Anneniz/Babanız/Eşiniz Ne Diyor? - Özel Sözler

Az önce babam(spor dönüşü): ''Bu ne hal oğlum pipin bile terlemiş?!''

Yeni tanıştığım bir kız arkadaş (diğerine hitapla): ''Şunun kollara bak kız, duvardan duvara vurur bu bizi!''

İkisine de cevap veremedim. Biraz utangaç bir insanımdır :)

O kızlar bana öyle bişey dese neler derim duh :D

Benim annem ve babam eskiden yememe takilirlardi ama onlarda alisti artik laf etmiolar beslenmeme fakat babam supplementlere cok takilio dolabi acio bakio sole supplementlerin oldugu rafa -Hele bak bak olum gorende kalp hastasi sanar bu ne lan nerene gidio bukadar sey anlamiomki...
Enistem birgun animal pack i gordu bi bakdi sole icini acip bi kokladi adam az kala bayiliodu bu ne olum lan dedi dedim vitamin h...dr lan ordan fahre zehri sandim a.... k... nasi icion la bunu sen yiye yiye tat alma duyun öldu olum senin :)
Bide okuldaki kizlar beni görunce bi bana bakarlar bi erkek arkadaslarina buda bana cok buyuk bi guven ve motivasyon verir herzaman.

Annem: - Anne ben Protein Tozu Alıcam Bu ay + Oglum eger o ilaçlardan alırsan hakkımı helal etmem Sen dogal yapıcaksın..

Arkadaslar: İlk basladıgımda bi deri kemiktim ozamanlar diolardı olm bu kiloyla baslarsan hiç kas mas yapamazsın (( ama 4 ayda 15 kilo aldım :/ ))

Teyzemin Kızları: Kolların patlıcak , Yanımızda badici war bize bişey olmaz.

Annem: Yeter oglum bırak su sporu cok çirkin oldun.
Annem: Ben yemek yapmayı bilmedigim için Anneme günde 3 kere yemek yaptırıorum artık kadın bıktı büyük tence ile yapıo makarnayı 1 gün gidio :D

Babam: O pazular ne öyle evlat

Çevremdekiler: Hammallık işi oldularmı hemen bana haber yolluolar

Kız kardeşim: Abi zaten omuzların geniş daha fazla genişletme kapıdan gecemicen

Halamın oglu: 4 senedir oda body building yapıor + Sen bana yetişene kadar ben jay cutler gibi olucam :D

Son düzenleme:
Ben body yapmıyorum ama ısınma hereketlerini çok yaparım barfiks ve şınav çok çekerim :) Sağdan sola atlarım yerimde duramam yani :)

Annem: " şişir, şişir oğlum!Gösterde babanda görsün" :D
Babam: " oğlum bak benim amcamın cocukarıda yapıyorlardı şimdi soytarı olup gittiler ortalıkta boş boş serseri serseri geziyor" zaten her şeye birşey buluyor sürekli her şeye kızıyor :)
Babam: "Oğlum spor güzeldir hoştur ama böyle kas mas işleri boştur" :)
Babam: " Yüzme kursu başlamış seni yazdırıyım mı?
Ben: Yazdır baba yazdır
Babam:"Bakarız oğlum, bir ara gidersin havuza gelirsin ":)

Buradaki cocuklar, bazen beni görürler pozunu sıkar mısın felan bende baş parmagımı ağzıma koyup üflerim yavaş yavaş şişiririm :)
Çocuklar: Abi yavaş patlancan şimdi :) Görende lastik sanar :)

Arkadaşlar: Benim 8 tane baklavam var sende ne var!
Ben: Göster bakıyım(tertemiz dümdüz bir vücut)
Arkadaş: Sen göster bakıyım
Ben: Sapık mısın git başka kapıya :) Ama dokuna bilirsin :)
Arkadaş: Taş gibiymiş :) Ama hala göstermedim :D
Ben: Musait bir zamanda inş :)

Kız Arkadaş: Yoktur :) Ben ilgilenmiyorum böyle şeylerle pek fazla :)

Ayrıca paylaşımlar için çok teşşekürler burada gülmekten öldüm :) ama 10 sayfa anca okuyabildim :)

