,clenbuterol falan yoksa bu 20 kg yağ ile hayata küserdim (: dediğim gibi yaza kadar dirty bulk 120-130 olurum heralde sonra güzel bi kür cardio,az carb az yağ,bakalım nasıl bişey çıkcak bende merak ediyorum,hayatımda hiç zayıf olmadım çünkü

Back
Yukarı