Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

arkadaşım dikkat edermisin bir rica etsem hatan olabilir belki kilogram ile değilde lbs ile çalışıyorsundur bunun farkındada olmayabilirsin.

http://www.theworldsstrongestman.com/mariusz_pudzianowski.php

bu adam 280 kg ile max 1 tekrar bench press yapıyor ve dünyanın en güçlü adamı seçildi 5 kere. gerçi yapılamaz bir ağırlıkta değil açıkçası inanmıyorum diye değil. ben sadece lbs kg hatası yapmış olabileceğini söylüyorum. yapılamaz değil. ama kilogram ise gerçekten ve 4 tekrarsa cidden çok güzel bir sonuç

yok kardeşim lbs olarak zaten 555 lbs oda 250 kg'a denk +20 de olimpik bar var toplam 270 yapıyor. kardeş bench vidyom yok şu anda ramazan dolayısı ile de koyamıyorum çünkü max çalışamıyorum ama daha önceden çekdiğim deadlift vidyolarım var

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/270-deadlift-1rep-t30385.html?p=320238#post320238

Son düzenleme:
yok kardeşim lbs olarak zaten 555 lbs oda 250 kg'a denk +20 de olimpik bar var toplam 270 yapıyor. kardeş bench vidyom yok şu anda ramazan dolayısı ile de koyamıyorum çünkü max çalışamıyorum ama daha önceden çekdiğim deadlift vidyolarım var

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/270-deadlift-1rep-t30385.html?p=320238#post320238
sıktın artık dünya rekoru zaten 325 kg (raw) ki bu adamlar ilacın gözüne vurmuşlar deadlift videonu gördük 5-10 ları takmış milleti uyutmaya çalışıyosun hadi onu geçtim 270 maks deadlifti olan biri 210 la en az 8 tekrardan aşağı düşmez

sıktın artık dünya rekoru zaten 325 kg (raw) ki bu adamlar ilacın gözüne vurmuşlar deadlift videonu gördük 5-10 ları takmış milleti uyutmaya çalışıyosun hadi onu geçtim 270 maks deadlifti olan biri 210 la en az 8 tekrardan aşağı düşmez

bilmeden konuşmayalım arkadaş dünya rekoru 1090 lbs yani 4090 kg buyur bu da linki https://www.youtube.com/watch?v=a_HfGJQp0_A
, daha önce de dedim kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilim salonumuzda kaliteli diskler olmadığından ağırlıklar düzensiz bir biçimde gözükmekte. profesörmüş gibi konuşmanın bir manası yok. hem deadlift de yapılan çalışma daha çok squat ile ilgili dolayısıyla bench press e ahım şahım bir katkısı yok. her şeyden önce bu iş güç işi unutmamak lazım. teşekkürler.

Son düzenleme:
bilmeden konuşmayalım arkadaş dünya rekoru 1090 lbs yani 4090 kg buyur bu da linki https://www.youtube.com/watch?v=a_HfGJQp0_A
, daha önce de dedim kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilim salonumuzda kaliteli diskler olmadığından ağırlıklar düzensiz bir biçimde gözükmekte. profesörmüş gibi konuşmanın bir manası yok. hem deadlift de yapılan çalışma daha çok squat ile ilgili dolayısıyla bench press e ahım şahım bir katkısı yok. her şeyden önce bu iş güç işi unutmamak lazım. teşekkürler.
raw dedim bench shirt giymeden sen şu 270 in yarısını bile kaldıramazsın net konuşuyorum ayrıca hesabına hayran kaldım 1kg=2.2 lbs
4 ton bench yapılacağına inanıyosan yazık sana:p

Neler olmuş burda yahu :) 4000 kg bench mi dersin? 225 le 4 tekrarmı dersin? Hemde inanmıyorum ama 98 kilo olduğunu iddia eden biri.. Yahu hiç mi utanmıyorsun sıkılmıyorsun bunları söylerken? Eline ne geçiyor?
İlginç.

yalnış yazmışım, size de malzeme çıkmış 490 yerine 4090 yazmışım. siz çok profesyonelsiniz her şeyi siz daha iyi bilirsiniz ben burada size neyi açıklarsam açıklayayım hoşafın ne olduğunu size anlatamam. siz haklısınız, siz daha akıllısınız, ben burada hava atıyorum insanlara, yalan söylüyorum elime çok şey geçiyor bundan dolayı. sizin gibi bir kaç yıl vg ile uğraşıp bu işin profesörü olmuş insanların yanında konuşmak ne haddime. siz kendi aleminizde biraz daha yüzün bakalım sonunuz hayır olur inşallah.

mamossa sen de insanlara pazarlık payı bırak biraz lütfen :) Tok satıcı gibi hiç inmiyorsun :) Çok söylüyorsun.

