carmelo114
Üye
Bakın ben diyorum ki sütü çiğ alıp evdede kaynatsan kutuda alsan o süt ölü sütdür. Sütün içinde laktoz vardır ve bu laktozu sindirecek enzimlerde vardır hatta probiyotikler vardır ama süt ısınınca bunlar yok olur. amaaa sütü tekrar mayalamak ona hayat verir bakın peynir ve yoğurt hatta kefir mükemmel örnekleridir.
Kısacası süt içerim cünkü güzel bir protein kaynağıdır ama öyle anlatıldığı kadar mucizevi bir besin değildir
AkrepHan senle süt konusuna asla girmem yoksa sabaha kadar konusuruz biliyorum cünkü bu konuda anlasamıyoruz
Bu arada et ve yoğurt konusunda hem fikiriz buna sevindim
Kısacası süt içerim cünkü güzel bir protein kaynağıdır ama öyle anlatıldığı kadar mucizevi bir besin değildir

AkrepHan senle süt konusuna asla girmem yoksa sabaha kadar konusuruz biliyorum cünkü bu konuda anlasamıyoruz

Bu arada et ve yoğurt konusunda hem fikiriz buna sevindim
