Berkay Türkkan
Üye
Clean bulk'a devam
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Hacim amaçlı full body ve upper lower antreman sistemleri hakkında ne düsünüyorsun ?
Hocam başarılarınızın devamını dilerim. Kusursuz bir fizik. Omuzlar dikkatimi çekti bu arada.
ölçülerinizi paylaşırmısınız? daha önce paylaştıysanızda ben göremediysem kusurıma bakmayın
bir diğer sorumda başlamadan önce testo oranına baktırmışmıydız yada başladıktan sonra ? durumlar nasıl acaba ?
Hocam hayat resmen senin yüzüne gülmüş yaen beğendiğim nokta deltoid ve abs muazzam merak ettiğim yağ oranı off season kaç?
supllement gunlugunuzu paylasirmisini??Teşekkür ederim
Sene boyu belirli bir yağ oranı aralığının dışına çıkmıyorum genelde. Bulk dönemi veya definisyon dönemi diye de ayırmıyorum. Vücut tipim gereği sürekli clean bulk şeklinde devam ediyorum. Bir süredir ölçüme girmedim fakat yağ oranın 9-11 arası değişiyor genellikle. Ölçümleri "atletik" kategorisinde değil "normal" kategorisinde yaptırıyorum. Gittiğim salondaki makinede atletik kategorisinde 7 çıkan yağ oranım normal kategoride 9.2 çıkmıştı.
supllement gunlugunuzu paylasirmisini??
Hocam fotolarınıza imrenerek bakıyorum. Nazar değecek valla. Eminim forumdaki herkezde imrenerek bakıyordur. Sizinki gibi kusursuz bi fizik olmasada size yakın bi vücut yapabilmeyi çok isterim.
Engin bilginiz ve tecrubelerinizle bizlere bu yolda yardımcı oluyosunuz size ne kadar teşekkür etsek azdır.
Adamın dibisin. Bu arada instagram imzada fakat kilit koymuşun kullanmayanlarda faydalanmalı bence.3 ayda bir verdiğim bir haftalık moladayım. Antrenmanlarıma cuma veya cumartesi günü yeni bir sistemle devam edeceğim.
Eki Görüntüle 34219
Adamın dibisin. Bu arada instagram imzada fakat kilit koymuşun kullanmayanlarda faydalanmalı bence.![]()
tebrik ederim , çok başarılı bir vücut ve gerçek bir sporcuya yakışacak sporcu kişiliği.
Günlüğünü takip edicem , pump forever ve Ayaz dan sonra 3. kişilere ilham kaynağısın
Abi senden çok büyük ilham aldım ama 3 sene gözümü korkuttu.Fakat bu zayıflıktan kurtulmak için ne gerekiyorsa yapmam gerek.Bu arada boyun kaç acaba?Ve kilo almak için vs ilaç gibi şeyler aldın mı?