CytoSport Cyto Gainer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 19 52,8%
  • Orta karar

Votes: 12 33,3%
  • Başarısız

Votes: 5 13,9%

• Total voters
    36
kutusunda antrenmandan once,sonra ve yatmadan once dıyor anladıgım kadarıyla ama ben sabah uyandıktan sonra ve antrenmandan sonra kullanıcam buyuk ıhtımal. antrenmandan once kullanmanın bı espırısı yok bence pırınc,makarna ztn yıyorum.gece yatmadan oncede mantıklı olabılır uzun zamandan dolayı ama rahatsız eder rahat uyuyabılecegımı sanmıyorum. bırde her seferde ıkı olcek kullanıcam.

Bence en mantıklı kullanım şekli de bu.yatmadan önce kullanımda yağlanma yaptığı söyleniyor.neyse umarım istediğin etkiyi görürsün.Gelişmeleri paylaşırsan sevinirim.

su an 71,5 72kg arasıyım. 76-77kgye cıkmayı dusunuyorum.bu kıloya gelene kadar kullanıcam. elımde de bırde dymatıze ıso 100 proteın tozu var. ceyrekten bıraz fazlası duruyor. ıkısını bır arada nasıl kullanmalıyım sızce fıkrı olan var mı yoksa ıso 100u bu surecte kullanmayayım mı?

su an 71,5 72kg arasıyım. 76-77kgye cıkmayı dusunuyorum.bu kıloya gelene kadar kullanıcam. elımde de bırde dymatıze ıso 100 proteın tozu var. ceyrekten bıraz fazlası duruyor. ıkısını bır arada nasıl kullanmalıyım sızce fıkrı olan var mı yoksa ıso 100u bu surecte kullanmayayım mı?

Eğer son kullanma tarihi durumunda bi sorun yoksa bence şimdilik dursun.Zaten Monster MAss protein açısından yüksek bi destek veriyo.

urun az once elıme ulastı.sabah gectıgı ıcın bugun antrenmandan sonra kullanmaya baslıcam.antrenman olmadıgı gunlerde sabah ıkı olcek ıcıcem.proteın tozunuda kullanmıcam sadece bu urunu alıcam. bu arada kutularda kı %100un kapatılmasını bılıyorduk bu urunde de MONSTER yazısında O harfı kapatılmıs :)

monster milk de öyle. hatta içeriğindekilerin gösterildiği bölümün de üzeri kapatılarak başka bir içerik bölümü oluşturulmuştu. :) (aynı şeyler yazıyor gerçi)

önceden universal gain fast 3100 kullanmıştım karın bölgemde yağlanma yaptı CytoSport Cyto Gainer 15 gündür kullanmaya başladım 1'5 kilo bile alabilmiş değilim sabah 2 ölcek akşam yatmadan 2 ölcek kullanıyorum beslenmeme dikkat ederek doğru ölcektemi kullanıyorum _? universal da aldığım sonucu cyto grenerde alabilmiş değilm.

sabah ve yatmadan once gainere gerek varki ?

idamandan önce alcanki sana enerjı versın idmandan hemen sonra alcanki içinde proteinler kaslara yardımcı olsun

şunu söylemek gerekirse ben 2 yıldır gainer kullanıyorum çeşitli suplement kombinasyonlarıyla.fakat en cok verim aldığım iso mass xtreme gainer ile cytosportun bu ürünü oldu.
onun yanına monster amino'yuda kombine ettim gerçekten tamamen yağsız kas kütlesi elde ediyorsunuz farkettiriyorda kendini cok rahat.

neden? ameliyat geçirdiğim için gidemiyorum salona bi yerde okuduğuma göre CytoSport un bu ürünü antenman yapmadanda kullanılabilinirmiş. O yüzden soruyorum

Spor yapmadan da elbet kullanılabilir. Beslenmenize ek olarak kullanabilirsiniz.

true mass ve mega mass 4000 de kullandım içlerinde en iyi verim aldığım cyto gainerdır hatta şöyle diyim supplementlerden en çok gözle görülür etki aldıgım bu üründü
yani böyle bi etkisi varmı yokmu bilmem ama cyto gainer ı kullandığım dönem hem iştahım açılmıştı hem de epey bi irileşmiştim

Spora yeni başladım. Boyum 1.85 kilom 62-65 arası değişiyor. Bir arkadaş aracılığılıyla başladım. Spor yap beslenmene dikkat et kilo alırsın dedi. Bu ürünleri çok araştırdım fakat internette herkes bir şey atıp tutuyor. Kesin bilgiye ulaşmak çok zor. Ürünün yan etkileri var mı ? Herkes kullanabilir mi ? 10-12 kilo almak ne kadar zamanımı alır ? bunlara benzer bir çok sorum var. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Beslenme ve beslenme gunlugu topigini takip et CiggySmoke, ekbesinlerin hic bir faydasi olmaz suan sana aksine zarari olur paranda bosa gider

Back
Yukarı