En Sevdiginiz Bodybuilder ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi ?

• Total voters
    2.202
Flex rullaz!

Oyumu Flex'e verdim ama listede Frank Zane yok diye :D

ben jay cutler e verdim onun vücudu hosuma gidiyor despo su R. NARZENGGER kim bu adamı bi tanıtırmısın daha önce hic adını duymadım resimlerini falan bol bol eklersen sevinirim

bigbody dedi:
ben jay cutler e verdim onun vücudu hosuma gidiyor despo su R. NARZENGGER kim bu adamı bi tanıtırmısın daha önce hic adını duymadım resimlerini falan bol bol eklersen sevinirim

:lol:

Gunther Schlierkamp ı beğeniyorum..boyu posu orantısı herşeyi tamam...Diğerlerinin her ne kadar vücudu güzel görünsede ya boylarından yada enlerinden fark görünüyor.

Olimpia 2005 te Gunther biraz zayıflamış ama definisyonuda artmıştı...çok beğendim.

bigbody dedi:

yorum yok.............. :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol:

arnold uzak ara birinci neden diye soran arkadaşlara ise cevabım bu sporun dünya çapında popüler olmasını sağlayan en önemli kişi olduğu için kendisi hala bu spora olan katkısını kendi adına düzenlenen turnuvayla devam ettirmektedir.bu sporu bize sevdiren insan olan arnold tabiki birinci.

saydam dedi:
despo peki R. NARZENGGER :cry:

Beyler gülmeyin ama bende bu adamı bilmiyorum ama tahmin edebiliorm
Sizin uydurduğunuz biri galiba Baş harfı ronnie den gelior.Narzengerr ise Arnoldun soyadından gelior.
Yani bu adam roni arnold karışımı bişiy mi :D :D :D :lol: :D :D :D

Saydam acikla artik sunu :D

arnold u tutturdun diyebilirim ama R yi kasma hayatta bulamazsin.eger bulursan ben body yi birakirim :lol:

saydam dedi:
arnold u tutturdun diyebilirim ama R yi kasma hayatta bulamazsin.eger bulursan ben body yi birakirim :lol:

Bende forumu kapatirim :lol:

Back
Yukarı