Dymatize ISO-100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 341 76,5%
  • Orta Karar

Votes: 80 17,9%
  • Başarısız

Votes: 25 5,6%

• Total voters
    446
Alfren sen şimdi İso-100'ün tadınımı kötülüyosun.Ben daha geçen gün 4 adet sipariş ettim ve sürekli kullanıyorum tadında hiç bir problem yok Cookies ve creem aldım ve gayette güzel
Tadı ile ilgili yazdıklarım yukarıda duruyor. Evet dayanılmayacak kadar kötü bir tadı var.
4 kutu da 2.3 kilogram mı? son kullanma tarihlerine kadar bitirebileceğinize biraz şüphe duyuyorum açıkçası.

4 kutu mu? hani reklamlarda çok tüketislsin diye herşeyi kilolarca yerlarya sende maşşalahın var. 250 tl desek 1000 tl vermişsin. yeni kesene bereket ne diyelim.

not: türkiyedesin diye var sayıyorum yurt dışında olsa alınır 4 tane.
Para var aga napıcan en iyisini alalımda gerisi yalan olsun.

2016 son kullanma tarihi piyasadaki cogu urunun.bitirir ama bitkinlik gelir surekli ayni aroma.yinede icilmeyecek bi tatta degil.zevk meselesi

Tadini bosverin neleri yiyoruz buna takilmayin

Tadı ile ilgili yazdıklarım yukarıda duruyor. Evet dayanılmayacak kadar kötü bir tadı var.
4 kutu da 2.3 kilogram mı? son kullanma tarihlerine kadar bitirebileceğinize biraz şüphe duyuyorum açıkçası.
Evet 4 kutuda 2.3 kg son kullanma tarihleri 01/2016 çok rahat bitirirebilirim.Bide senin ağzın bozuk galiba resmen milk shake tadı var.[DOUBLEPOST=1405961051][/DOUBLEPOST]
2016 son kullanma tarihi piyasadaki cogu urunun.bitirir ama bitkinlik gelir surekli ayni aroma.yinede icilmeyecek bi tatta degil.zevk meselesi

Tadini bosverin neleri yiyoruz buna takilmayin
Benim için tatta önemli değil kardeşim etki etsin yeterli aylarca araştırdım en iyisi bu protein tozu herkez tarafından olumlu yorum alanda bu spor hocalarıda bunu tavsiye ediyor.10 senelik bodybuiding çiler herkez bu ürünü övüyor.En önemli olan etkidir.Bide benim türkçe yapıştırılmış etikette 27 gr protein diyor 30 gr'ında İng'cesinde ise 28 gr ölçekte 25 gr yazıyor servis değerinde bi sıkıntı yok beyler.Psikolojik olarak etkilemesin.

Son düzenleme:
[DOUBLEPOST=1405962353][/DOUBLEPOST]
neyse para sorun olmadıktan sonra fabrikada kurdurtur insan. onun ölçüsü yok yinede bu kadar aç açık varken abartmamakta fayda var.
O kadar değilimde elime para geçti bende toptan alıp kullanıyım dedim.Yanında Creatine Takviyesi yapıcam düzenli 7-8 ay Creatine + Protein tozu kullanıcam.Yaşım daha 18 Crossfit'çiyim.4 tane aynı üründen aldım en iyisi olsun dedimde keşke 1-2 tane başka ürün alsaydım önceden bsn syntha 6 kullandım hacim olarak etki etti.Mp assault kullandım fazla bi etki görmedim.İso-100 ilk bugün kullandım ve enerji artışı yaşadım.İnşallah etkisi iyi olur verdiğim parayı hak eder.Şey Letsev abi benden büyüksündür zaten üslup'undan belli bana creatine olarak ne önerirsin Tavsiyen nedir bu benim için yararlı bir bilgi olucak cevaplarsan sevinirim.:D

O kadar değilimde elime para geçti bende toptan alıp kullanıyım dedim.Yanında Creatine Takviyesi yapıcam düzenli 7-8 ay Creatine + Protein tozu kullanıcam.Yaşım daha 18 Crossfit'çiyim.4 tane aynı üründen aldım en iyisi olsun dedimde keşke 1-2 tane başka ürün alsaydım önceden bsn syntha 6 kullandım hacim olarak etki etti.Mp assault kullandım fazla bi etki görmedim.İso-100 ilk bugün kullandım ve enerji artışı yaşadım.İnşallah etkisi iyi olur verdiğim parayı hak eder.Şey Letsev abi benden büyüksündür zaten üslup'undan belli bana creatine olarak ne önerirsin Tavsiyen nedir bu benim için yararlı bir bilgi olucak cevaplarsan sevinirim.:D
eski bi zamanda çocukken yani reklamlardan mı etkilendik nedir dişçiye gittik işte olay bitti falan sorduğum soru şu hangi diş macununu kulanayım? hani varya diş hakimleri falancayı öneriyor diye bir doktor çıkartırlar ondan etkilenmişim herhalde. adamda hepsi aynı kullanda hangisini kullanırsan kulan demişti. utanmıştım bende . bende sana böyle diyimde utanma tabi :D ihtiyacın varsa kullanda hangisini kullanacaksan kullan. araştır içeriğine bak kulanıcı yorumlarını oku kendin seç.

