Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

60*6
60*6
50*9
50*9
40*12

zamanla artacak tabi :D

Boş olimpik ( 20 kg ) ile ısınma 12 tekrar

1. set: 50 kg x 8 ( 2 opsiyonlu istersem :D)
2. set: 55 kg x 8
3. set: 60 kg x 6
4. set: 65 kg x Max tekrar

Verim aldım amacım 1 ay sonra 70 kg'yi görebilmek.

merhaba bodybuilding de 6. yılım su anda bulk 110 kg ım bench press 200 squat 220 deadlift 200 kg max um var diger kucuk kas gruplarında cok yuksek agırlıklar kaldırabılıyorum rawing de mesela ipi kopardıgımı hatırlıyorum. neyse sonuc olarak guc genetik birsey mesela benim ellerim ufak gucsuz normalde cekıs hareketlerınde bu yuzden zorluk cekıyorum ellerım acılıyor ama ıtıs hareketlerınde bır sorunum olmuyor ama orda da bıleklerım cok zorlanıyor.kaldıkı onemlı olan da asla cok kaldırmakta degıldır zaten bu ulke sartlarında guclu olmak ıstıyorsanız bu mumkun degıl cunku cok beslenmenız gereklı. ben hergun 1 kılo kırmızı et yıyorum bunun dısında supplement ara ara kullanıyorum . cunku 50 dolarlık urunlere 200 tl vermek cok sacma zaten beslenmeye bırsuru para gıdıyor supplemente para kalmıyor bu arada hıc steroıd kullanmadım.son olarak su anda 110 kg ım ama 98 kg kende aynı agırlıkları basıyordum sadece sımdı daha cabuk yoruluyorum artı olarak da su anda vucudumda daha cok su oldugu ıcın cok az sakatlanıyorum.butun genclere ıyı calısmalar dılıyorum bu ulke de cok zor ama ....

Bu oranlar daha iyi olabilirdi.1inci senem.4ay ara verdiğim oldu.

ısınma
ilk set 70kgx8
2. set 75kgx7
3. set 80kgx6
4. set 85kgx5

Partnerinin olması benchte cok onemlı,hem motıvasyon hemde altında kalırım korkusu yaşamamak lazım.Adamım olmadığında bu kadar basamam..

hehehe
yorumları okurken şu fıkra aklıma geldi:

orta yaşı geçmiş bir adam doktora gider,

- rahatsızım doktor bey der, ben 2 haftada bir anca yapabiliyorum.

doktor onu baştan ayağa güzelce kontrole der, tetkikler yaptırır. herşey normaldir

- sağlığınız yerinde, der, üstelik yaşınıza göre 2 haftada bir olması da anormal bir şey değil. ayrıca daha fazla zorlarsanız kalbinizi de zorlamış olursunuz.

- ama doktor bey der, adam, arkadaşlarım değil 2 haftada 1, bir haftada 3 defa yapabildiklerini söylüyorlar, üstelik hiçbirinin kalp problemi yok!

doktor güler:

- siz de öyle söyleyin azizim, der, siz de öyle söyleyin :)

95kg 8 tekrar
100kg 7 tekrar
105kg 6 tekrar

Boy 176
kilo 89

tebrik etmek lazım.

peki şunu soracağım hem güvenlik hem de daha iyi basma açısından ayakalarınız yere temas etse daha iyi değil mi yere iyi basınca daha iyi ağırlık basıldığına dair yazılar okumuştum.

Dediğin gibi mutlaka ayaklar yere basmalı hem daha cok agırlık kaldırılır hemde daha güvenli.Fakat o zaman dizinde bir sakatlık oldugu için yuklenmemek için öyle basmam icap ediyordu.

yaşım 16 boy 1.74 kilo 84,85 son set 150 kilo giriyorum 4 tekrar, maxımum 160 civarı basıyorum calısma rutınım soyle; 1. set 70 kg 2.set 90 kg 3. set 110 kg 4. set 120 kg 5.set 150 kg tekrarlar soyle 12-10-8-6-4 tabiiki bu agırlıkları yaparken partnerim aynı zamanda beni yarışmalara hazırlayan hocam başımda güven partnerliği yapıyo..

Back
Yukarı