Dymatize ISO-100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 341 76,5%
  • Orta Karar

Votes: 80 17,9%
  • Başarısız

Votes: 25 5,6%

• Total voters
    446
Bence bütün proteinleri gözden gecirdim sanırım en iyi ve isole protein antrenmandan sonra harika bir tercih olabilir.Bence amino bcaa glu gibi bunları almayın.yumurta süt peynir gibi ürünlerde bunlar kısmen var.eger protein yanında alacagınız tek şey kreatin.saygılar.

İdmanlardan 30 dakika önce nesquik idmandan hemen sonra nutella yiyelim, herkes maalesef sadece tadından bahsetmiş.
bu yapılan yorum muhteşem. çocukmusunuz nesiniz yani zati bu sporu sevdiğim kadar bu sporu yapanlardan tiksinirim. kız kaprisi çocuk şımarıklığı süperstar egosu. gerçekten şu işlerde tadı şöyle tadı böyle diyenlerden gına geldi.

bu yapılan yorum muhteşem. çocukmusunuz nesiniz yani zati bu sporu sevdiğim kadar bu sporu yapanlardan tiksinirim. kız kaprisi çocuk şımarıklığı süperstar egosu. gerçekten şu işlerde tadı şöyle tadı böyle diyenlerden gına geldi.
kesinlikle dostum.bakıyorum suplament satan site ve form sitelerine herkes tadından bahsetmiş.kimse demiyor su kadar kas yaptı ve süperim ucuyorum dememiş.herkes tat.optimum hardline ultimate kullandım cikolata bana göre iyi yada kötü.insanlar bu ürünü galiba şeker sannediyor

kesinlikle dostum.bakıyorum suplament satan site ve form sitelerine herkes tadından bahsetmiş.kimse demiyor su kadar kas yaptı ve süperim ucuyorum dememiş.herkes tat.optimum hardline ultimate kullandım cikolata bana göre iyi yada kötü.insanlar bu ürünü galiba şeker sannediyor

Dediklerinize tamamen katılıyorum fakat bazı kişiler diyetteyken bu ürünü kullandığı için , sadece tatlandırıcılı ya da şekerli bir tat olarak protein tozunu kullanıyorlar . Ayrıca tadı içilemeyecek kadar kötü olan supplementler mevcut . Amix beef protein kullandığım zaman tadından dolayı kendimi zorlayarak içmek zorunda kalıyordum. Tadı o kadar kötüydü ki eziyet gibi geliyordu. Ama bahsettiğiniz gibi bu spor için tad önemli değil , ne kadar fayda sağladığı önemli

protein tozlarından ne fayda beklediğiniz konusu önemli
önce araştırıp sonra uygunsa almalı
kişi hacim istiyorsa bunu tozla alamayacağını bilmeli
benim toz kullanmamdaki sebep ne derseniz
öncelikle kas sakatlanmalarını engellemek,
sonrada kas gelişimi, sonrada yemek uygun değilse protein ihtiyacımı karşılamak gelir
kas gelişimi diyince kreatindeki gibi bir hacim beklemeyin sadece mikro düzeyde gelişimden bahsediyorum
uzun süreli bu gelişim uzun vadede kendini ancak gösterebilir

Protein tozu gelişime yardimci olur. Antreman esnasinda kaslarmiz agir calisma sonunda yırtilir. Bunu tekrar duzeltmesi icin 1- iyi bir uyku 2- bu yipranan kaslari yeniden oluşturmak icin protein. Protein dedignz gibi direkt bir etki yapmaz ama kasların yeniden olustrulmasnda gerekli bir kaynaktir. Ister etten ister sutten alin. Whey protein kana hızlı karıştığı icin antremandan hemen sonra veya once alınması onerilir. Ama bir creatin gibi bir performans ürünü değildir.(belirtildgi gibi)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Dediklerinize tamamen katılıyorum fakat bazı kişiler diyetteyken bu ürünü kullandığı için , sadece tatlandırıcılı ya da şekerli bir tat olarak protein tozunu kullanıyorlar . Ayrıca tadı içilemeyecek kadar kötü olan supplementler mevcut . Amix beef protein kullandığım zaman tadından dolayı kendimi zorlayarak içmek zorunda kalıyordum. Tadı o kadar kötüydü ki eziyet gibi geliyordu. Ama bahsettiğiniz gibi bu spor için tad önemli değil , ne kadar fayda sağladığı önemli
dostum ama sporda nazik olmak acı cekmemek gülmek vb seyler yok.herkes cafelerde gezerken sigara alkol nargıle içerken spor yapanlar ne acı cekiyor.sonra 2-5 kişi proteinlerin tadı kötü diyor sonra hiç o markayı kullanmamıs pro sporcuları bile itiyor.herkes tada bakıyor.bu ürün gerçekten iyi.isole proteinler antrenman sonu tercıh edilmeli.antrenman öncesine gerek yok bence.beslenmenı düzgün yapşarsn

18.06.2014 Tarihi itibarıyla yaklaşık 30 dk önce ürünü elime ulaştı...Nasıl Desem Sanki Çok Basit Bir Kapaklama Sistemi Vardı Ve Ürün Dolu Değil Biraz Az Gibi Geldi Bana...Buna Rağmen İnşallah Üründen İstediğim Başarıyı Görürüm..Amacım Ben Kas Gelişimine Yardımcı Olması ..Hardline Carnifit (2000 Mg L-Carnitine) 500 ML (500 ml) 3 Tanede Hediyesi Geldi Hemen Birine Çöktüm : D Gainer kullanıyordum ve biteli 4 gün oldu Cuma Günü Salona Gideceğim Ve Cuma Günü Ürüne Başlamayı Düşüyorum...İnşallah Güzel Bir Üründür Ve Gelişmemde Yardımcı Olur...

