Abi utandırıyosunbi Saat sonra isten cikip salona gidiyorum bak hirslandim simdi
20 kg lik dumbelllerle benc,8 kilolarla curl,4 kilolarlada lateral atarim,yeter Allah bereket versin der cikarimzaten gecen gün 48 kg nasil acaba derken bi yüklendim belimi incitmisim,senin yüzünden halen agriyor
![]()
yok aslinda onlar 48 kg dida senin yaptigin omuz pres diildi benceAbi utandırıyosunitiraf ediyorum 4.8 kg ydi onlar
Peki abi 200 kg deadlift mi daha ağırdır,yoksa ''bu kız bana bakmaz'' düşüncesimi??bi Saat sonra isten cikip salona gidiyorum bak hirslandim simdi
20 kg lik dumbelllerle benc,8 kilolarla curl,4 kilolarlada lateral atarim,yeter Allah bereket versin der cikarimzaten gecen gün 48 kg nasil acaba derken bi yüklendim belimi incitmisim,senin yüzünden halen agriyor
![]()
susma hakkimi kullaniyorumPeki abi 200 kg deadlift mi daha ağırdır,yoksa ''bu kız bana bakmaz'' düşüncesimi??
Teşekkürler abiTebrikler
Bizim salonda 96 kg bench yapan yok valla, sen omuz çalışmışsın
Ben pilavını hazırlıyorum,helvayıdavsonra kararızTeşekkürler abiçita yükselsin 200 kg deadlift pazartesi video çekicem,bi abimiz yazmış ben 220 kg deadlift videosu atıcam diye,ondna önce davranıyım
![]()
yok abi o çok kaldıramayanların halk hikayesiBen pilavını hazırlıyorum,helvayıdavsonra kararızrekor diye telef olup gidicek gül gibi gençler,
Bi öğrenemediniz çok kaldırmak değil doğru kaldırmak geliştirir![]()
herşey güzel ama yağsız kütlen 90 kg zor yani şuan 108 kilosun 18 kg verip six pacleri çıkarabileceğine inanıyomusun%17 yağ oranım,yağsız kütlem 90 kg yaza kadar yağsız kütlemi 93-94 kg yapma hedefim,kürle birliktede 4-5 kg kuru kas alıp yağ verdikten sonra güzel bi şekil çıkcak gibi
aynen abi,tek güvencem şuan definasyon kürü,clenbuterol falan yoksa bu 20 kg yağ ile hayata küserdimherşey güzel ama yağsız kütlen 90 kg zor yani şuan 108 kilosun 18 kg verip six pacleri çıkarabileceğine inanıyomusunideal kilo endeksine ulaşırsın evet ama %7-%10 zor hocam ha bu arada birde bulkda da olsan göğüse falan dikkat et,basit gibi gözüküyo definasyon ama sonra o şekli toparlamak bayaa güç olur hele ki göğüsler başlı başına sıkıntı benden demesi
başarılar ..