• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

BARAN KALAYCI 85 KG %10 bf (off season)

oncelikle kardesim tebrikler vucut bence estetik bulkda bile bayai temiz duruyor herkesin estetiklk anlaysi farkli tabi =) yas kac bu arada. basarilarnn devamini dilerm.
Teşekkür ederim , 21

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İyi bir kas kütlesine sahipsiniz. Boyunuz kaç?

kardeşim tebrik ediyorum..böyle iri kollar genetik mi yoksa çalışma sırrı mı merak ediyorum
Tricepslerim bicepsime nazaran daha ufaktı son 1 yıldır çalışma sistemimi ve bazı metodları değiştirip zaman zaman tricepsi tek gün yapıp ertesi günü dinlenmeye aldım kendimi ve hacim kazandırdım diyebilirim.. Teşekkür ederim.

yguha8yv.jpg

Tek bir fotoğrafla aldanmamak lazım kardeşim facebook.com/baranphysique girip videolarımı izleyebilirsin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi[DOUBLEPOST=1396777409][/DOUBLEPOST]
videodaki yaptığınız hareket cable crossover ya da incline dumbell fly tarzı bir hareket değil mi yani aynı yeri vuruyor ?

Arnold classic biraz yüksek bi hedef değilmi?
İnşallah herşey istediğin gibi gider, bi ekto olarak gönülden istiyorum başarılı olmanı...

Arnold classic biraz yüksek bi hedef değilmi?
İnşallah herşey istediğin gibi gider, bi ekto olarak gönülden istiyorum başarılı olmanı...
Hedeflerin yüksek olması gerekli değil mi? :)

Back
Yukarı