antrenman sonrası demiştim ama o satte işim çıktığı için antrenman öncesi yedim
doğalsan yulaf kepeği karışımına süt katıp çok az zeytin yağından akıtma crep tarzı bişe yaptım
kıyma ile yedim
yapılışı bir çay bardağına yarım çay bardağı süt veya su katıyorsunuz karıştırıp zeytin yağı ile kızdırılmış tavaya döküp ters düz yapıyorsunuz 3,4 dk da pişiyor
doğalsan yulafın İçindekiler: Yulaf kepeği, Gluten, Peynir Tozu, Yumurta Akı Tozu, Peynir Altı Suyu Tozu, Az Miktarda Tuz
Besin Değerleri 100 Gr;
Eneri: 170 Kcal,
Protein:14.65 Gr,
Karbonhidrat 25.1 Gr,
Yağ 0.27 Gr,
Lif 10.2 Gr,
Sodyum 282 Mg,
Kuru Madde Protein % 7,
Kuru Madde Max Kül % 0,70.
burdaki proteinin bir kısmı bitkisel o yüzden protein değeri çok önemli değil ama protein çeşitliği ve karbo alımı açısından faydalı buluyorum zira buna benzer beyaz undan vb bir crep yapsam kesinlikle aynı değerleri ve besini alamam. o yüzden bu hem pratik hem kullanışlı geldi
bu kepeği daha çeşitli şekillerdede yiyebiliriz
ilerde değişik tarilerde deneyeceğim
lorla veya kıyma katılarak pişirilirse çok hoş olacaktır
hele kabartma tozu ve yumurtada eklenirse bildiğiniz bazlama gibi olur tabi besin değerleri çok farklı olur