• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

berking yeni vücut fotoları

cuma sizde isterseniz bi antreman programınızı detaylıca yazın belki bicepslerin gelişmemesi için gözden kaçırılan bir nedeni hep birlikte görürüz
saaygılar

teşekkürler programım aşağıdaki gibi
bu sene cutting e erken başladığım için tekrar sayısı artarken ağırlıklar azalıyor setlerde

scott curl (makinede, zirve noktasında daha iyi bir etki hissediyorum)
8-10 tekrar ısınma
3 set 10-12-15
incline curl
10-12-15
son olarakta 21

ufak bir kas grubu olduğu için fazla hareket ve set olmadan olabildiği kadar nizami ve yavaş tekrarlarla çalışıyorum.

umarım önerileriniz berking87 arkadaşımızın da işine yarar.

benm programım da barbell curl 4set 6-8 tekrar, scott curl 3set 8 tekrar, hummer curl 3 set 8 tekrar, concentration curl 3set 8 tekrar, ben ağr kiloda nizami 6-8 tekrar çalısıorm

teşekkürler programım aşağıdaki gibi
bu sene cutting e erken başladığım için tekrar sayısı artarken ağırlıklar azalıyor setlerde

scott curl (makinede, zirve noktasında daha iyi bir etki hissediyorum)
8-10 tekrar ısınma
3 set 10-12-15
incline curl
10-12-15
son olarakta 21

ufak bir kas grubu olduğu için fazla hareket ve set olmadan olabildiği kadar nizami ve yavaş tekrarlarla çalışıyorum.

umarım önerileriniz berking87 arkadaşımızın da işine yarar.

öneri değilde sesli düşünme diyelim çünkü kimseden daha bilgili veya üstün olduğumu idda edemem
ben ağırlık azaltılarak yapılan setlerden hiçbir zaman verim alamadım
ilk başlarda evet aradığım şey buymuş desemde kısa süre sonra vageçmişimdir
istediğimi hep setlerde ağırlık arttırarak elde ettim
bicepsler için çok şaşırtmada bende fazla işe yaramadı, sakatlığa yardımcı olma ihtimali bile var
benim önerim inc. curl gerçekten çok hoş
ama programda olmazsa olmaz geniş tutuş barbel curl dur
hummer curl veya dar tutuş barbel curl 2. olması gerekendir
ve scut curl cont curl seçenekleri duruma göre değerlendirilmelidir.
özellikle gelişim bi yerde durdumu programda inc. curl mutlaka eklerim ki gelişim devam etsin
buna tamamen vucudum karar verir
ama genelde hummer çıkarıp inc curl ekleyince güzel sonuç aldım ama bunu bir döngü halinde değiştirmeli yapmak gerekiyor sürekli aynı program fayda vermediği gibi çok sık değişimde fayda vermiyor idealini çalıştıkça kendinize uygun olanını bulacağınıza inanıyorum
21 tekniğide çok muazzam gerilme sağlayan bi sistem
çok dikkat edilmeli son sette kaldırabileceğiniz ağırlığı iyi hesap etmelisiniz
ve uzun süreli aylarca çalışılması önerilmez
son olarak şunlarıda ekleyeyim : biceps ve sırt çalışmaları arasını uzun tutmak gerekir yoksa bicepsler istenilen doyuma ulaşamıyor
artı düzgün deadlift ve bara asılma hareketleride bicepslerin gelişimine arka planda destek oluyor

biceps hic gelısmemıs dumduz cidden bana kalırsa bicepslere kaldırabılecegınden falzla agır gırmıssın dıger bölgelerıne vurmus gibi

Steroid kullanmanın amacı mümkün olduğunca büyümektir. O açıdan bakarsak bir derece başarı yakalamışsınız ama bu büyüklüklere naturel olarak da ulaşmak mümkündür. O yüzden tam bir başarı sağladığınızı söyleyemeyiz.

28 mart yarışma hazrlğı foto

PicsArt_1363938045667.jpg

20130320_232451.jpg

20130320_232331.jpg

3 yıldır çalışıyorsun keşke karın antrenmanlarına biraz daha fazla zaman ayırsaydın onun haricinde eleştiricek bişey göremiyorum ama böle bi vücudun nasıl paramparça mide kısmı olamaz..

ben yeni fotolarınızı görmedim k.bakmayın :((( karınada laf yok tebrikler çok güzel bir vücut yapmışsınız... omuzlar bağımsızlıgını ilan etmiş diyebilirim çok estetik duruyor :)

Hem deniz sortu hem sliple fotograflariniz var deniz sortunu oylesine mi giydiniz yoksa atletik fizigede katildiniz mi?

Back
Yukarı