Cıddırık ve Yeşill'in Fit Olma Günlügü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Misafirliğe gidince yememek kolay da, çağırdığında yememek zor olur. Sen yemezsen karşındakine sık boğaz edemezsin ki, kültürel değerlerimize ters... İcabında çatalı, kaşığı gırtlağına kadar kendi elinle sokacaksın. Bir akut eğitimi gibi düşünün bunu, tamamen dayanışmaya dönük...

Şakası bir yana madem misafir size geliyor, yemeği ona göre lezzetli ve hafif ayarlayabilirdiniz. Bunlar bahane olmamalı. : ) Gittiğiniz yerdeyse yemeği yiyin afiyetle ama üstüne bir tam limon sıkıp fondip yapıverin. İnsülin salınımını dengeler en azından, yağ depo etmeyi minimize eder. İyidir.

Bu blogu tutup yüzleşmeye devam ederseniz başarıya ulaşacaksınız gibi geliyor. ; )

Misafirliğe gidince yememek kolay da, çağırdığında yememek zor olur. Sen yemezsen karşındakine sık boğaz edemezsin ki, kültürel değerlerimize ters... İcabında çatalı, kaşığı gırtlağına kadar kendi elinle sokacaksın. Bir akut eğitimi gibi düşünün bunu, tamamen dayanışmaya dönük...

Şakası bir yana madem misafir size geliyor, yemeği ona göre lezzetli ve hafif ayarlayabilirdiniz. Bunlar bahane olmamalı. : ) Gittiğiniz yerdeyse yemeği yiyin afiyetle ama üstüne bir tam limon sıkıp fondip yapıverin. İnsülin salınımını dengeler en azından, yağ depo etmeyi minimize eder. İyidir.

Bu blogu tutup yüzleşmeye devam ederseniz başarıya ulaşacaksınız gibi geliyor. ; )

aynen katılıyorum diycektimki şaka demişsin :D

yeşilim takıl kafana göre tatlım valla ben depresyondayım çıkamıyorum mitokondri hocam yok destek veren yok ben bu bunalımla çok yaşamam:lol:
sen ne zaman toparlanıyorsun yeşil ona göre çeki düzen vereyim kendime :D:D:D şimdi obez yaza lopez olalım yeşill:lol::lol:

Bilgi ve destek için çok teşekkür ederim estetik fenomen :)
kaçamak yaptım ama normal zamanda olsa daha fazla yerdim en azından daha az yiyebildiğim için kendime teselli payı bıraktım :D
Gelen misafirlerim beni 1 ay önce ağırlamışlardı ve o sofrayı bir görseydin onun karşılığında kendi diyetimi düşünüp hafif yemekler hazırlasaydım yorumlar nasıl olurdu düşünemiyorum ( yani mecburen döşedim sofrayı :) )
hepsi bir yana tartılmadım ama görüntümde bariz değişiklik var, vücut toparlandı, gücüm arttı, kendimi daha mutlu, enerjik ve hafif hissediyorum.
İnanıyorum herşey çooooook daha iyi olacak.

"şimdi obez yaza lopez olalım yeşill"

hah hay tuttum bu lafı ama bir an önce obez modundan çıkalım :lol:
bu arada obez mobez derken herkes bizi öyle sanacak, o kadar da değiliz yani geçtiğimiz yerde iz bırakıyoruz ama bu iz ağırlığımızla değil güzelliğimizle kalıyor :D

"şimdi obez yaza lopez olalım yeşill"

hah hay tuttum bu lafı ama bir an önce obez modundan çıkalım :lol:
bu arada obez mobez derken herkes bizi öyle sanacak, o kadar da değiliz yani geçtiğimiz yerde iz bırakıyoruz ama bu iz ağırlığımızla değil güzelliğimizle kalıyor :D

yeşilim tabikide güzeliz özeliz ama ben yoğun ilgiden hep bıkıyorum burda obez şişko takılayımki rahat dolaşayım istiyorum:lol::lol::lol:

sen benım sözümü bak bırak obez olalım :lol:

unutmadan:) yarından itibaren kendimi topluyorum ona göre istiyorsan senıde toplarım:D:D iyi akşamlar canım

:) bian önce toparlayın kendinizi alışın spor yapmadığınız gün moraliniz sıfır olsun sürekli spor yapmak isteyn ben çalışmayınca çöküyorum psikolojik :)
2 gündür akşamları misafirim var spor yapamadım diye kahroldum, gerçi misafire hizmet hürmet temizlik vs. derken spor yapmış gibi oldum ama ter atmayınca olmuyor. Bu akşamı iple çekiyorum inşallah bir aksilik çıkmaz da sporumu yaparım bench_O

yok yok valla bomba gibi geliyorum yeşill savulun uleynn :D oplar görmesin :D

ben iki gün bu lapa diyetine takılacam yeşilim pirinç ve yeşillik :) bir nevi kısır işte
hoşuma giderse tavsiye ederim sana .:)

yeşilim günaydın

hanı lapa diyetı yapayım demıstımya sana :) yapmadım nıye de
bilmiyorum :D

heheh off ya vallasıkıldım ben bu gel gitlerımden pirinci haşlamaya üşenen biri nasıl diyet yapsın .......

