Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
herkeze slm uzun zamandır foruma gremyrdum ara ara yapsamda 2 senedir body dende uzak kalmıştım son 4 aydır sıkı bir periyotta çalışıyrm sayfam çok gerilere düşmüş en son google den buldum ve yazayim dedim.. fotoğraf eklemeye çalıştım ama napsam dosya büyük dedi yükleyemedim hatta en son o kadar küçüldü ki ne olduğu seçilmyrdu yınede ekleyemedim belki sitede bir problem vardır diyerek sonraya ertledim.. herkeze iyi çalışmalar..
cem sarpay 85 die yeni bir üyelik alabilirim forum kurallarını vaktim olduğu bir ara okuyup bir mani yoksa 2 hesapla ancak ekleybilcğim sanırım o zamana kadar resim eklymiyorum ilgilenen arkdşlara teşekkr ederim..
cem kisa sürede tekrar eski vücudunu elde etmissin.masallah diyelim
sporun yaninda cardio yapiyormusun aksatmadan,eger yapiyosan nasil bir cardio sistemi uyguluyosun,,,saygilar,,,sivasli
cem süper gidiyorsun.. ben de 1 ay sonra fotolarımı ekleyeceğim... (-65 kg vücut geliştirme..)
eyer göğüste iriyse cok guzel fıt bır vucut basarılarının devamı arkadasım