Benim çalıştığım yerde yaş ort. 25 falandır. Benim iki cinstende aldığım tepkiler çok ilginç oluyor:D Çünkü 1000-15000 kişinin çalıştığı yer ben hariç vücutlu adamı bırak spor yapan bile düzgün yoktur:lol: Bi kaç kızın arkamdan hıh şuna bak ya tepkilerini duydum biraz kasıntı buluyorlar galiba. Başka aldığım bi kaç tepki daha var karşı cinstende yazmıyorum şimdilik:D Erkeklerden bu ilaç kullanıyor kesin gibi tepkileri duydum da dönüp cevap verme gereği duymadım. Ema en bombası dündü heralde tuvaletten çıktım yürüyordum şirkette kızın biri de elinde teelfonla mesajlaşıyordu kafası telefonda önüne bakmıyor. Bende neye bakıyordum o ara ciddi anlamadım ama bende bakmamışım önüme. Çarpışacaktık neredeyse tam dibe geldik kafasını kaldırdığında kısa metrajlı bi çığlık attı resmen:lol: Çok yakından görünce daha bi iri duruyosun ya. Dikildi olduğu yerde tip tip baktı sonra bende cool cool yürümeye devam ettim:D Hiç muhabbeti olmayan kişilerin konuşma çabası daha komik ama saçma sapan bi lafla muhabbet açmaya çalışıyorlar o çok iyi. Daha ayrıntılı yazarım inşallah tekrar:D Anne-babamın tepkilerini yazmıyorum onların klasiktir zaten biliyorsunuz.

Son düzenleme:
Babama un, tuz, şekeri artık tüketmeyeceğim diyorum. Simit almış. Birşey desem kalbi kırılacak, mecbur yedim.
Metobolizma hızlandırıcıyı da buzdolabına koydum. Yavaş yavaş ev halkını alıştırıyorum. :D

Annem
Geçen televizyonda gösteriyodu bi çocuk ölmüş spor yaparken(Annem eskiden ikinci ligde basketbol oynuyordu :D )
Nee sen yoksa ilaçmı alıyosun.Buna cevabım bazen evet bazen hayır ama yinede sormaya devam ediyor.
Babam pek karışmaz ama dalga geçmek için bi sözü var.
Hocam(Doktor manasında) bunu yememize ne dersiniz.
Ablam BB'ye ilk başladığım dönemlerde ve hayvan gibi 7 yumurtalı omleti götürürken;İşte sen böylesin her işi abartıyosun.
Evden uzakta İstanbulda okuyup yurtta kaldığım için pek sorun olmuyor ama ablamla aynı üniversitede okuduğumuzdan yine laf yiyiyorum ve haberlerim eve gidiyor :D

babam fazla kaldırma kalbin durur
annem bırakınca kalbin büyür ölürsün
karım ben kaslı adam sevmiyorum sen kimin için çalışıyorsun
diyorlar

Salona gittiğim zamanlar çevremden hiç kötü tepki almadım. Zaten zayıflamak için gittiğimden iyi yapıyorsun, zayıflarsan iyi olur olmuştu...

Ama geçen sene kantincinin kaşıma geçip (omuz hizama geliyor) 'Ulan ben senin yerinde olsam deli gibi vücut yapar bodyguard gibi gezerdim.' diyip beni belimden tutup kaldırmaya çalışması. Bunu unutamıyorum nedense çok gülmüştük hepimiz.

98 kilo olduğum dönemlerde başıma enteresan olaylar geldi.
Otogardayız ve annem bir bayanla tanışmış beni çağırdı 'işte bu da oğlum' diye, kadın beni gördü 'oooooooo aoooow :) maşallah'
Bir akşam liseden bir arkadaşımla eski günleri yad etmek için okula girdik, akşam yasak tabi ve okulun görevlisi var, adam bizi fark etti ve 'hop nereye gidiyorsunuz' dedi, arkamız dönüktü tabi ve ben arkamı dönüp adama baktığımda 'tamam gidebilirsiniz, sorun yok' dedi :)
Köyde beni gören bir amca 'oğlum bu ne hal ayı gibi olmuşsun' demişti :)
Eve doğru giderken yolda 2 serseri denk gelmişti, baktım üzerime geliyorlar? şöyle bir durduk, adamlar birbirine baktı, biri diğerine 'oğlum adamdaki kalıbı görmüyor musun bize dayak mı yediricen' dedi ve kaçtılar :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:40 ----------

zayıfım diye isyan eden çocuğa, salonumuzun hocası olan eski büyükler şampiyonu hocamız beni göstererek 'bu çocuk salona ilk geldiğinde senden daha zayıftı şimdi domuz gibi şişti' :) demişti yine aynı hoca 'rambo'

Annem

Karı gibi memelerin çıkıcak niye yapıyorsun başımıza top mu olacaksın

Kullanma şu tozları bir gün ölüp gidiceksin(Hepimiz ölücez)

Herkül(Bir şey taşıtacağı zaman)

Bırakınca sarkıcak yaşın ilerleyince ne yapıcaksın çok merak ediyorum.

