Carmelo114 Resimli Günlük

İyi besleniyorsun inşallah sonuçlarını alırsın nano vapor kaç ölçek alıyorsun ve iyi biyerde her ay vucut analizi yaptır ne kazanıyorsun ne alıyorsun cihaz markası: InBody230 bu markanın sonuçları sallama olmuyor

Nano vaporu tek ölçek alıyorum bazen assault alıyorum değişiyor şu an elimde 2'side yok salondan porsiyonluk alıyorum.

Kasım 5de ölçü ve vücut analizi yaptırıcam ama malesef dediğin makineyi bulamam salondaki makinenin markasını öğrenirim ordaki makineninde kaliteli olucağından emiim seçkin bir salon ve sahibi kendini oraya adamış durumda :)

Beslenmemde ufak değişiklikler ve ayarlamalar yaptım.

Soğan,sarımsak,y.Çay,kahve,yeşil yapraklı sebzeler,üzüm ve elma gibi antioksidan değeri yüksek meyve ve sebzeleri arttırdım her öğüne c vitamini ekledim kahvaltıya zeytin ara öğünlere mutlaka kuruyemiş ekledim

Kahvaltıda yumurta sayısını düşürdüm(1tam 2 beyaz) lor ekledim

Çok tartışılan göğüs sırt programını hocama danıştım sordum güzel ve uzun bir cevapda aldım :)

Daha çok zor gelişen adeleye daha fazla yoğunlaşmak adına haftada 2 göğüs sırt koyduğunu söyledi. Üst göğüsün zor gelişen şekillenen bir bölge olduğun zaten biliyoruz.Başladığımda cok zayıftım sırt kaslarım cok geri kaldığını böyle vücudun daha iyi toparlanacağını söyledi zaten birkaç hafta sonra vücut analizini yapar tekrar baştan ona göre program hazırlarız dedi.

Omuzumda süre gelen bir rahatsızlıktan dolayı sakatlık demeyelim bir süre fly yapmıyorum press hareketlerine yöneldim ve omuz çalışırken gerilimi yüksek tutup 12 tekrarlı bazen 15 tekrarlı çaışma kararı aldım omuz sakatlığını göze alamam bu sadece kısa bir süre böyle devam edicek.

carmelo ismin nedir bilmiyorum ama beslenme programın güzelmiş fotoğraflarla süslemen ayrı güzel olmuş takip edicem :D

Eveet yarın son antreman ve bayram başlar :)

Bayramda karboyu kesicem sabah güzel omlet tariflerini sizlerle paylaşıcam :)
Tek karboyu sabah alıcam oda sabah kardiyo sonrası mutlaka almam lazm nedenini artık sokakta ki cocuk bile bilir :D

Öğle ve aksam yemeklerinde güzel salatalar ve buharda karışık sebze yemeyi planlıyorum

Veee tabiki sakatat(böbrek,ciğer,yürek ) artık ne bulursam :D

Bayram boyunca sabah kardiyo 45-60 dk açık havada koşucam ve karın çalışırım. evde imkan var ama ağırlık çalısmayı planlamıyorum vücut dinlensin

Mert antrenmanı çok erken yapmıyormusun, tahminim 12:00, 13:00 gibi yapıyorsun ama kahvaltıdan sonra gidiyorsun sabah aldığın karblar proteinler zaten glikojen ve diğer kas yapım,onarım için kullanılacak tabi sen enerjik hissediyorsan sorun yok.ben en az 3 öğün yapıp gidiyorum anca enerji geliyor bana :)

Mert antrenmanı çok erken yapmıyormusun, tahminim 12:00, 13:00 gibi yapıyorsun ama kahvaltıdan sonra gidiyorsun sabah aldığın karblar proteinler zaten glikojen ve diğer kas yapım,onarım için kullanılacak tabi sen enerjik hissediyorsan sorun yok.ben en az 3 öğün yapıp gidiyorum anca enerji geliyor bana :)

Caner 12:00 13:00 demişsin de 9:00 da baslıyorum ben :p

İşlerimi sabahtan halletmek gibi bir huyum malesef :) birde bende şöyle bir durum oluştu ;
çok uzun bir zaman düzenli şekilde sabah erken kalkıp kardiyo yapardım öyle okula giderdim zamanla vücut buna alıstı simdi alarm kurmasamda saat 6:00 7;00 arası uyanıyorum ve acayip bir enerji yoğunlaşıyor sabahaları moral yüksek oluyor bende bunu değerlendirip doğru antremana :)

hmm anladım bende 9-10 gibi kalktığını sanıyordum malum okul yok, bende okul varken 6da kalkıp sahilde koşardım 7de hazırlanıp okula giderdim.. şimdi yapamıyorum kalkamıyorum sabahları. :(

sabah mesajı yazdığı saatten belli zaten :D

Hahaha aynen :D erken kalkan erken yol alır :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:57 ----------

Şu sıralar kahvaltımdan bir örnek
Tok kalmamın sırrı kahvaltıda aldığın protein ve life bakar arkadas :)
Güzel bir örneği brokolili peynirli omlet zeytin yesillik ve lor

