Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
İdol oldun Moral oldun![]()
karakterinde aynı oranda gelişmiş gibi.. herkese tek tek sıkılmadan düzgün,saygılı cümlelerle cevap yazıyorsun.. senin yaşında ki gençleri görüyorum da bazen çok üzülüyorum cidden.. senin gibileri görmek isterim hep..
tebrikler....güzel bir simetri, güzel bir genetik , güzel bir çalışma , çok iyi yağ oranı , azim , hırs.....başarılarının devamını dilerim bu yaşta böyle ağır bir sporu yapman sağlam bir iradenin ve hırsının olduğunu gösteriyor....çok iyi yoldasın bildiğin yoldan ve şuan ki beslenmenden ayrılma steroid e bulaşma yada daha doğrusu bulaşmana gerek yok genetiğin çok sağlam ihtiyaç duymazssın ergenliği atlattıktan sonra çok daha güçlü olacaksın....bu yağ oranın çok iyi az diyenlere kulak asma...söyliyeceklerim şimdilik bu kadar kolay gelsin![]()
Bu da bodrum dan bir kare . Yaz aylarındaki form![]()
yanında kız göremiyorum![]()
ilk sayfada yazdığın programında karın antremanı göremedim. alakasız bi yazıyazdım ama neyse
Gerçekten hakkını vermisin bu isin Bodye kac yasında basladın acaba ?
bruce lee gibi vucudun var kardeşim tebrikler