• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Cem Sarpay 90 kg

herkeze slm uzun zamandır foruma gremyrdum ara ara yapsamda 2 senedir body dende uzak kalmıştım son 4 aydır sıkı bir periyotta çalışıyrm sayfam çok gerilere düşmüş en son google den buldum ve yazayim dedim.. fotoğraf eklemeye çalıştım ama napsam dosya büyük dedi yükleyemedim hatta en son o kadar küçüldü ki ne olduğu seçilmyrdu yınede ekleyemedim belki sitede bir problem vardır diyerek sonraya ertledim.. herkeze iyi çalışmalar..

Bilmiyorum yasak mı ancak alternatif olarak, imageshack.us veya tinypic.com gibi bir resim yükleme sitesine fotoğraflarınızı yükleyip, orada forumlar için verilen linki buraya yapıştırabilirsiniz.

Abi vücut çok iyi tebrik ederm bende 14 yaşındayım :D yapmaya çalışıyoruz Üst göğüs için önerdiğin hareket varmı ? :)

Cem uzun senelerdir forumda takip ettiğim bu işi iyi bilen ve layıkıyla yerine getiren bir arkaşımızsın.Buna bağlı olarak vücudun zaten çok iyi kısa kürler yapmışsın ve vücudun bu halde gerçekten büyük azim sakatlıklar konusunda da baya zaman kaybetmişsin ama azmin ve vücudun hepsinin önüne geçmiş.

Bacaklara kalın denmiş ama bence orantı çok iyi ince bacak hiç bir zaman estetik olmaz.Birde sanırsam kalflar ve bicepsler orantılı hatırladığım kadarıyla 45cm idi :) Buda bacaklarının da estetik oldugunu gösteriyor bence.

Şuan ki halini çok merak ediyorum Cem yine bomba resimlerle geri dönersin umarım iyi çalışmalar.

Son düzenleme:
resim ekleyemiyrm en son 600 bayt a kadar küçülttüm ama resim eklerkenki buton daha açılışta kırmızı çıkıyr tıklıyrm ekldiğim tüm resimler görünyr istatislikte.. bu forma belli bir sayımı var resim eklerken acaba biri beni bilgilendirbilrmi bilen varsa?

cem sarpay 85 die yeni bir üyelik alabilirim forum kurallarını vaktim olduğu bir ara okuyup bir mani yoksa 2 hesapla ancak ekleybilcğim sanırım o zamana kadar resim eklymiyorum ilgilenen arkdşlara teşekkr ederim..

cem sarpay 85 die yeni bir üyelik alabilirim forum kurallarını vaktim olduğu bir ara okuyup bir mani yoksa 2 hesapla ancak ekleybilcğim sanırım o zamana kadar resim eklymiyorum ilgilenen arkdşlara teşekkr ederim..

ikinci üyelik kural dışı ..şimdilik http://imageshack.us/ adresine upload ederek ekleyebilirsin..

cem, imageshack sitesindeki "direct link" olarak verilen linki buraya resim ekle düğmesi ile ekleyebilirsen resmin direk te gözükebilir ;)

cem kisa sürede tekrar eski vücudunu elde etmissin.masallah diyelim
sporun yaninda cardio yapiyormusun aksatmadan,eger yapiyosan nasil bir cardio sistemi uyguluyosun,,,saygilar,,,sivasli

cem kisa sürede tekrar eski vücudunu elde etmissin.masallah diyelim
sporun yaninda cardio yapiyormusun aksatmadan,eger yapiyosan nasil bir cardio sistemi uyguluyosun,,,saygilar,,,sivasli

çift idman yapma imkanım olsa yapacmda ne yazıkki cardio yok 1 ay öncesine kadar idman sonları 30 dk bisiklet yapıyrdum.. şuan sadece idman cardio ya mart başı başlayacğım işallah ama nasıl yaparım bilmiyrm

Çok iyi cem hakkını veriyorsun sporun :) Karın bölgene özellikle dikkat ettim bu kadar sürede yağlanma olur diye ama yakalayamadım :) Yine harikasın.

Bu arada resimleri imageshack e upload edip orada "Forum Code" seçeneğindeki .... [URL] yi kopyalayıp cevap bölü... gözükür. Başarılarının devamını diliyorum.

cem süper gidiyorsun.. ben de 1 ay sonra fotolarımı ekleyeceğim... (-65 kg vücut geliştirme..)

dexter -65 de favorim sensin biliyrsun :)) koy artık şu fotolarınıda yorumlayalım face de saklıyrsun msn de saklıyrsun burda bile saklıyrsun korkunç birşey yapacksın die korkuyrum :)) yarışmada seni boyarken görecğiz sonunda sanırım :) diğer arkdşlarada teşekkrler yorumları için haftaya yeni foto larda ekleycğim biraz daha iyi çekilmiş 85 kg olunca.. şuan 86.2 lerde geziniyr...

Back
Yukarı