Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
çalışınca gerçekten oluyor ama sabretmek gerekir düşüncelerin beni mutlu etti teşekkürleromuzlar gerçekten devasa geldide dedim acaba ilk başlardadamı baya genişti ben 1 ay salona gittim 112cm omuz var gerçekten omuzların süper otoban gibi mubarek![]()
dips derken arka kol için mi göğüs icin mi aslında 2sini de yapıyorum tabi bazende programımda olmuyor ??animal cuts kullanmadım biraz araştırayım tesekkürthums:1 kutu animal cuts kullan çok daha sağlam olur ve dips yap biraz
omuz antremanlarımda mutlaka yana acış olur bir zamanlar 4 set girdim yana açışı uzun bi süre..onun dışında 2ay ön omuza yoğunlaşıyorum sonraki 2 ay arka omuza ve de behind neck press i enseme kadar indiriyorum .. daha çok verim aldığıma inanıyorum öyle bide dambell presii uzun süreler programımda tutmuyorum programıma aldığım dönemlerde çok ağır ve çok fazla tekrar yapmadan 8*8*6 şeklinde behinde neck pres ten sonra giriyorumBu nasıl bir omuz anlayamadım bir türlü.Sanki fotomontajla kollarının üzerine geniş çatıya uygun kollar eklemişsin gibi. Omuzlar muntazam gerçekten. Omuzlar için bilinenler dışında extra bir antreman vs.. yaptın mı?
daha önümde çok uzun bir yol var amacım +100 define ama define derken tabii ki kupkuru olmak değil o biraz hayal olur sadece mideyi şekillendireyim o bana yeterçok iyi bir vücud kısa zamanda çok daha iyi olacağı belli!
valla güldürdün beni castorpolluxyeni avatarın dikkatimi çekti o nasıl bir sırtsanki kaçak kat çıkmışsın...
Rpac bu yazına istinaden birşey yazmak istiyorum çocukluğumdan beri aşırı süt tüketirim hiç ara vermeden...birde her öğünümde yoğurt olur ... askere gittiğimde seçmeler yapılmıştı ve göğüs filmi için hastaneye sevk edildik 15 kişi.. kısaca anlatıyorum sonra film ler geldi ve ön omuzun olduğu bölgedeki kemikler diğer arkadaşların 1 parmak kalınlığındayken benimki 2 kat daha kalındı ve bende gördüğümde şok oldum ki doktorda farketmiş bana sordu ne iş yapıyosun diye bu v.g denmi bilmiyorumBoşnak, elinden geldiğince omuz programını yazabilir misin ilk zamanlardan beri?Tam olmasa bile 3 aşağı 5 yukarı bilgilendirmek amacıyla.Omuzların inanılmaz derecede gelişmiş.Fotoğraflarına bakınca omuz kasların çok da şişkin gibi gözükmüyor fakat omuz ölçün 147!!!Kısacası sen omuz çalışırken kaslarla birlikte kemiklerin genişlemiş hem de feci şekilde.Normalde omuzlarını 115den 150ye çıkardığını söylese birisi kesinlikle inanmazdım.Acaba sen mi yanlış hatırlıyorsun ilk zamandaki omuz ölçünü?Gerçekten beni dumur ettin!!
sagol145 omuz ne demek ya.. gercekten genis kemik yapisina sahipsin.. deltoidleride buyutunce acayip bir cusse olmus maasallah
![]()
Benim 163 :badgrin:
kolay hacim kazanabilen, ama kas kütlesini birazcık zor kazanabilen bir vücudun var...bu vücut, eger,sıkı bir definasyon görmezse, daha da yaglanmaya dogru gider, hemde kalıcı yaglanmaya dogru gider..yapacagın en iyi şey, erkende olsa, sıkı bir definasyon yapmak...ama definasyona başlamak için sıkı bir disiplin, cok iyi bir protein diyetininde yanında olması lazım BOSNAK...bu vücut definasyona aç..93 kg ma düşsen bence cok iyi bir görünüm elde edersin...bu halinle sadece geniş ve iri olarak akıllarda kalırsın, oysa bunun yanına güzel bir definasyon, izole deltoidler, göze çarpan omuz-bel-kol orantısı olsa, hafızlarda cok daha farklı bir yer edinirsin...tabi, dogrusunu sen daha iyi bilirsin...