Bay Parfümleri - Peki Siz Hangisini Kullanıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
parfüm..
erkekte koku , bayana göre çok çok daha kolay seçim açısından taşıma açısından vücut açısından. Şeker oranı yoğun olan kokuları erkeklere yakıştırmıyorum , çünki ağır kaçıyor genelikle sevilsede özellikle yazın şekerli bir koku insandan uzaklaşmaya sebep. Aromatik kokuları meyveli kokuları beğeniyorum , şeker oranı daha az , hemde burnu yormuyor. Baharatlı koku üreten bazı markalar başarılı ama avon oriflame tarzı kataloglarda yer alan baharatlı erkek parfümleri gerçekten çok rüküş koku kalitesiz.
Parfümleri o kadar çok sınıfa sokabiliyoruz ki şekerli, baharatlı , çiçeksi , meyveli vs vs..
Benden sizlere tavsiye içerisinde tarçın kokusu olan ürünleri denemeniz inanılmaz bir aroması var , tabiki ben düşüncelerimi söyledim ama her vücudun parfümü tutma ten kokusu farklı olduğu için şekerli bir koku kimi insanda çok hoş olurken kiminde çok uyumsuz olabiliyor. Kenzo tarzı kokuları beğenmiyorum , adidasın yeşil rengi başarılı onun dışında gerçeğini alırsanız privacy aromel gerçekten çok kaliteli , lacoste caldion bunlar erkekte çok ağır duruyor bence ama çalışırken spor yaparken axe iyi bir seçim .
Armani bayan kokusunu beğenmesemde erkeği çok başarılı şişesi harika :) Benden sizlere tavsiyeler :)

bvlgari pur homme... tek geçerim. ayrıca her ne kadar klasik olsada issey miyake.
bunlar kış ve gece kullanım için uygun. yaz ve sabah için jean paul gaultier thums:

Oriflame S8 Night EdT çok güzel bir kokusu pahalı ama 50 tl ben 27den kaptım 50 ml birde ama değer cidden

9400194_2_1.jpg

kışın lacoste red pour homme kullanıyorum,şimdi davidoff adventure kullanacağım yazın.abim sağolsun yurtdışından getiriyor,burda orjinaline verecek param yok ona vereceğim parayı wheye veririm :D

yaz için paco 1 million kullanmaya değer

tavsiye edilir

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:37 ----------

Oriflame S8 Night EdT çok güzel bir kokusu pahalı ama 50 tl ben 27den kaptım 50 ml birde ama değer cidden

googledan aradım ama bulamadım sadece gittigidiyor da var, nerden temin edebiliriz?

çok kere değiştirmeye yeltendim ama hep geri döndüm fahrenheit klasikleşti benim için ama yazın biraz ağır kaçıyo sanki
ama bu yaz farklı kokular da deneyecem önerilere açığım
not esmerim :)

Back
Yukarı