Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
fit bir vücut görüyorum, ayrıca belin inceliği şaşırtıcı, bu zorlu süreci iyi atlatmış tebrik etmek lazım, sadece fiziksel değil psikolojik bir mücadeleden de galip ayrılmışthums:
son fotoğrafta dövmemi var, kıl mı o kısım![]()
aynı senin gibiydi benimde vücudum ilk başladığımda. Gözle görülür değişim var ama hala zayıfsın. Tavsiyem; sabah kahvaltısını sağlam yapman. Alerjin yoksa minimum 3 yumurta beyazı tereyağı bal ve yarım ekmeğin eksik olmasın. Öğleden sonra gerekli proteini karbonhidratla birlikte almalısın (yarım ekmek döner, tavuk döner, tavuklu pilav) bu tür şeyler. Akşam yemeğinde protein ağırlıklı sağlam olsun. Çalışma yaparken çok ağırlık az tekrar mantığıyla çalış. tekrarların ortalama 8 olsun ağırlşık arttırarak dört sette 10-8-6-4 makuldür.
çalışma ve beslenme programını yazabilirmisin?p.m. de atabilirsin.
bende zayıflıktan şikayetciyim boyum 173 kilom 57, bu sene üniversite sınavına hazırlanıyordum sporla filan uğraşamadım yinede istediğim bölüm olmadı bu yaz para biriktirip sınavla birlikte sporumu yapıcam bende 4-5 kilo almak istiyorum bu konuyu görünce çok iyi motive oldum teşekkürler JuN1oR-BuilD3r.