Egzersizler Bölümü ile İlgili İstekler, Sorular vs...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim diadlefti bilemiyorum açıklıyabilirmisin.Birde alt göğüs için ne yapmamı tavsiye edersin.Teşekkürler.

bu konular için forumda arama yapabilirsiniz..

Arkadaşlar ben 8 aydır spor salonuna gidiyordum.Geçen hafta salonu bıraktım.Seneye malumunuz ÖSS den dolayı salonda çalışmayı bıraktım. Evde çalışmaya karar verdim.ÖSS yle birlikte yapamayacağım aşikar.Bundan sonra haftada 4 günümü evde spora ayırcam. Şuan elimde 2 ayarlanabilir dumble barı+168 cm uzun bar+Sehpa+40 kg. ağırlık var.Size soracağım bu elimdeki malzemelerle nasıl bir program uygulayım.Bu hafta salonda çalıştığım programdan elimdekilerle yapabildiklerimi yaptım.Sitede evde çalışma progarmı var ama o sadece dumble programı .Herşeyi açık açık yazmaya çalıştım.Bu arada Kilo 75 yaş 17 boy 1.80

Arkadaşlar ben 8 aydır spor salonuna gidiyordum.Geçen hafta salonu bıraktım.Seneye malumunuz ÖSS den dolayı salonda çalışmayı bıraktım. Evde çalışmaya karar verdim.ÖSS yle birlikte yapamayacağım aşikar.Bundan sonra haftada 4 günümü evde spora ayırcam. Şuan elimde 2 ayarlanabilir dumble barı+168 cm uzun bar+Sehpa+40 kg. ağırlık var.Size soracağım bu elimdeki malzemelerle nasıl bir program uygulayım.Bu hafta salonda çalıştığım programdan elimdekilerle yapabildiklerimi yaptım.Sitede evde çalışma progarmı var ama o sadece dumble programı .Herşeyi açık açık yazmaya çalıştım.Bu arada Kilo 75 yaş 17 boy 1.80

evde dumbbell ile çalışma programı
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-dumbell-ile-al-ma-t13409.html

Body building'e Yeni Başlayanlar İçin Program
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/body-buildinge-yeni-ba-layanlar-t4738.html

Bu programlar güzel ama 8 aydır bu sporu yapan biri için uyarmı bu programlar bilmiyorum.Yapacağınız ve yaptığınız Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

seLam arkadasar bende 7 aydır bb yapıyorum vücudumda gözle görülür bi değişme var tabi ama nedense beni tatmin etmiyor 7 aylık çalışmamın sonucu şuan salonda verilen 4.programdayım setler maxdan minimuma doğru 6-9-12-20 şeklinde ben programın doğruluğundan şüpheliyim dediğim gibi 7 aylık çalışmamın sonucunu almamış gibi hissediyorum bana program beslenme ve vitamin konusunda yardımcı olabilirmisiniz ? vücudum şuan böyle..
body52yq1.jpg

URL%5D

slm şu alt karın yazısı çokişime yaradı teşekküe ederim forum da çok konu var bazılarını bulamıyorum kalabalık bende de alt karın var . boy 1.75 kilo 66 ama karnım yağlı uyuz oluyorum bu spora başlayalı 9 ay oldu daha öncede bi 3 ay yapıp 6 ay ara vermiştim .. 53 kiloyla başladım şuan 66 kiloyum ve bu kış 75 kiloya ulaşmak istiyorum .. umarım başarılı olurum , optimum whey sipariş ettim almanyadan ve birde amino ile desteklicem kendimi ekimde sıkı bi programa girmek istiyorum nasıl bi program uygulamam uygundur yardım edebilirmisiniz.. şuan ki programım hocam az tekrar (8,6,6,6) şeklinde verdi ağır kaldırmamı söyledi hacim yapalım dedi ekimden sonra ne tür bi program kullansam uygun olur .. ekim diyorum ramazanda ara vermeyi düşünüyorum ... yardım ederseniz sevinirim .. salonum ve hocamdan memnunum abisi yurt dışında bu işle uğraşıyor bilgiside var ama sizin görüşlerinizi alıp bu sporu daha yakından takip etmek istiyorum .. iyi olmak en iyileri hedef seçip yetişmek için caba harcamak istiyorum olamasamda caba harcamalıyım dimiiiii......