eski bi zamanda çocukken yani reklamlardan mı etkilendik nedir dişçiye gittik işte olay bitti falan sorduğum soru şu hangi diş macununu kulanayım? hani varya diş hakimleri falancayı öneriyor diye bir doktor çıkartırlar ondan etkilenmişim herhalde. adamda hepsi aynı kullanda hangisini kullanırsan kulan demişti. utanmıştım bende . bende sana böyle diyimde utanma tabi :D ihtiyacın varsa kullanda hangisini kullanacaksan kullan. araştır içeriğine bak kulanıcı yorumlarını oku kendin seç.
Creatine'nin hepsinin aynı olduğunu biliyorum.Yine soriyim dedim.:D Bu arada 2.5 senedir Fitness 6 aydır Crossfit yapıyorum :D

Bunu denedim ancak yine de tadı değişmiyor. Özellikle çok baskın bir şeker tadı var. Problem bu.
Şöyle bir soru sormak istiyorum. Kutunun içindeki kırmızı ölçeği ben fulleyerek koyuyordum. Bugün fark ettim ki ölçeğin üstünde bir çizgi var. Bu acaba doldurmamız gereken maksimum miktarı mı gösteriyor? Siz nasıl kullanıyorsunuz, ölçeği tamamen doldurarak mı?

Olması gerekenden çok koyduğum için mi tadı bu şekilde diye düşündüm bir an.
Kardeş geç gördüm kusura bakma.. Ölçeğin biraz üstünde veya altında olması sadece yoğunluğu değiştirir ben 1 ölçek için verilen su miktarına 1,5 ölçek toz koyup içiyorum çünkü yoğun içim daha çok hoşuma gidiyor ve 35 gr. dan fazla protein alıyorum. Tad ve koku konusunda bi fark göstermez zannetmiyorum. Şüphelendirmek istemem seni belki basit ve saçma da gelebilir ama shaker yerine cam bardakta 1 ölçek kullanmayı denermisin çünkü shakerlara bazen ne kadar iyi yıkarsanız yıkayın koku sinebiliyor ve böyle şeylere yol açabiliyor eğer öyleyse shaker değiştirmeni öneririm.

ben bu ürünü haziran basindan beri kullaniyorum ve belrtmek isterim çok memnunum ancak aklima takilan su elimde olympin bcaasi var ve bu ürünün 2servisinden günde aldigim 11gr bcaaya ek olarak bcaa alarak yanlis mi yaptim? eğer yanlis yapmadiysam yine elimde olan reatine ile nasil kombine etmeliyim şimdiden tesekkurler

bende bir onceki seri iso 100 var. skt 3/2015 yeni actim tozu shaker a koyup ustune su koyunca sanki cikolata kivamina gelip topaklaniyor. bu normal mi? karistirinca topaklanma falan kalmiyor tadinda ve kokusunda sorun yok.

bende bir onceki seri iso 100 var. skt 3/2015 yeni actim tozu shaker a koyup ustune su koyunca sanki cikolata kivamina gelip topaklaniyor. bu normal mi? karistirinca topaklanma falan kalmiyor tadinda ve kokusunda sorun yok.

ürün shakerin içinde bekleyince çikolata tortusu şeklinde dibe geliyor bende de oluyor bi sıkıntı yok

Çok İyi bir ürün olduğunu düşünüyorum.İçindeki karbonhidrat oranının azlığı ve isole-hidrolize olması çabuk etki etmesini sağlıyor.Cookies creamin tadını hiç bir şeye değişmem:D

3. Kutumu bugün sipariş ettim ve arka arkaya en çok kullandığım ürün bu oldu. Yalnız Cookies and Cream bir noktadan sonra bayıyor Gourmet Chocolate tek geçerim :)

nitrotech ve bu arasında kaldım, nitrotech inanılmaz bir etki göstermişti bu ürünü denemeye değer mi sizce
Çok kaliteli bi urun talep den dolayi fiyatlari uctu zaten nitro dn daha iyi bnce ..

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@baris17
Ürünün kendi kutusu üzerinde "yoğun fiziksel aktivite dönemlerinde protein dengesini korumak amacıyla 1 porsiyon ürünü, 500 ml su veya yağsız süte karıştırarak günde 1 kez antrenman sonrasında,yemek aralarında kullanabilirsiniz." yazıyor. Diğer iki kutumu antrenman günlerinde, antrenman öncesi ve sonrası birer ölçek olarak kullanıyordum ama artık sadece antrenman günlerinde, antrenman sonrası bir ölçek olarak kullanıyorum. Dediğiniz şekil de kullanmak güzel olabilir ancak beslenmeniz iyiyse bence gerek yok.

@Shadow15
Weider Premium Whey, bir ölçeğinde (30gr) 16,9 gr karbonhidrat 6,4 gr ise yağ içeriyor. Dymatize ISO 100 ise bir ölçeğinde (31gr) 2gr karbonhidrat ve 0,5 gr yağ içeriyor.
Weider Premium, Bulk dönemi için daha mantıklı olabilir.

Back
Yukarı