Carmelo114 Resimli Günlük

Mert sade primobolan olmaz biliyorsun sustanonda al bari tam yap..

ayrıca çok zayıfsın clene ne gerek var kür sonu veya su topladığında başla kullanmaya.

Sustanon konusunu hocaya danıstım yaşın için erken dedi hormon seviyeni boşuna bozma ilerde sorun yaşama 22-23 genelde daha doğru olur dedi bende tamam dedim.

Tamam dedim ama elimde şuan kür için para kalmadığı için tamam dedim yoksa vurdururdum o sustanonu 250'lik kesersdi beni :)

Primabolan tek basına kullanabileceğin sayılı steroidlerden dedi yarın ilk enjeksiyonu yapıcaz

Birde primabolan+deca kullanabilirsin dedi biri ama danışmam lazım yarın

Ama bu gidişle sustanon+deca+primabolan gibi görünüyo yol sakın elime para gecmesin :D

Clen konusunda haklısın bırakmam an meselesi :)

Edit: gerci sustanon pahalı birsey değil neden kullanmıyım ki :)

Son düzenleme:
Madem küre başlamakta kararlısın doktora gidip karaciğer böbrek hormon testi yaptır.
Kürden sonra tekrar yaptır karşılaştır ileride sıkıntı çekmezsin böylelikle

Son durumu paylaşayım.

Primabolan'a bugün başladım ilk enjeksiyon yaptık.

Bugün salonda bir abimizde sustanon kullan dedi hocama bir daha danıştım sözüne çok itimat ederim. Hiç gerek yok şu an gelişimin gayet iyi zamanı geldi mi yardımcı oluruz acele etme dedi.Primabolan'a bile gerek yok ama senin için tanışma olsun dedi :) 4'uncu 5'inci haftada anabolik etkisini görmeyi bekliyorum 10 hafta sürecek haftada 200mg

Supplement kullanımım aynı devam

Whey-creatine-glutamin-bcaa şeklinde

Cell tech bittiği zaman sade monohidrat ile devam edicem

Multipower bcaa+ kullanıyorum oda bitti mi sixstar amiomax hesaplı, porsiyon ve içeriği zengin geldi bana.

Whey 65 prosiyon kadar var mhp glutamin sr kullanıyorum bittiğinde daha hesaplı önerebiliceğiniz bir ürün varsa paylaşın lütfen

İyi forumlar...

Sabah:
100gr yulaf 400ml süt ile pişirdim bir tane muz ve 3-4 ceviz doğradım İcine
2 tam 3 beyaz omlet bol pul biber 5-6 zeytin

Ant öncesi: 5gr bcaa ginseng ve kahve
Omuz ve bacak
Ant.sonrası
Cell tech
1ölçek whey glutamin ve 3 gr bcaa

Öğle:
Köfte,patates ve pirinç pilavı yanında salata

Ara;türk kahvesi ve 3-4 kuş lokumu

Aksam:
Nohut ve tavuk

Sabah:
2 tam 3 beyaz omlet arası 75 gr lor
75 gr yulaf bir tane cennet hurması 400 ml süt

Ant.Önce:Koyu kahve ginseng bcaa
Ant. Sonra
Creatine(cell tech) whey glutamin

Öğle yemeği:
Bulgur pilavı nohut ve tavuk

Ara:bitter cikolata 40 gr kadar ve kahve

Aksam:
Yarım tabak makarna,300 gr yoğurt

Aksam öğününden sonra (20.00)
25 gr whey 6 ceviz ve 7 tane zeytin

Ufak bir paylaşım.

Beslenme programım bazen kusursuza yakın bazense eksik kalıyo örnek karbonhidrat konusunda gerekli önemi veremiyorum zaman zaman.

Yakın bir zamanda hocamla daha planlı yeterli bir program hazırlıyıcam burdan paylaşır programı tartışırız.

Protein miktarını ciddi anlamda arttırıcam kilo basına 3 belki 4 grama kadar

Salonda güzel tepkiler almaya basladım gözle görülür bir ölçü artışı var ama sabrediyorum aralık 15 gibi ölçü aldırtıcam (diğer ölçü gününden 45gün sonra)

Göğüs(5 hareket) sırt(6hareket) sert idmanlar yapmaya baslayınca bu iki kası ayırcam artık zorlanmaya basladım.