Merhaba abiler arkadaslar.Sizden 2 konuda yardım istiycem.Ben askeri askeri okullara hazırlanıyorum 12 gün sonra spor mülakatım var.Mekik ve uzun atlamada problemim var.1 dakika içinde 40-45 mekik çekmem gerekli şu an 20-25 diyince bitiyorum sınırda zaten 30 bunun etkili bir yöntemi varmıdır yani nasıl yaparsak 10 gün içinde bu sayıyı minumum 35 e çıkarabiliriz ? Birde uzun atlama durarak yapılacak 1.90 atlıyabiliyorum bazen 2. de oluyor ama bana daha fazlası lazım bunu nasıl gelistirebilirim ? Yardımcı olursanız minnettar kalırım şimdiden sagoln.

geleceğiniz açısında bukadar önem taşıyan bir sınav için yumurta dayanana kadar beklemeniz bu işi nekadar önemsediğinizin göstergesi.ciddiyet gerektiren çalışmalar için 12 gün kala işe soyunulmaz.bu süre içindeki aşırı zorlamalar ile anca kendinizi sakatlarsınız.

Hayır zaten birtanesini kazandım şuan askeri ögrenciyim ama hedefim daha yüksek kazandıgım sınavda 25 tane yetiyordu ben 25 tane için çalısmadım bile ama şimdiki gireceğim sınav puan sistemine dayalı oldugu ıcın 50-70 arası not almam gereklı onun ıcınde 40 veya 45 mekık gerekli.Yumurta gelene kadar beklemedim evde sürekli az olsa da çalıstım ama bilmiyorum belkı yanlıs belkı dogru calıstım bilir kisiler olarak sizden yardım istiyorum 10-12 gün süre içinde bende biliyorum imkansız gibi görünür ama istek ve azim olduktan sonra dogru teknigi ögrenirsem yapacagima inanıyorum.Bu konuda yardımlarınızı beklıyorum.

Merhaba arkadaşlar. ben bu spora başlayalı 6 ay oldu ve vucudumun gelişim gösterdiğini farkedebiliyorum.Ama ben hergün her kasımı çalıştırdım. yaklaşık 2 saat sürdü antrenmanlarım. ardından da 15 dk lık 2 set koştum. Bu forumu okuduktan sonra yanlış yaptığımı anladım. Futbolcuyum ve uygun bi program arıyorum..Sizce nasıl olmalıdır

Lutfen Bakarmsiniz!!!

oncelikle hocalarama selam ben 17 yasımdayım 90 kiloyum boyum 1.80

sizden ricam ben 1 ay dır bb gdiyorum ama bana hala ekisk seyler varmıs gibi geliyor sabırla dinlerseneiz mutlu olurum
Butterfly 8 katmanda 7X7
Triceps Pushdowns 2 katman 7X7

Wide-Grip Lat Pulldown 8 katmanda 7X7
Seated (Cable) Row 8katmanda 7x7
Leg Extension 8 katmanda 7x7
Dumbbell Curls 10 kiloda 7x7
One Arm Dumbbell Rowing 10 kiloda 7x7
Dumbbell French 5 kiloda 7x7

merak ettgim konu sudur ben 2 aya gectim acaba yada size gore sayın hoclarım eskisk yaptıgım yada ekmeme gereken hareketler varsa lutfen soyerlmsiniz saygıalr hepnize

oncelikle hocalarama selam ben 17 yasımdayım 90 kiloyum boyum 1.80

sizden ricam ben 1 ay dır bb gdiyorum ama bana hala ekisk seyler varmıs gibi geliyor sabırla dinlerseneiz mutlu olurum
Butterfly 8 katmanda 7X7
Triceps Pushdowns 2 katman 7X7

