• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

BOSNAK resim

çok doğru tespit trapezler zayıf çıkmamış zayıf:)
bel askerden geldiğimde 104 tü 96 ya indirebildim bunada şükür:)hedifim önünümüzdeki yaza kadar 90 ın altına düşmek hiç 90 altında belim olmadı çok merak ediyorum olursa nasıl olur..

90ın altında süper olur nolcak thums:

omuz antremanlarini haftada kac gun yapiyorsun bosnak? barfix cekiyomusun/?
barfiks çekerim ama ısınmak için lat pul down ın ilk setini barfiks ile yaparım

her bölgemi haftada 1 kez çalıştırırım genelde.. ama bazı zamanlarda 2 ye çıkar fakat çok uzun sürmez ... bazende omuzu tek güne alırım(yılda bikere) 2 ay kadar.. kısacası vücudum bana bişeyler anlatmaya çalışır bende ona göre program çıkartırım ve çalışırım ...

bu foto ilk ayların sanırım 2. ay

Eklentiler

• yeni.jpg
    yeni.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 519
Omuzlar gelişmeye can atıyormuş cidden, ince ama muntazam bir vücutmuş, bence 90 santim ve altı bel hiç olmayacak bir şey değil, doğal formuna baktığımızda.

Omuzlar gelişmeye can atıyormuş cidden, ince ama muntazam bir vücutmuş, bence 90 santim ve altı bel hiç olmayacak bir şey değil, doğal formuna baktığımızda.
bende Karasan nezaman yorum yapacak diye bekliyodum:D... ama herzaman istemişimdirki hani böyle zayıf kendinden definasyonlu arkadaşlar olurya öyle bi vücut o kiloda bile karın kaslarım belli olmuyordu :(

feci haşin bakmışsın yalnız baybars.. şimdi böyle çelimsiz göründüğüme bakmayın üç sene sonra görüşürüz der gibisin :D

:D:D:D cidden inan ki o foto çekildikten sonra dün gibi hatırlıyorum baktığımda demiştim ki amma zayıfım kollarım çöp gibi ben nasıl iri bi yapıya sahip olabilirimki??? belki o karamssarlık yüzüme yansımıs öle bön bön bakmışım:D

başlarkenki çatın, ki sen zayıf diyorsun, çoğu kimsenin arayıpta bulamadığı kıvamda. üstüne de harika iş çıkarmışsın. yapı olarak atletiksin. tebrikler.

başlarkenki çatın, ki sen zayıf diyorsun, çoğu kimsenin arayıpta bulamadığı kıvamda. üstüne de harika iş çıkarmışsın. yapı olarak atletiksin. tebrikler.
biraz açgözlüm galiba... normalde yıllar geçtikçe daha fazla tatmin olacağımı düşünürdüm belki biçoğumuzda öyle düşünüyoruzdur fakat bu sporda insan hep daha iyisini istiyor galiba...

2.ayını hatırlayamıyorum ama belirttiğim gibi başladığımda 115 civarıydı ilk 3ay çok iyi gelişmiştim yani taş çatlasın 120 dir ;)
omuzlar gerçekten devasa geldide dedim acaba ilk başlardadamı baya genişti ben 1 ay salona gittim 112cm omuz var gerçekten omuzların süper otoban gibi mubarek:D

Back
Yukarı