İkinci kutum Dymatize Iso 100 Cookies and cream bugün elime ulaştı tadı da çikolatalısı kadar güzel.
@bayx01
Kapaklama sistemi şuana kadar kullandığım tüm Dymatize protein tozlarında aynıydı bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ayrıca evet, ağzına kadar dolu çıkmıyor.

İkinci kutum Dymatize Iso 100 Cookies and cream bugün elime ulaştı tadı da çikolatalısı kadar güzel.
@bayx01
Kapaklama sistemi şuana kadar kullandığım tüm Dymatize protein tozlarında aynıydı bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ayrıca evet, ağzına kadar dolu çıkmıyor.
Malesef Öyle Oldu....Neyse inşallah Faydasını Görürüzde Tek Eksiği BU oLSUN.....

Ben şimdi 8-9 aylık bi creatine ve Protein stoğu yapıcam.Bütçede sıkıntım yok.
Creatine olarak Weider Pure Creatine alıcam 2 adet.
Whey Protein olarak 2 adet iso-100 4 adet Inkospor X-Treme Whey Protein almayı düşünüyorum.Bütçemde sıkıntım yok en iyisini almak hedefim tat olarak olarakta sıkıntım yok.Sadece Geliştirmesi açısından iyi olsun.2.5 Senedir Fitness 6 aydır Crossfit yapıyorum.

Karışımdan sonra kokusu o kadar ağır oluyor ki shaker'ın kapağını açtıktan sonra burnumu kapatmak zorunda kalıyorum. Tadıysa aşırı şekerli, mide bulandırıcı. Suyu daha fazla koymak tadını daha da kötüleştiriyor ilginç bir şekilde.

Optimum Gold kullandıktan sonra değişiklik amacıyla cookies & cream içerikli iso-100 almıştım. Daha önce ürün ile ilgili çok olumlu yorumlar duyduğum için alırken bugün burada bu mesajı yazacağımı aklımın bir köşesinden geçirmezdim diyebilirim.

Forumda kullanan epey insan var ve gerçekten merak ediyorum, Nasıl katlanıyorsunuz bu işkenceye?

Karışımdan sonra kokusu o kadar ağır oluyor ki shaker'ın kapağını açtıktan sonra burnumu kapatmak zorunda kalıyorum. Tadıysa aşırı şekerli, mide bulandırıcı. Suyu daha fazla koymak tadını daha da kötüleştiriyor ilginç bir şekilde.

Optimum Gold kullandıktan sonra değişiklik amacıyla cookies & cream içerikli iso-100 almıştım. Daha önce ürün ile ilgili çok olumlu yorumlar duyduğum için alırken bugün burada bu mesajı yazacağımı aklımın bir köşesinden geçirmezdim diyebilirim.

Forumda kullanan epey insan var ve gerçekten merak ediyorum, Nasıl katlanıyorsunuz bu işkenceye?

Optimum'un da aynı aromasına ilişkin bu tarz yorumlar mevcut. Çikolatalı olanında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bir dahaki sefere çikolatalı alırsanız sanırım sorununuz çözülecektir.

Suyla içiyorsanız suyu biraz daha fazla koyup deneyin.. Aynı şeyden bende şikayetçiydim ama suyu biraz fazla koyup yogunluğu azaltınca sorun ortadan kalktı benim için yada ben alıştım bilmiyorum :) Bi deneyin

Suyla içiyorsanız suyu biraz daha fazla koyup deneyin.. Aynı şeyden bende şikayetçiydim ama suyu biraz fazla koyup yogunluğu azaltınca sorun ortadan kalktı benim için yada ben alıştım bilmiyorum :) Bi deneyin

Bunu denedim ancak yine de tadı değişmiyor. Özellikle çok baskın bir şeker tadı var. Problem bu.
Şöyle bir soru sormak istiyorum. Kutunun içindeki kırmızı ölçeği ben fulleyerek koyuyordum. Bugün fark ettim ki ölçeğin üstünde bir çizgi var. Bu acaba doldurmamız gereken maksimum miktarı mı gösteriyor? Siz nasıl kullanıyorsunuz, ölçeği tamamen doldurarak mı?

Olması gerekenden çok koyduğum için mi tadı bu şekilde diye düşündüm bir an.

Bunu denedim ancak yine de tadı değişmiyor. Özellikle çok baskın bir şeker tadı var. Problem bu.
Şöyle bir soru sormak istiyorum. Kutunun içindeki kırmızı ölçeği ben fulleyerek koyuyordum. Bugün fark ettim ki ölçeğin üstünde bir çizgi var. Bu acaba doldurmamız gereken maksimum miktarı mı gösteriyor? Siz nasıl kullanıyorsunuz, ölçeği tamamen doldurarak mı?

Olması gerekenden çok koyduğum için mi tadı bu şekilde diye düşündüm bir an.
yokmu evde hasas tartınız ? tartın anlarsınız

Alfren sen şimdi İso-100'ün tadınımı kötülüyosun.Ben daha geçen gün 4 adet sipariş ettim ve sürekli kullanıyorum tadında hiç bir problem yok Cookies ve creem aldım ve gayette güzel

Alfren sen şimdi İso-100'ün tadınımı kötülüyosun.Ben daha geçen gün 4 adet sipariş ettim ve sürekli kullanıyorum tadında hiç bir problem yok Cookies ve creem aldım ve gayette güzel
4 kutu mu? hani reklamlarda çok tüketislsin diye herşeyi kilolarca yerlarya sende maşşalahın var. 250 tl desek 1000 tl vermişsin. yeni kesene bereket ne diyelim.

not: türkiyedesin diye var sayıyorum yurt dışında olsa alınır 4 tane.

Back
Yukarı