Danny Boy- Beslenme ve Antrenman gunlugu :)

evet katılıyorum fazla ağırlığa da gerek kalmıyor

mesela sık sık ağırlık artımı da gereksiz surlerı uzatın

6.6.6 mesela :)

bu squat ve leg press sonrası bazen bende bır kasılma oluyor kasıkta resmen acı verıyor yakıyor :)

prostat bolumundekı bır kas kasılıyor ama hangısı :) ama su kesın aynı kas ejekulasyon da da kasılıyor :)

pc kası galiba

evet arkadaslar dun makine rowingte video cektim

ben anlattim partnerim uyguladi

planim baslik acip tum egzersizler icin video cekmek

haftada 3 video yayinlicam ve yillar surcek bitmesi :)

haftada 3 antrenman 1 de anlatim videosu cekicem

pc m bozuk oldugu icin ve video hd oldugu icin cok buyuk telden yuklemek mumkun deglm

bu arada unutmadan heavy duty nin dunyadaki farkli yorumlarini uygulamali gostercem :)

her egzersizin min 6 farkli versiyonunu gostercem :)

bu arada partnerime de cok tesekkur ediyorum gercekten oldukca yardimci oldu

once beni cektik fakat bu kez de ben anlatamiyorum bisey

bu tarzda devam etmek en mantiklisi ben anlaticam ve kameraya cekicem partnerimde uygulamali gostercek

3 videoda birde sorulariniza video ile yanit verip bazi puf noktalara degincem

sanirim bittiginde dunyadaki en uzun ve en kapsamli en ayrintili heavy duty anlatimi olcak ins :)

eger bunu basarirsak forum olarak tarihe gecicez :)

kamera aldim ilk basta hd olandan fakat antrenmanda hem zor oldu hemde lg optimus black ile nerdyse ayni kalite de cekti . evet bri 1020p digeri 720p ama gorunur fark yok . bizim icin fark yaratmaz o kadar :)

zaten salon yonetimi cok sasirdi baya ilgilendiler anlatincada tebrik ettiler :)

evet ilk basta yasak belirli bir ucreti var dediler ama kibarca konusunca ucretsiz cekim yapabilecegimizi solediler :)

Son düzenleme:
Alt yazı veya sesi uygun bir müzikle sonradan eklesen vede antremanda seni çekseler daha iyi olmazmı ? Ne bileyim öteki türlüsü yavan olur gibi geldi, ancak takdir senin tabiiki. Emeğe saygı
Edit; Bu belgesel olacak resmen şimdiden başarılar.
Not; Herhangi bir tv kanalında yayınlanabilir, yerli yada yabancı.

Son düzenleme:
Alt yazı veya sesi sonradan anlatımla eklesen vede antremanda seni çekseler daha iyi olmazmı ? Ne bileyim öteki türlüsü yavan olur gibi geldi, ancak takdir senin tabiiki. Emeğe saygı

alt yazi olayi zaten gereksiz cunku ses gayet iyi

ses ise okadar da prof degiliz yahu amator bir cekim

beni cektikleri zaman anlatamiyorum cunku cok nefes nefese kaliyorum

ilk bikac video yorumluk olcak zaten

Heavy Duty dizisinin çekiminde ve yağ yakımında başarılar.

Kusura bakmayın demişsin ama ben bazen hayatını bu siteye adadığını düşünüyorum. Sanki bütün özel hayatın bu siteye endeksli gibi.:)

hahaha :)

yani itiraf etmek gerekirse site hayatimin bir parcasi . ama gunlugumu takip eden cok arkadas var o yuzden de haftada bir grsem ayip olur gbi

genelde evde oluyorum cunku isim home office bir is :)

daha fazla bakma olanagim oluyor

bence danny boy gibi fantastik vg'cilerin olabildiğince aktif olmasında fayda var,kendisi çok güzel alternatifler sunuyor özellikle beslenmede...
çünkü vegan vg tüm bildiklerimizi temelden sarsacak kadar fantastik gerçekten:)
zaten vg'yle ilgilenmek demek gün 24 saat yaşamak demek değilmi;)

ben de tam fsmy'nin söylediklerine benzer bir şey söyleyecek ve danny boy'dan beslenme üzerine birkaç tavsiye isteyecektim. :)

sürekli et, tavuk, yumurta, ton balığı bıktık abi. mutlaka bir yerlerde yazmışsındır fakat, bir de buradan tavsiyelerini alalım mümkünse. ;)

Selam Danny.