Babam

Fazla kaldırma fıtık olucan bak sonra

yeter bu kadar gitme gidip ne yapıcaksın

Arkadaşlarım

Bende başlayacam kardeş önerin nedir

abi boş işlerle uğraşmayın ya hayatınızı yaşayın

ne garip adamsın ya (yemek sırasında yağsız vs vs yerken)

Sonuç olarak ağzı olan konuşuyor biz bildiğimizi okuyalım :)

Bir sürü laf yemişimdir ama geçen hafta kız arkadaşlarımlayken teki '' benden fazla göğsün var '' dedi. O zaman bir kızardım işte

oglum dokunur içme o kadar hapı zehirlenirsin (annem Amino asit içerken)

yeter artık yeter sabah akşam o tozdan içiyosun dokuncak sonra (gene annem) :D

Zaten zayıfsın temelli zayıflayacaksın aklını geliştir aklını(anne)

O adamlar ilaç vuruyor olum kurbanda kessen yenirler tosun gibiler(abi)

yaşın kaç body yapıyorsun daha (babam biraz zor oldu ama gene geldim body ye :D)

Orda çalış gel eve bize sataş (ablam tatışırken)

2 dambıl kaldırdın diye g..un başın oynadı (abim)

Gerisi küfürlü yazmak istemedim

Pek horny bir kiz arkadas dudagini isirarak, gayet sakin bir tavirla; cok fena olmussun sen ya.

Uniden iki kiz arkadas, cok sismissin goguslere bak ohaaa!

Uniden bir arkadas; abi omuzlarin cok iyi, genel olarak da cok iyi gorunuyorsun.

Bazi arkadaslar bilmem neden, alakasiz yorumlar geliyor diyeyim, cok zayiflamissin gibi. Halk arasinda yag oranin azalmis demek oluyor sanirim bu.

Anne; omrum sana yemek yapmakla mutfakta geciyor.

Babam, cok konustugum zamanlar, tavuk gibi gidaklamaya basladin yine, o kadar tavuk yersen boyle olur. Bakalim ne kadar guclendin, sirtimi ov bakalim. Naber rambo falan diyerek eve geliyor bazen. Siklikla beni evde kum torbasinda high kick calismaya tesvik ediyor, bazen de, ohooo ben senin kadar cok spora gitsem su an arnold olmustum diyor. Ben de babama gobegini isaret ederek ancak armut olursun su halinle baba diyorum. :)

dün akşam yemeğinde masadayız, konu yine zayıflığımdan açıldı, -annem 'işte erkek dediğin hafif göbekli olmalı' vs. başladı yine :)
-ben de 'sadece kemiklerim ince ama kollarım kalın' deyip tişörtün kolunu aralayıp sıktım bisepsi,
-annem 'ohaa hayvan! ne yaptın kendine, nasıl şişiyor öyle' dedi :)
iltifat olarak mı yoksa hakaret olarak mı değerlendirsem bilemedim :lol:

oğlum televızyonda ızledım ıs adamı bu ılaclardan ölmüş dikkat et( annem)

oğlum yazık sana bu şeyler neki neden içiyosun un mu bunlar ne ( annanem :D)

canım daha fazla şişme bir gün bir yerimi kıracaksın( kız arkadasım)

olum 8 supplement yetmez 10 12 ye cıkarmak lazım ( salondakı arkadaslarım)

Oğlum sen hapçımısın ? Salona diye çıkıyorsun evden hapçılara mı gidiyorsun , ne o haplar oyle rengarenk :)

Babam "o ağırlıklar beyninide büyütüyomu, git ders çalış zayıf istemiyorum. başımıza doktor kesildin(yağlı yiyecek tüketmememden). o vücut paramı kazandıracak sana kas değil ders çalış"
Hep cevabım: "sağlam kafa sağlam vucütta, sağlam vucut sağlam yemekte" :)
Hele aminoasit whey alınca; ona verdiğin parayla ben dünyanın erzağını alırdım (270tl tuttu toplam herşey) aşırı ön yargı var :D

Back
Yukarı