Ewet,vanılyalı whey ile sıkılaştırıldı,150 gr protein içeriyor,gerisi meyve zatenquark ile yapilmis galiba, Afiyet olsun![]()
Yok çiko yoğurt değil mager quark,burda bizim lor yerine yediğimiz bişiy görünüş olarak yoğurttan farklı değil,resimleri eklerim senin tarifin olduğu yerebekliyorum abifena oluyor bnde karpuz aldım bende yapcam
[DOUBLEPOST=1401553294][/DOUBLEPOST]oaha yeni gördüm abi naptın sen yaaa
fena of of[DOUBLEPOST=1401553411][/DOUBLEPOST]bu arada yogurt mu surdun abi
tadı sımdı nede güzel omstur yaa. tek karpuzla yapayım bende veya yarın malzemelerı tam alıp yapayım, özledim.
![]()
sizin orasıda baya iyi haa %99 kakaolu bitterlerde vardır sımdıtamam abi bekliyorum.
![]()
Eklendi[DOUBLEPOST=1401554877][/DOUBLEPOST]abi bunu benım tarıf konuma eklesene![]()
Pasta 6 parçaya bölündü,her parçada 25 gr.protein,25-30 gr meyveden gelen kh içeren bir yaş pasta elde edildi.Offff harika olmuş!!!
Dünki pastaya bikaç ilave bilgi,pastanın yanlarına meyve koymayın keserken zor oluyor,ceviz ve badem kırıntıları iyi olur.
Pastayı kesmeden önce iyice soğutun,yarı donmuş olursa dondurma kıvamı oluyor.
Pastada hiç şeker yoktu,sadece protein tozundan gelen bir hafiften tatlı tadı vardı ama yeterli değildi(bunda benim karpuzun kelek olmasınında etkisi büyük)az daha tatlandırmak için alternatif bulmak lazım,ne bilim mesela bu resimdeki pastanın üzerinde biraz pekmez gezdirilse,o pekmez hafiften yanlardan aksa daha tatlı ve güzel bir görüntü olabilirdi.erimiş çukulata gibi görünür.
44,forumda çok yazıyorum ama buraya şu an çok yazmıyorum .diyete başlayınca burayada yoğun yazmaya başlarım.Merhabalar bekci abi nasılsın ?
Mesajlarını baştan sona okuycam bu konuyu daha önce nasıl görmem
Birde yaşını öğrenebilirmiyim , Başarılar abi takipteyim
FenaEki Görüntüle 29572 Eki Görüntüle 29573 Eki Görüntüle 29574 Eki Görüntüle 29575 Eki Görüntüle 29576 Eki Görüntüle 29577
Böyle bişiy oldu,buzluğa attım biraz soğusun henüz tadına bakmadım[DOUBLEPOST=1401548326][/DOUBLEPOST]Yaratıcılıkta sınır yok
yarım saatte hazır oldu.