MertKorkmaz
Üye
Merak ettigim konular ise pro yaptigina gore igne ve turu seyler kullandin mi? Ayni zamanda kac. Yildir vg yapmaktasin? Bu arada tebrik ederim omuz genisligi cok iyi
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Metabolizmam inanılmaz hızlı çalışıyor ve vücudumu çok iyi tanıyorum.. bende kaliteli karbonhidrat alıyorum ve tabi şeker,katı yağ gibi şeylerden tamamen uzağım uzun süredir diyette olmanın getireleri.. vücut yapım ectomorf olması sebebiyle fazla yağlanamıyorum açıkcası.
53-55 kg arası spora başladım vücut yapım zor kilo alan zayıf yapıya sahibim,metabolizmam inanılmaz hızlı bulk zamanda bile yağ oranımı %10-11 üstüne çıkarmakta güçlük çekiyorum,omuzlarım genetik olarak geniş yapıya sahip annemden gelen bir genetik olsa gerek onunda omuzları geniştir. Ectomorf Vücut yapısına sahibim.Tebrikler harika hacim. Başarılarınızın devamını dileriz.
Bu arada vücut yapım ektomorf yazmışsın fakat pek öyle durmuyor. Ektomorf için bu kadar geniş omuz kafesi imkansız gibi. Bu konuya tam açıklık getirelim bence. Ben ve diğer ektomorf arkadaşlar umutlanıp beklentileri büyütmesin hayal kırıklığı olur sonra![]()
omuzlar bence biraz tipini bozmus cok genıs omuz vucudun her yerı bellı ölcude estetıgı bozacak sekılde olmamalı bence senın omuzlar ve kollar dıger bölgeleri geride bırakmıs sana guzel görunebilir ama estetik olarak hic iyi durmuyor bence basarılar
omuzlarla alakası yok yüzü zaten güzel değil saç yapısı imajı vs yoksa sadece vücuda bakıldıgında estetik bence haksızlık etmeyinomuzlar bence biraz tipini bozmus cok genıs omuz vucudun her yerı bellı ölcude estetıgı bozacak sekılde olmamalı bence senın omuzlar ve kollar dıger bölgeleri geride bırakmıs sana guzel görunebilir ama estetik olarak hic iyi durmuyor bence basarılar