carmelo114
Üye
İyi besleniyorsun inşallah sonuçlarını alırsın nano vapor kaç ölçek alıyorsun ve iyi biyerde her ay vucut analizi yaptır ne kazanıyorsun ne alıyorsun cihaz markası: InBody230 bu markanın sonuçları sallama olmuyor
Nano vaporu tek ölçek alıyorum bazen assault alıyorum değişiyor şu an elimde 2'side yok salondan porsiyonluk alıyorum.
Kasım 5de ölçü ve vücut analizi yaptırıcam ama malesef dediğin makineyi bulamam salondaki makinenin markasını öğrenirim ordaki makineninde kaliteli olucağından emiim seçkin bir salon ve sahibi kendini oraya adamış durumda

Beslenmemde ufak değişiklikler ve ayarlamalar yaptım.
Soğan,sarımsak,y.Çay,kahve,yeşil yapraklı sebzeler,üzüm ve elma gibi antioksidan değeri yüksek meyve ve sebzeleri arttırdım her öğüne c vitamini ekledim kahvaltıya zeytin ara öğünlere mutlaka kuruyemiş ekledim
Kahvaltıda yumurta sayısını düşürdüm(1tam 2 beyaz) lor ekledim
Çok tartışılan göğüs sırt programını hocama danıştım sordum güzel ve uzun bir cevapda aldım

Daha çok zor gelişen adeleye daha fazla yoğunlaşmak adına haftada 2 göğüs sırt koyduğunu söyledi. Üst göğüsün zor gelişen şekillenen bir bölge olduğun zaten biliyoruz.Başladığımda cok zayıftım sırt kaslarım cok geri kaldığını böyle vücudun daha iyi toparlanacağını söyledi zaten birkaç hafta sonra vücut analizini yapar tekrar baştan ona göre program hazırlarız dedi.
Omuzumda süre gelen bir rahatsızlıktan dolayı sakatlık demeyelim bir süre fly yapmıyorum press hareketlerine yöneldim ve omuz çalışırken gerilimi yüksek tutup 12 tekrarlı bazen 15 tekrarlı çaışma kararı aldım omuz sakatlığını göze alamam bu sadece kısa bir süre böyle devam edicek.