Bay Parfümleri - Peki Siz Hangisini Kullanıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
PACO RABANNE 1 MILLION
arkadaslar hic kullanan varmi aranizda bilmiyorum ama alin ve bir daha baska parfüm kullanmayacaksiniz buna garanti veriyorum :) ben kullanamya basladigimdan beri tanidigim insanlardan 100 kisiden 95 i cok begendi diyebilirim..yakin cevremdeki ismini soran arkadaslara söylemiyrum ismini :) ama siz yabanci degilsiniz ( maksat yabancilik degil tabi,benden cok uzaktasiniz ) yani sorun yok dedim ve size söyledim,bidahaki parfünüzü hic düsünmeden 1MILLION alin.buna degecek inanin ;)

Yaz için: AQUA THE GIO , Paco Robanne Black XS

Kış için : Rochas Man , Paco robanne One Million

Agır şekerli ve keskin kokuları kışın kullanmak daha mantıklı yazın bi fıs fazla sıksanız kokusu baymaya baslıyo. Ayrıca bu parfümler bayanlar tarafındanda cok begeniliyo.

Gucci Pour Homme II'i aldim en son. Cok begendigimi itiraf etmeliyim. Diesel for Life, Acqua ve A&F'i de severek kullaniyorum. Bundan sonra reklamlarinda Ewan McGregor'in oynadigi parfumu deneyecegim, adini unuttum ama kokusunu sevmistim test ettigimde.

Yeni çıkan parfümleri kullanmayı daha çok seviyorum herkeste olmayan kokuları ve hoşuma giden parfümleri almaya çalışıyorum
Kullandılarım :Jean Paul Gaultier,Tom Ford ,CK Man ,Valentino,Vera Wang Man ,Burberry The Beat ,Moschino ,Emperio Armani ,Paco Rabanne 1 Million,Tommy Hilfiger(ilklerde) :)
Tavsiye Ettiklerim:
1.Burberry The Beat (Enson bunu kullanıyorum )
2.Paco Rabanne 1 Million
3.Tom Ford
4.CK Man

Rochas Man'i sevmekle birlikte yurtdışından gelenler hediye ne getirirse onu kullanıyorum açıkcası. Polo Explorer Ralph Lauren'i yeni bitirmek üzereyim ve başarılı bir parfüm olduğunu düşünüyorum. Bir de yine hediye gelen henüz açmamış olduğum bir Nautica Island Voyage var ve yakında denedikten sonra bir söylerim nasıl olduğunu. Uzak durduğum parfüm olarak aklıma Davidoff geliyor, sevmedim, sevemedim. Bu arada kokuya önem verenlere "Parfüm" kitabını ve filmini öneririm.

Back
Yukarı