Hocam çok iyi . Sormak istediğim bir iki sey var.
- Ilk olarak boyun kaç?( ilk sayfalara cok bakmadım hizlica süzdüm konuyu yazdıysan kusura bakma) 95 kilolardan bahsediyorsun 95 kg epeyy bir kütle demek ama sen pek okadar göstermiyorsun .
- press yaparken niye yerdesin?( Tamamen cahillikten soruyorum hicbir fikrim yok belki o sekil bi calisma var belki makine ona müsade ediyor sadece meraktan soruyorum).
- o çalıştığınız yer ev mi? Eğer öyle ise böyle bir çalışma istasyonunu kaca maal ettiniz? Ve burda salonda çok yapilan ama burda yapilamiyan gözde bir hareket varmi?
- birde hocam o kadar agir kilolarla nasil barfiks giriyorsun kaldi ki vucut agirligin bile cok yuksek .normal ağırlıksız vucut agirligi ile max kac yapıyorsunuz tek seferde?
Iyi çalışmalar kolay gelsin..
Link acilmiyor hocamSoğuk sırt fotosu atayım arkadaşlar. Dead sırtı değil pull uo sırtı
https://resimag.com/p1/d60d7060983.jpeg
Link silinmiş tekrae yükleyeyimLink acilmiyor hocam
Hocam muziksiz nasil calisyorsun ya![]()
Hocam elite seviye ne anlama geliyor. Az cok anlaşılıyor tabi kelimeden dolayı ama detaylı olarak bu sporla alakali neyi ifade ediyor. Ileri seviye bir sporcu oldugunami ve bunun belirli agirliklarimi var eger var ise bir şema yada seviye ağırlık iliskini gösteren bir link yada bisey varmi elinizde?Kilo 92 ye düştü ama floorda güçlenme ye devam. 146 kg 5 tekrar yapmıştım ama görüntü kalitesi çok kötü olunca buraya koymadım
58 kilo ile de 10 tekrar dips. Bu harekette de elite seviyeye geldim
Hocam elite seviye ne anlama geliyor. Az cok anlaşılıyor tabi kelimeden dolayı ama detaylı olarak bu sporla alakali neyi ifade ediyor. Ileri seviye bir sporcu oldugunami ve bunun belirli agirliklarimi var eger var ise bir şema yada seviye ağırlık iliskini gösteren bir link yada bisey varmi elinizde?