Bay Parfümleri - Peki Siz Hangisini Kullanıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dior homme intense kullaniyorum, tavsiye ederim.

aynen bende hyper_hyper_ çok baştan çıkarıcı kokusu var hemde eau de parfum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:29 ----------

kenzo yu çok met ediyolar ama hiç kokusunu bilmiyorum direk sipariş etsem memnun kalırmıyım acaba

sakın etme kokusu güzel ama maksimum 40 dakka kalıo hatta 45 dakka falan kalırsa şaşıyosun o derece

Lacoste...ama bana dahada kalıcı olarak ağır vede hoş önerebileceğiniz bir koku varsa yazarmısınız gittim hepsiburadadan xs aldım 113 tl ye (bi arkadaşta kokusu burnuma gelmişti hemen sordum adını ve aldım )ama beş para emezmiş..eskiden jagler kullanırdım kazağa sıkardım 3-5 gün sonra aynı kazağı bidaha giyerdim kokusu yeni sıkmış gibi kalırdı,ama şimdi öyle bir koku ararım ama bulamam...varsa tavsiyeleriniz alabilirim...;)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:21 ----------

kenzo yu çok met ediyolar ama hiç kokusunu bilmiyorum direk sipariş etsem memnun kalırmıyım acaba

kenzo çok fena bir koku kullanan vede beğenen biri olarak belirtiyorum başka biri çıkar ona hoş glmez iyi değil diyebilir ama ben çok beğenerek kullandım bi süre..tavsiye ederim kısacası ;)

zarada yeni çıkan ouzo adlı kokusu süper one million kadar etkili :) o kadar para bayılmıyorsun da 100ml 50tl :) gün boyunca da etkili

212 sexy man- Yves Saint Lauren L'Homme- Gucci Pour Homme- Channel Allure Homme- ve tabiki Fahrenheit :) Hepsini güzel güzel kullanıyorum hepsi çok hoşuma gidiyor.

Armani code - One million ve tommy man

hugo boss'un şu yeşil kutulu parfümü...
ne zaman duty free olayına girsem, pasaport sonrası atarım bir tane çantaya :D

Davidoff un dumbell şeklinde bir parfümünü gördüm geçe gün bir parfümeride fakat parfüm sitelerinde hiç bulamadım.

Denedim parfümü çok fresh, ferah, güzel bir kokusu vardı...

Gören alan varmı acaba ?

Back
Yukarı