Bay Parfümleri - Peki Siz Hangisini Kullanıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burberry classic kullanıyorum hoş bir kokusu var 2009 un başından beri kullanıyorum ağır değil ama etkileyici tavsiye ederim denemelisiniz

Hugo Boss - Baldessarini Del Mar ve

Bvlgari - Blv Pour Homme

Bu parfümleri kullanan yada kokusunu bilen kimse varmı ? İnternetten almayı düşünüyorum ama biraz bilgi lazım...

Calvin Klein Be. .. One yi hic kullanmadim yalniz merak etmiyo degilim =)
Bn CK One kullandım şişesi daha yeni bitti 200ml almıştm temmuz ayında falan..Kokusu çok hoş ve ferah...Kalıcılığıda mükemmel ama yaz için kullanımı daha uygun..Çok kişi sordu ismini bazı arkadaşlarım içime girecekti koklarken :) bazende cennet kokusu dedikleri bile oldu :) :)

rochasa gidip tonla para vermeyin d&pde aynı kokuyu tam anlamıyla tutturmuşlar!tabi cildinize vereceği zarardan haberdarsınız.
+ rochas buğday tenlilere gidiyor

davidoff cool water tek geçerim.

Calvin klein man guzel tavsiye ederim.

Givenchy Xeryus Rouge aldım hemde yurtdışından siparişle getirttiğim için yarı fiyatına geldi ve kokusuda çok hoş,kalıcı ve yoğun ;)

Avon Perceive kullanıyorum.Kokusundan hoşlanmayan kız denk gelmedi daha :)
Kokuyu alan kız ;

'' aa pörsiv mi ? bayılıyorum bu kokuya ya çok hoş ''

Bu cümleyi farklı versiyonlarda yaklaşık 7-8 kere duydum tavsiye ederim :)

Parfümde önemli olan bildiğim kadar kokusundan çok tenimize uyup uymadığı ....
Ben genelde D&P'den alıyorum ... Ucuz oluyor ....

Angel

HUGO BOSS Soul Kullanıyorum.Üretimden kalktı fakat çok ararsanız bulursunuz :) Kızlar hastasıdır.Adeta Yalakanız olurlar :)

Guess tek gecerim. 4 yıldır hıc degıstırmeden kullandım. abartı agır bır kokusuda yok. bazı parhumler abartı kokularıyla kolonyayı andırıyorlar bana

C.KLEIN ve Kenzo...

Back
Yukarı