Bacağı tek gün yapıcam artık.

Bu arada hiçbir supplementten mucize beklemem ama CELL TECH mucizevi bir ürün :)

Son durumu paylaşayım.

Primabolan'a bugün başladım ilk enjeksiyon yaptık.

Bugün salonda bir abimizde sustanon kullan dedi hocama bir daha danıştım sözüne çok itimat ederim. Hiç gerek yok şu an gelişimin gayet iyi zamanı geldi mi yardımcı oluruz acele etme dedi.Primabolan'a bile gerek yok ama senin için tanışma olsun dedi :) 4'uncu 5'inci haftada anabolik etkisini görmeyi bekliyorum 10 hafta sürecek haftada 200mg

Supplement kullanımım aynı devam

Whey-creatine-glutamin-bcaa şeklinde

Cell tech bittiği zaman sade monohidrat ile devam edicem

Multipower bcaa+ kullanıyorum oda bitti mi sixstar amiomax hesaplı, porsiyon ve içeriği zengin geldi bana.

Whey 65 prosiyon kadar var mhp glutamin sr kullanıyorum bittiğinde daha hesaplı önerebiliceğiniz bir ürün varsa paylaşın lütfen

İyi forumlar...

Anlasilan primayi tek basina kullaniyorsun, testonun baskilanmasindan hic mi korkmuyorsun?

Bir de yasini merak ettim goremedim de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sustanon primabolan aklımda olan kürdü hocam sustanono izin vermedi yaşın erken bosuna dengeni bozma dedi.
Testoyu baskılamadığını biliyorum veya en azından bu dozlarda sorun olmadığını 200'un üstüne cıkmıycam sizce nasıl bir yol izlemeliyim kür sonu tedaviye gerek var mı ?

Yasım bu arada 18

Mert çok yanlış yapıyorsun. Testo'suz kür olmaz primobolan testoyu düşürür.

primobolan en zararsız steroid ama sen tek başına kullandığın zaman vücudun dengesini bozacaksın.

hala hocama güveniyorum diyorsan sen bilirsin 300 miligramı aşma yeter.

Ayrıca primobolan protein sentezinide arttıracağından, olabildiğince yüksek kalorili beslenmeni öneririm. Kür bitene kadar 3000-3500 civarı alabilirsin benim gibi.

Mert çok yanlış yapıyorsun. Testo'suz kür olmaz primobolan testoyu düşürür.

primobolan en zararsız steroid ama sen tek başına kullandığın zaman vücudun dengesini bozacaksın.

hala hocama güveniyorum diyorsan sen bilirsin 300 miligramı aşma yeter.

Ayrıca primobolan protein sentezinide arttıracağından, olabildiğince yüksek kalorili beslenmeni öneririm. Kür bitene kadar 3000-3500 civarı alabilirsin benim gibi.

Baslangıc bitiş 200 olur 300'u aşmam

1 hoca 2 musabik sporcuyla konustum hicbiri testo seviyen düşer artar gibi bir durum olmaz dedi ama sakın 200'u gecme diyede not dustuler.

Dediğin gibi protein sentezi artıcaktır düzgün bir beslenme planı hazırlayıp paylaşıcam. Beslenmede sıkıntım var a32

Birde bu konuyu Sezer abiye facebooktan sorucam :) (Danny Boy)

Sezer Abiden vevap geldi paylaşıyorum;

primo testo seviyeni 100mg da bile %70 asagi ceker , o yuzden yanina haftada 1ampul sustanon ekle mutlaka , yoksa hem kas gelisimin zayif kalir hem de primodan tam yarar alamazsin , 200mg primo 250mg sustanon 10hafta dvam et bitince de 30gun 20mg nolavadeks al ve bitir kuru , her zaman danisabilirsin bana buradan

Hepinize tek tek uyarılarınız,ilginiz ve yönlendirmeleriniz için teşekkür ederim sustanon 250 mg bugun yarın yada haftaya birgün kesin vurdurucam.
PCT zamanı pregnyl vurdurmama bu dozda gerek yok diye biliyorum nolvadexle tedaviyi yaparım.

inşallah hayırlısı olur ama bü tür ilaçları kullanmadan önce deneyimli olmak lazım öyle 6 7 ay da olcak işler değil doğru düzgün bi kütlen olmadan ve pekte bilgin olmadan zor ama sana kalmış tabiki karar inş hayırlısı olur..

