Anneniz/Babanız/Eşiniz Ne Diyor? - Özel Sözler

ANNEM:oğlum bu seferki son bak söz verdin o ilaçlardan alma artık..

BABAM:ceketlerinin önü kırılıyo yeter omuzun genişleyip duruyo orantılı kilo al :)bel boş kalıyo valla yakışmıyo

SEVGİLİM:ben kaslı sevmem gitme sporuna /yine mi spor iyi git/spordamısın aferin madalya takıcaklar :)

ARKADAŞLARIM(ERKEK):ilaçlarla şişiriyo kendini bırakınca inicek yoksa bi bok yok onda bende alsam bende şişerim

HEE BİZ BALONUZ A.. :)

ANNEM:oğlum bu seferki son bak söz verdin o ilaçlardan alma artık..

BABAM:ceketlerinin önü kırılıyo yeter omuzun genişleyip duruyo orantılı kilo al :)bel boş kalıyo valla yakışmıyo

SEVGİLİM:ben kaslı sevmem gitme sporuna /yine mi spor iyi git/spordamısın aferin madalya takıcaklar :)

ARKADAŞLARIM(ERKEK):ilaçlarla şişiriyo kendini bırakınca inicek yoksa bi bok yok onda bende alsam bende şişerim

HEE BİZ BALONUZ A.. :)

:))):) süper yaaa hahaha

Annem:Yeter kapıdan giremeyeceksin...
Salondayken bir liseli: demiri bükebilir misin ağabey... :D
Annem:Sana her sene farklı boyutlarda gömlek mi alacam ben... :D
Sevgilimden ayrıldıktan sonraki sözü:Zaten ayı gibiydin. :D
Girdiğim dönerciden 3 tane döner yedikten sonra garson diğer bir garson arkadaşıma ''O nasıl birşey lan öyle...'' :D

Son düzenleme:
Hahaha :D En baştan birçok yorumu okudum arkadaşlar gerçekten çok komik ve tatlılarsınız :D Ben de 3 yıldır bu sporun içindeyim ama istikrarsızlıtan fazla yol katedemedim ama son aylarda müthiş istikrar yakaladım bırakmayacağım bu sefer inşallah :) Her neyse yine de üzerimde bir şey yokken vücut yaptığım belli göğüsler , omuzlar ve sırt özellikle belli. Bana laf söyleyenler genelde arkadaşlar ve babam

Babam; Vücut yapacaksan git inşaatlarda çalış para kazanırsın hem kas da yaparsın :D
Ben: Baba saçmalama ya düzenli antrenman ve dengeli ağırlık lazım.
Babam: Git bahçeyi falan belle ağaçların dibini aç.
Ben: Baba onlar kas yapmıyor.
Babam beni evde yerde uzanmış dumbell press yapmaya çalışırken görünce: Allah akıl fikir versin. :D
Kardeşim beni çalışırken görünce: Adam ayı gibi olmuş biz çalışalım o okuyorum diyerek paraları yesin vücut yapsın :D
Ablam: Bahadır ne yaptın böyle göğüslere bak ıyy üçgen vücut mu yapmaya çalışıyorsun öyle sen. :D

Eski sevgililerim: Spor bitince mesaj at :D:D

NOT:Aslında 68 kiloda 177 boyunda fazla kas kütlesi olmayan ama estetik olduğunu düşündüğüm bir vucudum var. Üzerim giyiliyken vücut yaptığımı düşünmez bence çoğu insan ve beni zayıf olarak görür. Ama üzerimde bir şey yokken omuzlarım geniş ve belim ince olduğundan iri görünüyorum. Benden de böyle saygılar :)

Bir idman sonrasi hatunun yanina gittim, bir haftadir gorusmuyorduk.

Montum cikar ve cumle aynen:

--Cok calisiyorsun, bak bir hafta da ne hale gelmis kolun soba borusu gibi...

Sonra gel anlat idman sonrasi, sicak o yuzden boyle su bu...

Konuyu kaybetmemek icin yaziyorum. Gulmekten koptum bu arada. Hepimiz ayni dertlerden muzdaribiz.

Annem; Şu ağırlıklara gösterdiğin ilgiyi derslerine gösterseydin oooo.
Babam;Koçum benim , sık bakiyım kasları.
Arkadaşlarım;Ben senin yaptığını 1 ay uğraşsam yaparım sen bu işi bilmiyorsun.Hem birkaç hafta yapmazsan kasların erir.(adam daha ağırlık görmemiş eleştiriyor :D )
Kız arkadaşlarım;Onlar fazla yorum yapmıyor çünkü daha 3 ay olduğu için şişmiş değil.
Sevgilim;Son 6 aydır olmadığı için şimdilik raadım :D

Annem : Olum çok şişirme kötü olur
Babam : Daha pek bişey yok yazın çok fena olursun :D
Kız arkadaşlarım : Birtanesi karnımı elledi ve dedi oha sıkmadan sert :D
Sevgilim : Olmadığı için rahatım :DS:

