beat me dedi:bilindiği üzere ülkemizde kitap okumak pek yaygın deil ama ben merakımdan dolayı size soruyorum bugüne kadar kaç kitap okudunuz?ben 3-4 yıldır ağır romanlkar okuyorum sayısıda 100ü aşmıştır
NEFELIS dedi:odamın bi duvarı komple kütüphane benimde 300-400 civarındadır
çok değer veririm kitaplarıma arşimciyimdir hatta arkadaşlara verdiğim zaman tedirgin olurum kenarına köşesine bişey olcak diyeçoğuda orjinaldir ayıpdır sölemesi korsan kitap olayınıda pek sevmem
Karasan dedi:Ben pek sanmıyorum, ortalama bir Türkün ayda okuduğu kitabı bir japonun bir haftada okuduğunu, zira ortalama bir vatandaşımız ayda 0.001 kitap okuduğu için, bu Japonların hızlı trenle işlerine giderken okuduğu kadar bir şeye denk geliyor, adamlar günde 50-60 sayfa okuduğuna göre, bu denklem, pek zor bir hal alıyor, en iyisi "biz bize benzeriz" diyerek işin içinden zeytinyağı misali çıkmak![]()
Karasan dedi:Ben pek sanmıyorum, ortalama bir Türkün ayda okuduğu kitabı bir japonun bir haftada okuduğunu, zira ortalama bir vatandaşımız ayda 0.001 kitap okuduğu için, bu Japonların hızlı trenle işlerine giderken okuduğu kadar bir şeye denk geliyor, adamlar günde 50-60 sayfa okuduğuna göre, bu denklem, pek zor bir hal alıyor, en iyisi "biz bize benzeriz" diyerek işin içinden zeytinyağı misali çıkmak![]()
ebb dedi:Karasan dedi:Ben pek sanmıyorum, ortalama bir Türkün ayda okuduğu kitabı bir japonun bir haftada okuduğunu, zira ortalama bir vatandaşımız ayda 0.001 kitap okuduğu için, bu Japonların hızlı trenle işlerine giderken okuduğu kadar bir şeye denk geliyor, adamlar günde 50-60 sayfa okuduğuna göre, bu denklem, pek zor bir hal alıyor, en iyisi "biz bize benzeriz" diyerek işin içinden zeytinyağı misali çıkmak![]()
Biz işe gidebilmek için ya otobüs, minibüs gibi araçlarda savrulmamaya çalışırız, yada saatlerce araba kullanırız. Bu yüzden fırsat eşitliği yok diyorum ben :badgrin: :badgrin: :badgrin:
NEFELIS dedi:kreodaites çok iyi paylaşım hepsini cektim :lol:
hiç türkce e-book um yokdu sayende okuycak büssürü kitabım oldu saol