Dymatize Super Mass

Hızlı sindirilmesi için bir nedenim yokki kalori ihtiyaçım var süt ile bunu arttırmayı düşünüyorum . Kahvaltı sonrası ve akşam yatmadan 1 saat evvel kullanırım yada yemek sonrası yavaş sindirilmesi daha iyi değil mi.Ben su ile kullandığımda işe yaramıyor gibi.

Antrenman sonrası tüketim söz konusu değilse süt ile içebilirsiniz. Dediğiniz gibi, antrenman sonrası kullanım dışında hızlı emilime odaklanma gibi bir ihtiyaç söz konusu değildir.

dedikleri

önerildiği gibi kullanmayacağım , satış politikası ne kadar fazla atarsan o kadar erken bitip yenisini al mantığı. :) adamlar 2 ölçek tek seferde 340 gram felan onun için 1 litrede süt içmen lazım mantık dışı , 340 gramı yarım kilo ile karıştırsan karışmazda baya araştırdım kullananların yorumları okudum parça parça kullanacağım 100 gram sabah 300 ml süt , akşamda aynı şekil.Sonuçta 200 gramında verdiği bir kalori olacak ben onu hesaba katacağım günlük olarak . Gün içerisinde 2 tabak bulgur,prinç , makarna ile halledersek illaki kilo aldırır.

tamam dostum sen kullan bende ürünü almayı düşünüyorum yorumlarını bekliyorum mutlaka

tamam dostum sen kullan bende ürünü almayı düşünüyorum yorumlarını bekliyorum mutlaka
Dostum kullandım ürün fena değil onu söyleyeyim , 2.5 kg kullandım bana getirisi 1.4 kg oldu . Fakat araya raamzan girdi destek için şuan kullanıyorum .Almaya değer şuan bir sitede indirim var aklında bulunsun.vitami n .com.tr de 151 tl kupon ekleyince.kuponun adı GUNUNEGZERSIZI kayıt ol ürünü sepete ekle sonra altına bunu gir taksit de var belki ben 1 tane daha alırım.

Protein+kreatin+glutamin+bcaa takviyelerimin yanına hacim için gainer ekledim.
Kombinasyon konusunda fikri olan paylaşırsa sevinirim. Nasıl bir kombinasyon
İzlemeliyim

Üstteki sorularıma ilaveten
Ölçeği tam doldurduğumuz zaman 1ölçeğemi denk geliyor[DOUBLEPOST=1437582127][/DOUBLEPOST]Üstteki sorularıma ilaveten
Ölçeği tam doldurduğumuz zaman 1ölçeğemi denk geliyor

merhabalar arkadaşlar dymatize super mass ile şu ürünün değerlerini kıyaslarsanız acaba hangisi daha iyidir
6k83Z7.jpg

WZEJV2.jpg

Tabiki de Dymatize Super Mass Gainer. Senin gönderdiğin ürünün 100 gramında sadece 5 gram protein bulunuyor. Bildiğin karbonhidrat tozu o. Dymatize'de protein içeriği yönünden çok daha zengin bir ürün.

valla o kadar mantıklı yorumunuz sonrası bu verdiğiniz cevap çok acaip durdu. her ikisininde üstünde gainer yazan bir ürün için bilgiğin karbonhidrat tozu demek garip oldu ama tesekkur ederım cevabınız icin. ben hardline dymatize ve bu yolladıgım resımdekı urun ıcın karbonhidrat degerı en yuksek olanı arıyorum :)

Gainer = Karbonhidrat anlamına gelmez. Kaliteli bir gainer iyi oranlı bir protein/karbonhidrat kombinasyonundan ve vitamin+mineral içeriğinden oluşmaktadır. Tabi burada protein içeriğinin hangi proteinlerden oluştuğu da ayrıca önemli. Keza karbonhidrat içeriğinin de basit mi, kompleks mi olduğu çok önemli. Senin gönderdiğin resimdeki üründe hem protein oranı çok düşük hem de karbonhidrat içeriğinin türü belirtilmemiş. Çok amatör bir etiketleme var. Ayrıca yolladığınız ürünün marka ve adını verirseniz daha net yorum yapabiliriz. Çünkü Türkiye'ye girenler supplementlerin içerik kısımları etiketleniyor. Dymatize ISO-100'un 90% protein oranı bizim etiketlemeye göre 65%'lere kadar düşüyor. Dolayısıyla, bu şekilde sağlıklı yorum yapamayız. Söz konusu ürün Maximus Weight Gainer mi?