Uzun süredir foruma uğrayamıyordum, uyku düzenim son zamanlarda feci kötüleşti, sabah 7 de uykuya dalmak bile işkence hali almaya başladı, öğlen de 1 de kalkmak herşeyi etkiledi, şimdide oturtamıyorum şahsen :), uyku problemine önerilerin varmı senin :), nasıl düzene sokacağız :(

ben de tam fsmy'nin söylediklerine benzer bir şey söyleyecek ve danny boy'dan beslenme üzerine birkaç tavsiye isteyecektim. :)

sürekli et, tavuk, yumurta, ton balığı bıktık abi. mutlaka bir yerlerde yazmışsındır fakat, bir de buradan tavsiyelerini alalım mümkünse. ;)

önerim evet çok oldu tekrar örnek verim :)

mercimek+bezelye+pirinç+kaju yada soya+mercimek+noğut+bulgur yada pirinç

gıbı kombıneler yapılabılır ve vegan olmayanlar bu kombınelere hayvansal bır urun eklerse cok ıyı olur mesela yoğurt-peynır gıbı

Selam Danny.

Uzun süredir foruma uğrayamıyordum, uyku düzenim son zamanlarda feci kötüleşti, sabah 7 de uykuya dalmak bile işkence hali almaya başladı, öğlen de 1 de kalkmak herşeyi etkiledi, şimdide oturtamıyorum şahsen :), uyku problemine önerilerin varmı senin :), nasıl düzene sokacağız :(

vallah ben unisom alıyorum :)

arkadaşlar dün yaptığım göğüs-omuz-trceps sonrası bugun trıcepsım cok fecı agrıyor

dıyete dun grdım tam olarak sorunsuz devam etmekte :)

k.h olarak ise yeni bir tarif keşfettim köftelik bulgurdan kısır yaptım

tarifi ise :)

2 bardak bulgur
isot
pul biber
kara biber
nane
kekik
sumak
1 kasık ev yapımı domates salçası
1 kasık ev yapımı bıber salcası

bulguru çemenin altında soğuk suyla yıkıyoruz ve çok kaynar suya bulguru koyuyoruz 5 dk bekliyor ve süzüyoruz büyükçe bir kaba süzdüğümüz buguru ufak ufak avucumuza alıp sıkıyoruz ıyıce ve suyunu atıyoruz (atmıyoruz sakın atmayın mıneral dolu vıtamın dolu o su kaba alın corbada kullanın ) ve kaba koyuyoruz sıkılmış az sulu yumusak bulgurumuzu ve ustuen baharatları koyuyoruz ve salcalarımızıda ılave edıyoruz ve yoguryoruz ıyıce 15 dk kadar

sonra ise her yiceğimiz zaman ktabagımıza alıp ıcıne ıstedıgımız salatalrı koyup yıyoruz :)
benım favorim mantar-domates-yesil sogan-dere otu

ben genelde karbonhidrat ihtiyacımı bulgurdan sağlıyorum ama 1 aydır bulgur pilavından bıkmıştım,
dün gece annemi aradım bulgurla başka ne yapabilirim diye bulgurlu mercimek köfte dedi tarif etti falan neyse denedim ilk denemeye göre çok güzel oldu :)
bu senin kısır yemeğinide denicem bu akşam merak ettim :)

nar ekşisi ve ince doğranmış marul bide taze soğan doğra daha mükemmel bir tat olur tavsiye ederim,kısır bizim buralarda ara öğün olarak ve özellikle ikindin vaktinde yenen bir yiyecektir.

bugünde antrenman oldukça iyi geçti sırt-biceos çalıştım :)

beslenme ise diyet değil ama sağlıklı beslenme düzeninde gidiyor farkettim ki sıkılıorum diyet falan gibi olunca

bende kaliteli besinler tüketiyrorum mesela : brokolı-ıspanak-mantar-mecimek-bulgur-siyah pirinç-meyveler-birkisel protein zengini yicekler

bugün antrenman yapmadım fakat :)

forumdan Dynamo ile buluştum ve onun salonda antrenman yaptık ben ıse sadec 2 set heavy duty göğüs çalıştım :)

oldukça güzel bir antrenmandı :)

beslenme ise kaliteli devam ediyor :)

Back
Yukarı