Benim hayat tarzımı degistirmem lazım diyet psikolojimi bozuyor diyete girmemem lazım :p
aslında diyette olacagım ama bunu bilmemem lazım işte buna hayat tarzının degişmesi diyorlarmıs :badgrin:
kendı istegim gibi sebze,meyve ve spora yönelmek ..... istemıyorum ama:p istiyor gibi yapmam lazımkı hayat tarzım olsun :o
kalk spor yap desen yorgunum ama 2 saat sana yazı yazıp konuşabılırım nedense işime gelirse çok enerjik işime gelmezse çok bitkin oluveriyorum
yesil sende durumlar nasıl :)

Günaydın,
ben sağlıklı maraton koşuma kaldığım yerden devam ediyorum :)
çok kısmıyorum, kendimi bunaltmıyorum, sporumu yapıyorum, ağırlık çalışması yapıyorum, proteine ağırlık veriyorum. Günümü sebzeyle geçircem diye bir derdim yok. Sen de bu sebze konusuna çok takılma bence, sebzeyi de kararında yemek lazım.
Mesela ben karnıbaharı haşlayıp içine limon sıkıp, tuz, karabiber ve kırmızı biber ekleyerek yemeyi seviyorum bunu deneyebilirsin. Diyet için değil sevdiğin için yemeyi düşünmen lazım, kendine sevebileceğin alternatifler hazırla. Ya da karnıbaharı haşlayıp sarımsaklı yoğurt ve bir parça cevizle tatlandırabilirsin. Bu uygulamaları yakışabilecek diğer sebzelere de deniyebilirsin.
Biz sağlıklı beslenip, sağlıklı kalmak için uğraşıyoruz, o gördüğün incecik hatunlar bizden daha mı zeki, daha mı becerikli tabi ki hayır o zaman bizden artıları ince olmaları olmasın, biz incelip fit olalım ki bizim artılarımız yine bize kalsın:D
16 şubatta başlamıştım ve o akşam dolu mide, eşofman ve ayakkabı ile tartıda 83,1 gelmiştim, dün akşam 10. günümdü, 2 akşam da fire verdiğim için kendime kızdım ve kendime daha çok kızıp gaza getirmek için tartıya çıkayım dedim. akşam yine aynı koşullarda tartıya çıktığımda 81,8 geldim. Yani 1,3 e bay bay demişim. Biliyorum çok büyük bir rakam değil ama bu rakamın büyük kısmı yağdan gitti diye düşünüyorum o yüzden seviniyorum:)
Yola devam thums:

Yeşilim benim sorunum orda işte :) o limonlu karnıbaharı yada brokoliyi yiyecegime 2 gün aç kalırım daha iyi
yaa çok sinir oluyorum anneme kızıyorum hep neden bizi otcul degilde etcil yetıstırmışler diye:D
gökan saolsun akşam biraz önerilerde bulundu aslında ben sıkı bir diyete giriyim diye düşünürken
beslenme şeklili değistirmem gerektigine ikna etti aslında o birşey yapmadı sadece önerılerı hoşuma gitti kendı başıma karar verdim :D:D (çok kötüyüm yaa) :D
yeşilim kafana takılan bir şey olursa çekınme sor gökana çok sabırlı valla bıkmıyor anlatıyor :D:D

hafta sonu internete pek giremiyorum, evde çoluk çocuk iş derken pek olmuyor
şöyle bir bakayım dedim ama cıddırık da ortalarda yok, kızım sen hala toplayamadın mı kendini
hadi gari :)
20 gün sonra tatile gidicem 20 günde elimden gelenin en iyisini yapmam lazım hadi cıddırık hep destek tam destek
dün marketten lifalif, yağı azaltılmış peynir, çok tahıllı ekmek filan aldım kendime sağlıklı yaşamı çekilebilir hale getirmeye çalışıyorum, spora devam ama dün çarşıdaydım ve eve geç geldiğim için yapamadım, bu akşam sporumu yapıcam :)
kolumun alt kısmı ile iç bacak çalışmasına ağırlık vermem lazım bir kaç harekete başladım, o bölgelerde sıkılaştırma yapmam gerekiyor, bu konuda yapılacak hareketlerle ilgili bilgilere ihtiyacım var, yardımlarınız bekleniyor, şimdiden teşekkürler :)

Mutlaka iyi kotu hafif vs 2 adet dumbell almalisin:) eger alamazsan rocky gibi koyunlara yumruk atman gerekecek mezbahada:)))))
yok :))) ablacim rahat ol 2 litrelik pet siselerde baslangic icin isini gorur ciddiriga bir iki hareketi mail atarim :)) burada tarif zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı