Teşekkür ederim diadlefti bilemiyorum açıklıyabilirmisin.Birde alt göğüs için ne yapmamı tavsiye edersin.Teşekkürler.
bu konular için forumda arama yapabilirsiniz..
Teşekkür ederim diadlefti bilemiyorum açıklıyabilirmisin.Birde alt göğüs için ne yapmamı tavsiye edersin.Teşekkürler.
Arkadaşlar ben 8 aydır spor salonuna gidiyordum.Geçen hafta salonu bıraktım.Seneye malumunuz ÖSS den dolayı salonda çalışmayı bıraktım. Evde çalışmaya karar verdim.ÖSS yle birlikte yapamayacağım aşikar.Bundan sonra haftada 4 günümü evde spora ayırcam. Şuan elimde 2 ayarlanabilir dumble barı+168 cm uzun bar+Sehpa+40 kg. ağırlık var.Size soracağım bu elimdeki malzemelerle nasıl bir program uygulayım.Bu hafta salonda çalıştığım programdan elimdekilerle yapabildiklerimi yaptım.Sitede evde çalışma progarmı var ama o sadece dumble programı .Herşeyi açık açık yazmaya çalıştım.Bu arada Kilo 75 yaş 17 boy 1.80
Merhaba arkadaşlar. ben bu spora başlayalı 6 ay oldu ve vucudumun gelişim gösterdiğini farkedebiliyorum.Ama ben hergün her kasımı çalıştırdım. yaklaşık 2 saat sürdü antrenmanlarım. ardından da 15 dk lık 2 set koştum. Bu forumu okuduktan sonra yanlış yaptığımı anladım. Futbolcuyum ve uygun bi program arıyorum..Sizce nasıl olmalıdır
oncelikle hocalarama selam ben 17 yasımdayım 90 kiloyum boyum 1.80
sizden ricam ben 1 ay dır bb gdiyorum ama bana hala ekisk seyler varmıs gibi geliyor sabırla dinlerseneiz mutlu olurum
Butterfly 8 katmanda 7X7
Triceps Pushdowns 2 katman 7X7
Wide-Grip Lat Pulldown 8 katmanda 7X7
Seated (Cable) Row 8katmanda 7x7
Leg Extension 8 katmanda 7x7
Dumbbell Curls 10 kiloda 7x7
One Arm Dumbbell Rowing 10 kiloda 7x7
Dumbbell French 5 kiloda 7x7
merak ettgim konu sudur ben 2 aya gectim acaba yada size gore sayın hoclarım eskisk yaptıgım yada ekmeme gereken hareketler varsa lutfen soyerlmsiniz saygıalr hepnize
tskler gordum hocam birde bu piramit aletlerin arkasında agırlıklar mı olur son sorumda flat demssiniz aletlerin yanında yapılıslarına baktım ama flatın ne oldguunu kavrayamadım ??hyper_