Erdal Demirkiran'in sadece aptallar 8 saat uyur isimli kitabini okudum, okurken sIkintidan patladim. Hikeyeye cevirecegim, herkesin anlayacagi seviyeye inecegim diye uzattikca uzatmis. 3 sayfalik bilgi var kitabin icinde halbuki. Umarim diger kitaplari da boyle degildir. Neredeyse tamamen vakit kaybi olarak gordum kitabi. Insanlar zahmet edip wikipedia'dan polyphasic sleep basligini okusalar 10 dakika icerisinde cok daha fazla bilgi edinecekler halbuki.
Einstein'in hayatini okumustum, integral'e katiliyorum son derece guzel bir kitap. Diger biyografileri okumaya firsatim olmadi ama eminim onlar da guzeldir.
En son guclu hafiza teknikleri uzerine ahmet yildiz'in bir kitabini okudum. Guzel bir derleme, vakit ayirip bir cok kitaptaki kimi farkli kimi ayni bilgileri tek bir baslik altinda toplamis. Vaktini daha efektif kullanmayi isteyenlere tavsiye edebilecegim bir kitap. Tabi kisisel gelisim kitaplarinin sadece siz icerisindeki dusunceleri pratige dokup icsellestirdiginiz zaman gercekten fark yaratacagi gercegini de vurgulamak lazim boyle bir tavsiye vermeden once.
Olasiliksizi bir turlu okuma firsatim olmadi ama cok methini duydum. Turkcesini bir yerlerden bulsam okuyacagim ama romani ingilizce okumak cok bayiyor bazen, onun icin simdilik firsatim olmadi.