• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

BARAN KALAYCI 85 KG %10 bf (off season)

Baran Kayalci ilk spora basladigimda hocamin bana soyledigini seninle ve arkadaslarimla paylasmak istiyorum "dişarda iyi vucutlu birini gordugunde oo adam iyi vucut yapmis demiyeceksin iyi para harcamis diyeceksin derdi. Sende bu ise gonul vermissin iyi para harcamissin. Steroid kürü yada suplement kürü ne olursa olsun emek vermek zaman ayirmak bu isi hayatinin bir parcasi haline getirmek onemli olan. Ideallerin dogrultusunda basarilar dilerim kardes basarilisin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baran Kayalci ilk spora basladigimda hocamin bana soyledigini seninle ve arkadaslarimla paylasmak istiyorum "dişarda iyi vucutlu birini gordugunde oo adam iyi vucut yapmis demiyeceksin iyi para harcamis diyeceksin derdi. Sende bu ise gonul vermissin iyi para harcamissin. Steroid kürü yada suplement kürü ne olursa olsun emek vermek zaman ayirmak bu isi hayatinin bir parcasi haline getirmek onemli olan. Ideallerin dogrultusunda basarilar dilerim kardes basarilisin.

Katılıyorum bizim evde alışveriş ikiye bölünür bi benim için yapılır birde diğerleri çok para isteyen lüks bir iş en pahalı hobilerden.

Malesef içinde bulunduğumuz spor maddiyat açısından giderleri en çok olan spor dalı,zamanında gerek sosyal hayatımız olsun gerek kıyafet alışverişi ve ekstra giderlerimiz her şeyden ödün verip bu spora gönül vermiş birisiyim kendi adamış birisiyim. İnşallah dediğiniz gibi olucak :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sizi soyunma odasında görüp çok azimlenmiştim hatta arkadaşım sorulabilecek en saçma soruyu abi kaç ayda senin gibi olurum diye sormuştu hala gülerim ona.

Sizi soyunma odasında görüp çok azimlenmiştim hatta arkadaşım sorulabilecek en saçma soruyu abi kaç ayda senin gibi olurum diye sormuştu hala gülerim ona.
Haahahah doğrudur :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sürekli bakıp ibret aldığım konulardan biri :D[DOUBLEPOST=1410014404][/DOUBLEPOST]Sürekli bakıp ibret aldığım konulardan biri :D

Baran kalaycıya teşekkürler çok kısa sürede müthiş şeyler yaptım baran abi sayesinde

https://i.hizliresim.com/Z2rkkz.jpg

https://i.hizliresim.com/32XLv4.jpg

Buda arkadaşımın değişimi
10685096_475420575933632_1105895395_n.jpg

Back
Yukarı