Arada anlaşın...Mesele 100 kg diyelim mi?

Herkes mutabık mı??

mamossa yapman gereken şey çok basit..

ramazandan sonra en kısa zamanda 225 kg ile yaptığın 4 tekrarı videoya çekmen..tabi bar üzerinden tüm ağırlıkları tek tek çekmen ve sesli olarak söylemen lazım..

zira ronnie coleman da powerlift idmanları yapar ve 220den fazla bastığını hatırlamıyorum..(yani tek tarafta 45lbs den 5 plaka)

buarada mamossa başka bi yerde yaptığın ya da yapmakta olduğun kürden bahsetmişsin ama biliyorsun ki bu başlıkta "kür yapmamış olanlar" diye ayrıca belirtilmiş..

Yalan atmaya gerek yok :) demiriyle idare ediyorum şu an :( :D.Şaka makada bazılarının yorumları pekte inandırıcı gelmiyor...

bahsettigin incline bench press olabılır mı cunku normal bench press ı en dusuk agırlıkla bıle yapabılecegını sanıyorum yanlıs anlama lutfen amacım kucumsemek degıl belkı kendını yanlıs ıfade etmıssındır dıye soruyorum.

60x4 yapıyorum

barla beraber max 70 bi keresinde 70 bastıgımı zannedip 80 basmıstım fazla koymusum simdi 80 basamıyorum tamamen psikolojik oldugunu dusunuyorum

Daha Başlayalı 14 Hafta Oldu

40 12 tekrar
60 10 tekrar
70 8 tekrar
70 8 tekrar

Boy: 180 .
Kilo: En son 73'tü.
Bu sporu yarım yamalak(3 ay çalış 6 ay yat sonra yine aynı durum)geçirdiğim 2 yılın ardından 4 aydır düzenli(beslenme+antreman+dinlenme)şekilde yapmaktayım. Bench Press çalışmam;

12*50kg(10kg'lık Bar dahil)
10*60kg
10*70kg
8*75kg(son 2-3 yardımlı)

Gittiğim salonda vücudu sağlam abilerimden biri 3 gün önce 110kg'ı rahat bi şekilde kaldırıp 10 tekrar yaptı. Şu 4 ay boyunca salonda benim gördüğüm bench press'te kaldırılan max. ağırlık diyebilirm. Forumda ki, henüz 3.-4. ayında olupta 110-130kg'ları bi elinden ötekine atan, kendi kilosunun 2 katını rahatlıkla indirip kaldıran bazı arkadaşlarımızla keşke aynı salona gitsekte onları görüp feyz alsak motive olsak...(Eminim kaldırdığı ağırlığın hakkını verenler vardır o yüzden sözüm meclisten dışarıdır)

Herkese selamlar arakdaslar, bende bu spora uzun yıllar ara verım ve yenıden basladım. Ama hamlamışız baya.

yaş 29
boy:1.75
kilo:88
Omuz:127
Göğüs:120
Kol:40
Bacak:68
El bilği:18

bench press te ikinci calısmamda şu şeiklde:

24 X 40KG (bar dahil)
10 X 55KG
8 X 70

Ancak bu kadar basabildim . ama tahmınımce 2 hafta sonra 90 KG lere cıkacagım 8 sene aradan sonra ıyı sayılır...

12 tekrar 25 kilo
10 tekrar 35 kg
8 tekrar 45 kg
4 tekrar 61 kg

yaş 17 kilo 72 boy 177 bodyde 2. ayım

Bu arada 2-3 ay gidip kür yapmadan 120 130 basıyorum diyenlerin çoğuna inanmadığımıda belirteyim.

Back
Yukarı