BOSNAK
Üye
gerçekten çok yerinde yorumlar yapmışsınız..yorumdan ziyade gerçekleri yansıtmışsınız.. askerden önceki çalıştığım salonun sahibi eski türkiye şampiyolarından ve balkan şampiyonluğu dereceleri felan vardı ama pasif bir sporcuydu yani sporu bırakmıştı..bana ; vücudun hacime çok elverişli zaten askere gidecen hacim çalışmalarına ağırlık ver derdi..geldiğinde definasyona yönelik çalışmalar yaparsın felan demişti şimdiki aklım olsaydı dediklerini uygulamazdım
gerçekten normalde çok fazla diet yapmazdım.. şu 1-2 aydır hayatımda ki en katı dieti uyguluyorum..suanki çalıştığım salonun sahibi 2008 70kg türkiye sampiyonu 2008 balkan 2.si milli sporcu
daha öncede birçok şampiyonlukları var ve ilerisi için hazırlanıyor..bulk halinde bile definasyonlu gibi çok iyi bir sporcu onun telkinleri kafama yattı definasyona girmem gerektiğini sürekli söylüyordu gerçi bende farkındaydım ama işte...bu kışa onla çalışmaya baslıyacam önümüzde ki yaz değilde ondan sonraki yaza podyum havasını teneffüs edebilmek için (ciddi anlamda değil ama) onunla hazırlanmayı düşünüyorum şimdiki halim 99,5 kiloya düştüm ve bel:94 ...
karasan bir yazısında o bel 90ın altına çok rahat düşer demişti..
gerçekten 80 e bile düşebilecek bir kapasite varmış
çünkü 94 cm de bile hala şekil yok ve fazlalıklar var bu dezavantajıda avantaja çevirmeyi düşünüyorum
...
ayrıca 4 gün on 1gün of şeklinde çalışıyorum
ağırlık-cardio-ağırlık-cardio-dinlenme şeklinde antreman yapıyorum
beslenmem ; 400gr tavuk ,2*160gr = 200gr balık(dardanel ton) ,yarım lt. süt , 10 yumurta , 100gr yulaf ,50gr badem-fındık , muz-üzüm ,
protein+creatin+gh max+ glutamin (yeni bitti) +cinko+ polen +
yağ seker tuz = 0

daha öncede birçok şampiyonlukları var ve ilerisi için hazırlanıyor..bulk halinde bile definasyonlu gibi çok iyi bir sporcu onun telkinleri kafama yattı definasyona girmem gerektiğini sürekli söylüyordu gerçi bende farkındaydım ama işte...bu kışa onla çalışmaya baslıyacam önümüzde ki yaz değilde ondan sonraki yaza podyum havasını teneffüs edebilmek için (ciddi anlamda değil ama) onunla hazırlanmayı düşünüyorum şimdiki halim 99,5 kiloya düştüm ve bel:94 ...
karasan bir yazısında o bel 90ın altına çok rahat düşer demişti..
gerçekten 80 e bile düşebilecek bir kapasite varmış

çünkü 94 cm de bile hala şekil yok ve fazlalıklar var bu dezavantajıda avantaja çevirmeyi düşünüyorum

ayrıca 4 gün on 1gün of şeklinde çalışıyorum
ağırlık-cardio-ağırlık-cardio-dinlenme şeklinde antreman yapıyorum
beslenmem ; 400gr tavuk ,2*160gr = 200gr balık(dardanel ton) ,yarım lt. süt , 10 yumurta , 100gr yulaf ,50gr badem-fındık , muz-üzüm ,
protein+creatin+gh max+ glutamin (yeni bitti) +cinko+ polen +
yağ seker tuz = 0