Arkadaslar primabolan'ı testestoron kullanmadan bitirme konusunda son noktayı koyuyorum tavsiyeleriniz icin tekrar tesekkürler ama bu işe kulaktan dolma bilgilerle girmedim ama yinede emin olmak adına doktora danıştım.

Kafam o kadar karıştı ki bana göre mantıken primabolan testo seviyesini düşürmez aksine yan etkileri ses kalınlaşması kıllanma kas artışı(prospektüste yazanlar) bunlar testo seviyesinin androjen hormonunun artısından olur ama dısardan doğrudan testo almadığım içinde vücut tembellesmez.

Ona bakılırsa kilo almak isteyen çocuklara vuruluyo onlarda gitsin sustanon kullansın o zaman testo seviyeleri düsmesin diye :)

Bu arada sustanon yarınlanma süresi 2 hafta olan bir ilaç kaldı ki siz haftada 1 250 mg diyosunuz bana cok fazla.

Vurdurucak olsam bile propionat vurdururum vücutta yarınlanma süresi cok daha kısa vücudu cok daha az yorarım

Ama ben yinede bu sabah 10 gibi kuzenimin yakın arkadası dahiliye uzmanı var onla görüştür beni dedim oturup konustuk ve önce fırça attı tabi :)
Konuyu anlattım başladım ve 8-10 hafta kullanıcam vazgecme niyetim yok dedim ve testo olayını sordum

Testestoron seviyen düşmez cünkü bu kullandığın ilaç vücuda bağlanmaz dolayısıyla sorun olmaz dedi.Biz ağır ameliyatlı hastalarımıza kullandırıyoruz 7-8 hafta testo düşürme riski olsa hiç vurur muyuz dedi.

Ama bu ilaç sende kas artışını 5. Haftada ciddi tetikler dedi vücudundaki testestorene yetersiz kalır düşme olmaz dedi.

Onun içinde epimedium,tribulus ve çinko önerdi. Ve tabiki bir daha kullanma dedi tamam dedim gectim :D

SONUÇ OLARAK BU KONUYU BURDA KAPATALIM İLGİNİZ İÇİN SAĞOLUN.

Kardesim senin için bende arastırdım tanıdık bir doktora sordum testo seviyesine etkisi olmadığını söyledi... Ama söylediğin miktarda kalmalıymışsın.

Sabah: 2 tam 3 beyaz omlet brokoli
400ml süt 50gr kakaolu tahin helvası 150 gr yulaf karısımı

Bacak günüydü
Ant. Önce nano vapor 2 ölçek ve 5 gr bcaa
Ant sonra cell tech 30 gr whey 5 gr glutamin
Öğle öğünüm.
Kofte patates
Simit peynir tahin helvası

Ara:120 gr lor ve yine tahin helvası :)

Ara: mandalin 2 adet ve ceviz

Ara: 2dilim çavdar ekmeği arasına pastırma ve peynir

Akşam: (dışardayım mesajı attığım saatlerde lokantada siparişimi verdim)

Pilav üstü döner yanında ayran

Yatmadan 1 saat önce ceviz
Yatmadan 15 dk öncede glutamin

24 kasım 2012 cumartesi.

Sabah:5 bütün yumurta+50gr kaşar peyniri ve kırmızı biberden omlet
1 servis cell tech
Ceviz ve zeytin 50gr kadar tahin helvası

Ara:1 dilim su böreği şekersiz çay

Öğle yemeğim:
Patates salatası(3 patates 1 soğan,1domates ve 1 tutam maydonoz,1kaşık z. Yağı)
100gr tavuk 75 gr peynir

Ara:------

Aksam: (18:00)
Bulgur pilavı köfte

20:00 1 ölçek whey yanında fındık badem fıstık

Yatmadan 5gr glutamin ve 4 adet ceviz

Back
Yukarı