Afka9 Antrenman Günlüğü

46 kg ile 2 set 5 tekrar pull up çıktı

2. Set daha iyiydi. Bunlar dışında 6 set daha barfiks çektim. 4 kg daha artırabilirsem exceptional den elit seviyesine çıkacakmışım barfikste symmetrichstrength e göre

Bugünkü antrenmanda 8 set dips yaptım

60 kg ile 2 set 8 tekrar, 50 kg 9 tekrar, 40 kg 12 tekrar şeklinde 10'ar 10'ar azaltıp en son bw ile 25 tekrar yaptım
İlk set

İkinci set daha iyi

Ardından 3 swr deadlift ve 5 set lateral raise

Dipste ki 1RM 103 kg a çıktı. 5 kg daha artarsa elite seviyeye geleceğim exceptionalden

Hocam çok iyi . Sormak istediğim bir iki sey var.
- Ilk olarak boyun kaç?( ilk sayfalara cok bakmadım hizlica süzdüm konuyu yazdıysan kusura bakma) 95 kilolardan bahsediyorsun 95 kg epeyy bir kütle demek ama sen pek okadar göstermiyorsun .
- press yaparken niye yerdesin?( Tamamen cahillikten soruyorum hicbir fikrim yok belki o sekil bi calisma var belki makine ona müsade ediyor sadece meraktan soruyorum).
- o çalıştığınız yer ev mi? Eğer öyle ise böyle bir çalışma istasyonunu kaca maal ettiniz? Ve burda salonda çok yapilan ama burda yapilamiyan gözde bir hareket varmi?
- birde hocam o kadar agir kilolarla nasil barfiks giriyorsun kaldi ki vucut agirligin bile cok yuksek .normal ağırlıksız vucut agirligi ile max kac yapıyorsunuz tek seferde?
Iyi çalışmalar kolay gelsin..

Son düzenleme:
Hocam çok iyi . Sormak istediğim bir iki sey var.
- Ilk olarak boyun kaç?( ilk sayfalara cok bakmadım hizlica süzdüm konuyu yazdıysan kusura bakma) 95 kilolardan bahsediyorsun 95 kg epeyy bir kütle demek ama sen pek okadar göstermiyorsun .
- press yaparken niye yerdesin?( Tamamen cahillikten soruyorum hicbir fikrim yok belki o sekil bi calisma var belki makine ona müsade ediyor sadece meraktan soruyorum).
- o çalıştığınız yer ev mi? Eğer öyle ise böyle bir çalışma istasyonunu kaca maal ettiniz? Ve burda salonda çok yapilan ama burda yapilamiyan gözde bir hareket varmi?
- birde hocam o kadar agir kilolarla nasil barfiks giriyorsun kaldi ki vucut agirligin bile cok yuksek .normal ağırlıksız vucut agirligi ile max kac yapıyorsunuz tek seferde?
Iyi çalışmalar kolay gelsin..

Çok uzun değilim 179 boy hocam. 95 kilo çok düşük yağ oranında değilim yağ oranım da biraz yüksek. Alt vücuda biraz daha önem verseydim vücut ağırlığı biraz daga yüksek olabilirdi aslında

Yerde yaptığıma floor press deniyor. Arch yapılamadığı ve leg drive a müsaade etmediği için yapıyorum. Omuz sağlığı için de daha iyi. Momentum her tekrarda sıfırladıği için üst vücut kuvvetini daha iyi artırdığını düşünüyorum

Ev aynen. 7 8 bin tutmuş olabilir

Ağırlıksız 18 tekrar yapmıştım galiba buralarda videosu olmalı. Ağırlıklı gire gire barfiksi geliştirdim. 10 12 tekrar yapabilen herkes ağırlıklı girmeli bence barfikste

Ağırlıklı barfikste gelişmeye devam. 3 set ağırlıklı barfiks. 48 kg 5 tekrar, 34 kg 7 tekrar ve 20 kg 11 tekrar.

7 set 10 tekrar bw ile. 5 I maximum genişlikte son 2 si orta genişlikte.

5 set de barbell row. Bel ve kalça stabilizer kas olarak katıldığı ve sırtın orta kısımları da çalıştığı için artık eklemeyi düşünüyorum

BW 93 kg. Zincir ve kemer dahil olmadan 48 kg ile 5 tekrar 72 kg 1RM e denk geliyor. Sadece 1 kg daha artırırsam elite seviyeye geçen ilk liftim barfiks olacak . Zincir ağırlığı ile aslında şuan girdi de denebilir. İlk setteki total kilo 142-143 arasında.

Doğal hiç ilaç kullanmamış biri olarak yavaş yavaş kendi çapımızda gelişmeye devam.

Eklentiler

• Screenshot_20200109_120928_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200109_120928_com.android.chrome.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 218
Kilo 92 ye düştü ama floorda güçlenme ye devam. 146 kg 5 tekrar yapmıştım ama görüntü kalitesi çok kötü olunca buraya koymadım

58 kilo ile de 10 tekrar dips. Bu harekette de elite seviyeye geldim

Eklentiler

• Screenshot_20200121_120435_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200121_120435_com.android.chrome.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 233
Kilo 92 ye düştü ama floorda güçlenme ye devam. 146 kg 5 tekrar yapmıştım ama görüntü kalitesi çok kötü olunca buraya koymadım

58 kilo ile de 10 tekrar dips. Bu harekette de elite seviyeye geldim

Hocam elite seviye ne anlama geliyor. Az cok anlaşılıyor tabi kelimeden dolayı ama detaylı olarak bu sporla alakali neyi ifade ediyor. Ileri seviye bir sporcu oldugunami ve bunun belirli agirliklarimi var eger var ise bir şema yada seviye ağırlık iliskini gösteren bir link yada bisey varmi elinizde?

Hocam elite seviye ne anlama geliyor. Az cok anlaşılıyor tabi kelimeden dolayı ama detaylı olarak bu sporla alakali neyi ifade ediyor. Ileri seviye bir sporcu oldugunami ve bunun belirli agirliklarimi var eger var ise bir şema yada seviye ağırlık iliskini gösteren bir link yada bisey varmi elinizde?

Symmetrichstrength adlı siteye göre. Yani senin kilon ve yaşındaki çoğu sporvudan daha güçlü olduğuna dair bişey

https://symmetricstrength.com/

Buradan kendine bakabilirsin yaptığın hareketlere dair

Eklentiler

• Screenshot_20200121_203333_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200121_203333_com.android.chrome.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 229
Bw 91 kilo. Kilo vermeye devam
50 kg 5 tekrar
35 kg 8 tekrar
20 kg 11 tekrar

11 set farklı kilolarda pull sonrası 3 set de rdl

Kilo 91 e düştü. İlerleyiş devam

147 kg 5 tekrar floor press

135 kg 8 tekrar floor press

120 ile 4 set 8 tekrar ve 100 ile de 3 set 10 tekrar ile kapattım. Raise yapsam iyi olurdu ama yapmadım

Back
Yukarı