Wide-Grip Lat Pulldown 8 katmanda 7X7
Seated (Cable) Row 8katmanda 7x7
Leg Extension 8 katmanda 7x7
Dumbbell Curls 10 kiloda 7x7
One Arm Dumbbell Rowing 10 kiloda 7x7
Dumbbell French 5 kiloda 7x7

merak ettgim konu sudur ben 2 aya gectim acaba yada size gore sayın hoclarım eskisk yaptıgım yada ekmeme gereken hareketler varsa lutfen soyerlmsiniz saygıalr hepnize

katman ile neyi kastediyorsunuz?
ayrıca 7x7 de 7ile seti ve son 7 ile tekrarı mı kastettiniz..eğer öyleyse bu programla gelişilmez..

elimden geldigi kadkar duzelttim:D

hocam butterfly ile vb yazdıgım altetlerde kusura bakmayım tam olrak ismini bilmiyorumda aletlerin arkasında agırlıklar var ben ordan 8 agırlıkta calsıoyrum yani metali 8 agırlıga takıyorum ve 7x7 de toplamda 49 defa yapıyorum kusura bakmayın hocam bizim hoca tekvandocu boye yap dedi sizde yazmıssnız 1 . ay 2. ay ve 3. ay icin ben baktım 1.ay ve 2.ayı ilk yda yapmısım bu sorun olurmu bunu merak ediyorum eger olursa en bastan mı basıyım simdiden tskler hocam y

yeni başlayanlar için program başlığında bu sorunuza da cevap verdim..lütfen ordan devam edin..

tskler gordum hocam birde bu piramit aletlerin arkasında agırlıklar mı olur son sorumda flat demssiniz aletlerin yanında yapılıslarına baktım ama flatın ne oldguunu kavrayamadım ??hyper_

Merhabalar..
Aranıza yeni geldim ve kafamdaki soru işaretlerini kaldırmak için yardım etmenizi canı gönülden istiyorum..
Böyle damdan düşer gibi oluyor sanırım ama çalıştığım için çok vakit bulamıyorum belki size birazdan soracaklarım forum içerisinde mevcut ama kullanılan terimlere vs.. çok yabancıyım daha yeniyim bir azimle başlamaya karar verdim. eğer sizde uygun görürseniz sorularımı bir dile getiriyim:

1.82 boyum var ve ince bir bele sahip olabilmek için bilinçsiz bir diet yapıp çok kilo verdim kilom 65 size sormak istediğim ise: sizde bilirsinizki bu zamanda gözünü para bürümüş bir yığın insanlar var bunu size söylemem bazı body salonları( birçok tanıdığım gidiyor) ve herkese aynı liste veriliyor bana çok saçma geldi basma kalıp bir sistem.yazdıklarınızı çok okudum ama hiç birşey anlıyamadım benim problemime gelirsem.Ben: ince bel,fazla şişik olmayan göğüsler,az ama belirgin karın kaslarının ve tatmin edici pazu ların olduğu bir vücuda sahip olmak istiyorum ve bu bel konusunda çok ısrarcıyım bir çok arkadaşın fotoğraflarına baktım çalışmalardan kaynaklı belde kalınlaşma nasıl bir çalışma yapmam gerek önerileriniz ile hareket edicem elimde bir miktar bir para mevcut yada body salonuna gidicem yada evime 2 dumbell 1 halter alıcam. bir ton yazı yazdım ama size anlatabildiğimden eminde değilim bu konudada titiz olmak istiyorum size bir resim link i versem ve o vücuttan yola çıksak en iyisi olucak sanırım.
Resim link: http://img48.imageshack.us/my.php?image=imageyo1.jpg
hayalini kurduğum ve sahip olmak için elimden gelenin hepsini yapacağım vücut..
Bu protein yada ilaç tarzı şeyler kullanmadan mümkünmü ve son olarak bir sorum daha olucak küçükken çok kiloluymuşum ve karın derim çok kalın et gibi bu benim için problem yaratırmı yada inceltme şansım varmı? Biliyorum vur dediniz öldürdüm kusuruma bakmayın eğer cevap atmayacaksanızda canınız sağolsun ama ben dört gözle beni aydınlatacak cevaplarınızı bekliyeceğim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı