Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bay Parfümleri - Peki Siz Hangisini Kullanıyorsunuz?
Lacoste...ama bana dahada kalıcı olarak ağır vede hoş önerebileceğiniz bir koku varsa yazarmısınız gittim hepsiburadadan xs aldım 113 tl ye (bi arkadaşta kokusu burnuma gelmişti hemen sordum adını ve aldım )ama beş para emezmiş..eskiden jagler kullanırdım kazağa sıkardım 3-5 gün sonra aynı kazağı bidaha giyerdim kokusu yeni sıkmış gibi kalırdı,ama şimdi öyle bir koku ararım ama bulamam...varsa tavsiyeleriniz alabilirim...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:21 ----------
kenzo çok fena bir koku kullanan vede beğenen biri olarak belirtiyorum başka biri çıkar ona hoş glmez iyi değil diyebilir ama ben çok beğenerek kullandım bi süre..tavsiye ederim kısacası
212 sexy man- Yves Saint Lauren L'Homme- Gucci Pour Homme- Channel Allure Homme- ve tabiki Fahrenheit Hepsini güzel güzel kullanıyorum hepsi çok hoşuma gidiyor.