• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

dexterrr yeni resimler

before-after :)

karın için özel bir hareket yapmıyorum sadece düzenli çalışıyorum haftada 3-4 gün ve gunde en az 20 dakika kardiyo yapmaya çalışıyorum ve aşırı yağlı ve şekerli yiyecekler tüketmiyorum.. herkese mutlu ve sağlıklı günler.. iyi antremanlar..

Son düzenleme:
Özellikle after-befor'u görünce sonuç gerçekten çok tatmin edici tek kelimeyle bravo!!
Başarılar,

Helal diyorum. Mükemmel bir vücut. Her yer orantılı.

dexterr before after fotoğrafların (özellikle 2.foto) hani spor salonlarındaki supplement reklamlarında bulunan resimler gibi olmus genelde ben onlara bakınca kesın bu vucutlar farklı kişilerindir diyorum :D. sana bir sorum var önceki mesajların birinde 20 dkk kardıyo yapıyorum demissin bunu ağırlık antremenındna önce mi yoksa sonra mı calısıyorsun ? ( bizim hoca once yapınca enerji harcıyorsun ağırlık kaldıramassın diyor sonra calısıncada kosma vucudu bozar dıyor ondan sordum :)

dexterr before after fotoğrafların (özellikle 2.foto) hani spor salonlarındaki supplement reklamlarında bulunan resimler gibi olmus genelde ben onlara bakınca kesın bu vucutlar farklı kişilerindir diyorum :D. sana bir sorum var önceki mesajların birinde 20 dkk kardıyo yapıyorum demissin bunu ağırlık antremenındna önce mi yoksa sonra mı calısıyorsun ? ( bizim hoca once yapınca enerji harcıyorsun ağırlık kaldıramassın diyor sonra calısıncada kosma vucudu bozar dıyor ondan sordum :)
ağırlık antremanından sonra çalışıyorum genelde..

hahahahhaa....... işte sporcu az laf çok sonuç......söyleyecek kelime yok maşalllah.....

aaa erhan senin facebookta bir de sıradan bir arkadaşla yanyana bir pozun vardı.... normal adamla sporcu farkı cok güzeldi o da yakışır buraya sanırım:)

Super fark ortada dostlar.... Calisanla calismayan bir olurmu;))))
sizce hangi sporcu odevini yapmis:)))

az önce salonda çalışırken sima tanıdık geldi...salonda ki hocada erhan ismini söyleyince dedim dexter misin ? ta kendisiymiş :)
tanıştık erhan ile ve şunu anladım o cüssenin altında gerçekten alçak gönüllülük yatıyor...off sezon da olmasına rağmen formundan bir şey kaybetmemiş....
allah gönlüne göre versin....

teşekkürler siyahkuşak o senin güzelliğin :) bu arada vücut tipin vücut geliştirme için çok uygun bunu boşa harcama derim... yapman gerekenleri sende biliyorsun zaten ;) iyi çalışmalar...

Forumda en az 10 yerde ağırlık antremanından sonra kardio yapılmaz diye okudum, dexter 20 dk koşuyormuş antremandan sonra.. Biz de mi koşsak ne yapsak, kararsız kaldım :)

Back
Yukarı