Yarın sabah ıspanak,biber,soğandan olusan bol baharatlı bir omlet fotoğrafı koyucam

Bayram boyunca taş devri diyetine dönüş yapıyorum eskiye dönüş desek daha doğru olur bu diyete cok sey borcluyum :)

Son düzenleme:
Kahvaltıda nedense domates salatalık sevmiyorum :D

Erken kalkıyorum kahvaltımı uyandığım gibi yaparım çay imkanım olmuyo genelde kahvaltının üstüne içerim :)

Eklemeyi unutmuşum bu tabağa birde ceviz ekliyorum kaliteli yağlar,kaliteli proteinler ve bolca lif (off günler böyle besleniyorum normalde bu öğüne muz ve yulafta eklerim)

Ispanak,biber,soğan,maydonoz ve peynirli omletimiz

İç malzemesi

2 yumurta+ 3 beyazı çırpıp tavaya döktüm kısık ateşte omlet katılaşınca,

Baharatını ekledim

Arasına sebzelerini koyup en üste peynir dilimlerini koydum ve kapağını kapattım,

Peynir eridikten sonra omleti katlayıp tavadan doğru tabağa :)

Ayrıca kahvaltıda 10 adet zeytin ve 6-7 tane ceviz yedim

Merhaba Carmelo,

Günlüğünü baştan beri takipediyorum bu sporla ilgili oldukça bilgin var ama sana tavsiyem daha düzenli bir beslenme programı oluşturman biraz rutin yani :D bu arada supplement kullanıyosun madem karbonhidrat açığı için gainer deneyebilirsin bence birde bulk için 40 kardiyo çok fazla örneğin yağ yakımındayım, salonda 40dk(15dk. cross trainer 24dk bisiklet)kardiyo yapardım herkes eridin falan diye takılırdı :D şimdi 32 yapıyorum sana önerim fazla kalori yakmayacak şekilde örneğin bisiklet gibi 12-15.dk kardiyo ile sınırlı tutman birde eski alışkanlıklarından olsa gerek tok kalmak için kendini zorlamamalısın unutma amacın hacim... kolay gelsin :)

Son düzenleme:
Merhaba Carmelo,

Günlüğünü baştan beri takipediyorum bu sporla ilgili oldukça bilgin var ama sana tavsiyem daha düzenli bir beslenme programı oluşturman biraz rutin yani :D bu arada supplement kullanıyosun madem karbonhidrat açığı için gainer deneyebilirsin bence birde bulk için 40 kardiyo çok fazla örneğin yağ yakımındayım, salonda 40dk(15dk. cross trainer 24dk bisiklet)kardiyo yapardım herkes eridin falan diye takılırdı :D şimdi 32 yapıyorum sana önerim fazla kalori yakmayacak şekilde örneğin bisiklet gibi 12-15.dk kardiyo ile sınırlı tutman birde eski alışkanlıklarından olsa gerek tok kalmak için kendini zorlamamalısın unutma amacın hacim... kolay gelsin :)

Birsey söyliyim kardiyolar yalan oldu zaten yapmıyorum zor geldi :D

Gainer gerek duymuyorum iş ve okul yok yemek hazırlama sıkıntım olmuyor

Tok kalmak iyidir sonucta açda olsam tokta olsam bellirlediğim planın dısına cıkmıyorum.

Şu lafa takıldım daha düzenli bir beslenme programı oluştur demişsin daha ne olsun söyler msn :D

Sabah:
3 yumurtadan brokolili omlet bulgur pilavı 1tabak ve 250 ml süt 2lokum

Antreman sonrası:
1 porsiyon gainer,400 ml meyve suyu 2 dilim baklava yarım elma 2 adet ufak cevizli çikolata höhh baya yemişim :D
Öğlen:
Fırında patates köfte salata

Aksam:2yumurta ve bolca köfte

Sabah:
3 yumurtadan brokolili omlet bulgur pilavı 1tabak ve 250 ml süt 2lokum

Antreman sonrası:
1 porsiyon gainer,400 ml meyve suyu 2 dilim baklava yarım elma 2 adet ufak cevizli çikolata höhh baya yemişim :D
Öğlen:
Fırında patates köfte salata

Aksam:2yumurta ve bolca köfte

canım köfte çekti senin yüzüden şimdi inip köfte yapacağım duh

Hacim almaya çalışıyorum patates köfte kaçamak değil aksine amacıma yönelik bir besin patates :)

Birde önceki mesajlarda hacim almalısın hacim almalısın karbonhidratı çeşitlendir dedin simdi niye böyle bir mesaj attın anlamadım AkrepHan olduğundan şüphe ettim şu an :D

Bulka yönelik olduğundan patates yemeği kaçamak mı olur yahu :) mertin aldığı besinler az bile..

yalnız patates fırında g.i tavan yapıyor sürekli tüketmiyorsan sorun yok tabi.

tabi bulkta yüksek g.i besinler tüketmek, büyüme adına çok önemli, 6 öğün beslenirsek 2 öğün yüksek gi, 3-4 öğün ise 1 öğünü yüksek g.i. öğünü yapabilirsin. işte yediğin patates, beyaz pirinç gibi.

Back
Yukarı