Ya siz iyi sinus, Ben amerikadayim Burada herkes yarma gibi. Bende tabii kaslar azicik sistigi vakit bile dar giyiniyorum.
Ablam: (abla nasilim bir sk kolumu) sen herhalde spor salonlarindakini gormuyorsun?
Babam: kibrit mi onlar?( kendi bicepsini gosteriyor skypetan)
Annem: bodybuilding.com dan birseyler almisin? Hemen cope at!
Partylerde ki kizlara Ben vucud calisiyorum dedigimde--> hemen t-shirtimi kaldiriyor abslere bakiyor :D
Ya daha dur ne karin Kasi? Zaten bira icmisim sismis gobek iyicene :D

kucuk yigenim: dayı bu ne
ben: protein tavukta felan bulunuyor
kucuk yigenim: ne yanı bu tavuk tozumu :))))))
annem: oglum bu içtiklerini geçen televizyonda sölediler cok zararlıymıs.
ben : anne bak 5 kg almısın 2.bucuk ayda
annem: okadar seyi bana versen kas yarısmalarına katılırım (eminim katılır hahah)

Başlayalı 4 ay oluyor. 7 tane yumurta pişirirken babam anneme kim yiyecek bunları diye sordu. Bizim oğlan yiyecek kas yapıyormuş dedi annem. Babamda ya bodye gittiğimden haberi yok ya da sadece koşmaya gidiyorum sanıyor. Gelsin bizim işyerinde koli kaldırsın yumurta kas yapmaz koli kaldırırsa olur kası. (Koliler en fazla 4 kilo :D )

Bu sabahta ablam elim ensemdeyken "oha ne yapmışsın kollarına sakın daha yapma bu kadar yeter" kollar 36 cm bana çok küçük geliyor ama bakış açısı işte. :)

Kız arkadaşlar üçgen olmuşsun bence bırak fazla şişme iyi böyle diyorlar

Arkadaşımın biri, ben gitsem on numara olur yağları kasa çeviririm. Hemende gelişirim. Yazın gidecem 1 ay. (Yav he he) -Arkadaşıma açıklama yapma gereği duymuyorum biyolojik olarak imkansız falan yağın kasa çevrilmesi demiyorum. Bıktım millete bu sporu anlatmaktan.

İlk başladığımda 5 tane arkadaşımı yanımda getirmiştim. Şu an tek çalışıyorum. Hepsi aynı kafaydı 1 ayda şişmeyince gittiler. Bacak çalışması olduğunda onun yerine bir gün önce yaptıkları göğüs programını yapıyorlardı. Gelde bunları anlat işte. Bende bu forumu okuyarak geliştirdim kendimi. Başlamadan önce 5-6 saat vakit geçirdim gayet bilgili bir şekilde gittim. Tabi eksiklerim var halen ama. Bizim toplumumuzda okuma alışkanlığı, merak diye bir şey yok malesef.

eniştem
-göğüse bak patlayacaksın (göğüs calıstıgım günden sonra)
-seni 30 yaşında görücem bırakınca föss olucaksın

Ben : Enişte sırf senin yüzünü görmek için 30 yaşına kadar devam edicem :)

Annem = Oğlum her tshirtü neden dar alıyorsun (L aldıgım zaman büyük geliyor M bedenede tam sığıyorum :) napıyım büyük olacagına tam olsun )

Mangaldan önce 1 tabak lapa pirinç yerken ablam = Oğlum az sonra et yiyeceğiz yeme tıkanırsın

-Sıkıntı yokk Abla :)))))))))

Mangaldan sonra kuruyemiş yerken - Oğlum az önce yemek yedik kapıları kilitleyelim gece bizide yersin sen :))))))))

-sen hiç gördünmü body yapıp ta okumuş olan?
-body yapıp ta karşına alıp muhabbet edebileceğin kaç kişi biliyorsun?
-body antisosyallerin işi...konuşmasını bilmeyen toplum içinde konuşamayan insanların uğraşısı.
-adamın beynine kan gideceğine kaslarına gitmiş, bön bön bakıyor
-toplumda ezilip kendini ispat etmeye böyle çalışanlardanmısın?
-adam vücudunu geliştirmiş ama 2 kelimeyi biraraya getirip konuşamıyor...
vb,vb... duyduklarımdan aklıma gelenler bunlar...

-Daha ne kadar devam edeceksin ?
-Sağlığım el verdiği sürece bu sporu yapacağım.
-Ama çirkin olacak.
-Merak etme bi Coleman olamayız :)

Annen doğru demiş bence 19 yaş erken yani vücut 22 yaşına kadar gelişmesini sürdürüyor erkeklerde ama tabi bende 20 yaşında başlamıştım :)

aynen

son zamanlarda kilo aldım benimde biraz göbeğim var. spora basladım 1 aydır.
babam aşırı spor yapar işte ama annemle ayrılar ben annemle kalıyorum yaşım 15

-oğlum 20 kere çevir bırak onu :D :D ,kondisyon bisikletinden söz ediolar (Annem ve ananem)
- ye oğlum ye birşey olmaz (ananem)
- Oğlum o kadar kaldırma sakatlanırsın , 5 -8 kg dumbelldan söz ediyoruz :D(annem)
- 50 mekik çekince yeter diyolar

düşünün ne kadar zor bi ortamdayım evde çalısıyorum kafa_kafa_

Son düzenleme:
Annem: Sana yakında balkona tavuk kümesi yapıcam daha ekonomik olur demesi sürekli:) ve en sevdiğim muhabbettir bütün sülalemin beni tavuk canavarı olarak görmeleri) ee nede olsa etinden yumurtasından yararlanıyoruz her gün 10 yumurta 1 tavuk:)

Back
Yukarı