volvol6161
Üye
vardır hocam elbette sülale en az 1.80 boy iri yapılı bizimOoo iyiymiş ,senin genetiğe de faydası olmuştur mutlaka

vardır hocam elbette sülale en az 1.80 boy iri yapılı bizimOoo iyiymiş ,senin genetiğe de faydası olmuştur mutlaka
tipik kezban işteKuzenimin basina gelen bir olayda beni cok guldurmustu.
Ozel guvenlik kursunda kizlar surekli guluyordu kuzene.bi gun konusmalarina kulak misafiri oldum.
Kızım bizden buyuk gogsu var suna bak dyip guluyorlardi.
Baska yerde olsa sporcu adam derler ilgi gosterirler.gormemisler buyuk gogus tabi kiskanyrlar gorunce haliyle![]()
Direk kas derken beli kastediyor, evimizin direği diye bir deyim vardır ya, o işte, bel gitti mi daha hayır gelmez.Hahahaha bide direk kas yapmak icin gidileni varmiss.kas yapmak icin ayri direk kas yapmak icin ayri![]()
Kuzenimin basina gelen bir olayda beni cok guldurmustu.
Ozel guvenlik kursunda kizlar surekli guluyordu kuzene.bi gun konusmalarina kulak misafiri oldum.
Kızım bizden buyuk gogsu var suna bak dyip guluyorlardi.
Baska yerde olsa sporcu adam derler ilgi gosterirler.gormemisler buyuk gogus tabi kiskanyrlar gorunce haliyle![]()
Bakma gercektede hayranlarda bizim gogsumuz kucuk bize bakmaz psklojisindeler heraldeAyni adamlari pembe dizilerde gorseler hasta olurlar ama
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Spor araba görünce, yol yok nerede gidecek diyen kesim işte oBakma gercektede hayranlarda bizim gogsumuz kucuk bize bakmaz psklojisindeler heralde
Kedi uzanamdgi cigere buyuk goguslu dermiss![]()