İçerik senin gönderdiğin şekildeyse Dymatize Super Mass Gainer çok daha kaliteli bir ürün. Amacın sadece karbonhidrat ise, piyasada çok ucuz maltodekstrin tozlar var, gidip onlardan alabilirsin. Gainerlerin içeriğinde yer alan karbonhidratların 80%'i de maltodekstrin zaten. Ancak şunu unutmamalısın ki, "Gainer = Olabildiğince Karbonhidrat" değildir.

İçerik olarak baya sağlam. Bcaa, glutamin, kreatin ne ararsanız var. Ondan dolayı etkili bir şekilde kilo ve hacim kazanmanızı sağlıyor. Uyku ve yemek düzeni de önemli tabi.

Ben de ürünü 1 hafta kadar önce aldım.

Boy: 1.86
Kilo: 60

Soğuk (sanırım tam yağlı süt, içim süt kullanıyorum) süt ile tozu shakerda karıştırıyorum ve tadı da nesquik tarzında olduğu için pek yadırgamadım. Zaten 3-4 seferde kafaya dikip bitiriyorum ancak her kafaya dikişten sonra değişik bir tat oluyor ama alışıyor insan :D güzel tadı yani.

475 ML süte 3-3.5 yemek kaşığı toz koyuyorum ben öyle içeceğim günde 2 defa sabah ve akşam yatmadan önce. Spor salonuna gitmiyorum evde sporu kendim yapıyorum haftada 3 gün. O yüzden spor yaptığım günlerde spordan hemen sonra içiyorum akşam.
Yarından itibaren düzenli kullanmaya başlayacağım ancak yanında GNC Brewer's Yeast ve Pharmaton ile kullanacağım. Bakalım nasıl olacak gelişmeyi burdan yazarım :)

Tek bir sorum olacak, dymatize super mass gainer'ın tozun ambalajının üst taraflarında bir yerde bir delik oluşmuş. Ben yapmış olabilriim bilmiyorum, bu toza zarar verir mi? Kutunun içinde ve naylon poşetin içinde duruyor ancak dediğim gibi küçük bir delik var.

Eğer zarar veriyorsa ne gibi birşeye boşaltabilirim? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Urunu supplementlerden siparis ettim, kutunun ustunde yazan son kullanma tarihi 10/1/2015'di, sitede yazan ise 08/16. Urunu bugun kargoladim ucret iade talep ettim. Supplementlerden ilk ve son siparisim oldu. 10tl'nin hesabini yapip dymatize'in distrubutorunden almadigim icin pismanim.

Urunu supplementlerden siparis ettim, kutunun ustunde yazan son kullanma tarihi 10/1/2015'di, sitede yazan ise 08/16. Urunu bugun kargoladim ucret iade talep ettim. Supplementlerden ilk ve son siparisim oldu. 10tl'nin hesabini yapip dymatize'in distrubutorunden almadigim icin pismanim.
n e o s a n t e den al birleşik yaz :) bu hafta indirimde 160 tl.

Arkadaşlar dymatize mass gainerin yanına ne takviye edebilirim ?amino asit glutamin vs vs...
Birde cellulatör c4 ilave etsem mass gainer kullandığım dönemde kaldırdığım ağırlıkları iyice artırsam daha etkili olur mu daha az yağlanma daha fazla hacim olurmu diye düşünüyorum fikrinizi almak istedim

Arkadaşlar spor günlerinde sabah saat 10 gibi yemeği yedikten sonra saat 12 1 gibi 1 ölçek alıyorum.Daha sonra spordan 1 saat önce 5 6 gibi tekrar spordan 1 2 saat sonra 9-10 gibi 1 ölçek daha alıyorum.Tabi spordan sonrakini yemeği yedikten 30 dk sonraya ayarlıyorum yani günde 3 ölçek (1.5 servis) alıyorum.Sizce bu ağır gelir mi bir sağlık problemi çıkaraiblir mi spordan önceki ölçekleri sütle spordan sonrakini suyla tamamlıyorum.Off günlerindeyse öğlen ve gece yatmadan sütle alıyorum sizce bu şekilde etkili olur mu?

Back
Yukarı