ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yiyemeyen arkadaslar 50 kere yazdim,100 grmi atin blendira koy proteini suyunu 1 dakika karistir icmesi 20 saniye :) 100 gr yulafi bitirmeniz 20 saniye,bunuda yapin yani artik :)

Dediğini yapıyım olmadı bu hafta spor salonu bizim kapalıda yinede yarına yapıyım bir deniyim yine evde çalışcaz mecburen.
1.5dkda hazır yulafı kuru uzum sutu koy sabah al cıkart ustune tarcın ek yumusacacık kuru uzumler şekerlerini salıyor ya cokta tatlı oluyor

Yahu ne yulafmış arkadaş 40 sayfa tartışılmış...

en kötü ihtimal açarsın paketi alırsın kaşığı 1 kaşık yulaf 2 yudum su, 1 kaşık yulaf 2 yudum su yersin. ben mi barzoyum siz mi nazlısınız anlamadım ki :D

3 - 4 farklı şekilde tüketiyorum ben .
Birinci şekil : 5 yumurta 1 muz 80 -90 gram yulaf - kuru üzüm mikseleyip pisirerek
İkinci soguk süt -muz -yulaf mikseleyip içerek
Üçüncü : yulaf muz Kuru üzüm whey üzerinde sıcak süt dökerek yiyerek
Dördüncude özel biraz bende saklk kalsin:)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılıyorum ne yulafımı arkadaş.
Kuru kuruya yiyorum. Süt ile yiyorum yoğurt ile de yiyorum. Herkes her şekilde yer sadece alışmayı beklemeli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

sen şakamısın dalgamı gecıyorsun :D gece dolaba koyuyorum şissin diye sabah yiyorum iyi okumanı tavsıye ederim yada bir gözlük al
kanki ben yanlış okumadım sende yazım yanlışı var :) bence sen yazım yanlışlarını düzelt önce[DOUBLEPOST=1448294593][/DOUBLEPOST]
5 gram diyo 5 farkindasin dimi :D
İroni yapiyorum o mesajimda,5 gram nedir yahu 100 150 tuketiyoruz bulkta
pardon kardeşim :) ama ben bir kilo muz ve sütten bahsediyorum sadece

Son düzenleme:
bende ilk sütle denedim tadı çok kötü geldi sonra yoğurtla denedim yine kötüydü spor ilerledikçe yemem gerektiğini farkettim kuru kuru yemeye başladım aynı çekirdek gibi bi tadı var bence hiçbişeyle karıştırmadan atın ağzınıza çiğneye çiğneye yiyin en güzel öyle oluyo

bende ilk sütle denedim tadı çok kötü geldi sonra yoğurtla denedim yine kötüydü spor ilerledikçe yemem gerektiğini farkettim kuru kuru yemeye başladım aynı çekirdek gibi bi tadı var bence hiçbişeyle karıştırmadan atın ağzınıza çiğneye çiğneye yiyin en güzel öyle oluyo
aynen ;)

Öyle yiyince kabız oluyor insan ki hayatta yiyemem boğazımda kalır. :)

süt meyve karısımı tarçın geceden dolaba at sabaha muhallebi oluyor diyorum hala sert diyorsunuz:D
Senin dediğini yaptım sabahta aldım içine muz tarçın attım iyi oldu şimdi bugünde gittim şoktan kuru üzüm falan karışık dorleo tazı bir şey aldım onu deniyecem.;)

Senin dediğini yaptım sabahta aldım içine muz tarçın attım iyi oldu şimdi bugünde gittim şoktan kuru üzüm falan karışık dorleo tazı bir şey aldım onu deniyecem.;)
muz güzel olmuyor şoktaki meyve karışımı mükemmel sabahda tarçın at istersende ceviz ama geceden kesın koy dolaba sabaha yumsacık oluyor

muz güzel olmuyor şoktaki meyve karışımı mükemmel sabahda tarçın at istersende ceviz ama geceden kesın koy dolaba sabaha yumsacık oluyor
Geceden hazırladım zaten bende meyve karışımı yoktu o yüzden muz attım iyi oldu bence. Şimdi meyve karışımını aldım onuda denicem. Ama ben en çok pankek olayını seviyorum.

arkadaşlar ben şöyle bir karışım yapıyorum 200 ml kapta o seviyeye kadar koyuyorum :D lor peyniri bir çay kaşığı kadar kahve bir adet muz sonra eti lifalifi kaynamış suyun içinde bekletiyorum zaten hepsini çekmiiş oluyor sonra hepsini blenderla geçiriyorum tabi su ekliyorum süt eklemedim şimdiye kadar onuda deneriz... en son içerkende üstüne tarçın koyuyorum tadı mükemmel olmasada fena değil sizce nasıl ???

Ben 100gr yulafa 1 olcek cikolatali whey atiyorum sut dokup karisiriyorum nesquikli sut gibi kasikla tuketiyorum cok guzel oluyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

carrefoursa ve realde bulamadım bu ürünü ayrıca metroda satmıyor amma zor bulunan birşey miş bu arada realdeki elaman firma o ürünleri eti lifalif yulaf ezmesini göndermiyor dedi şok oldum :D migroslarda kesin vardır hehalde bulunca stok yapıcam :D

Her sabah omlet yumurta ile yediğim yulaftan nefret ediyorum. Her sabah 100 gram yemek zorundayım. Sütle denedim olmadı, yoğurtla denedim olmadı yumurtayla da olmuyor. Çok atınca ekmekten başka bişey yemiyor gibi oluyorum. Harika bir ürün fakat tadı berbat. Tüketimini kolaylaştırmak için önerebileceğiniz birşey var mı? Not: Whey protein kullananlar için forumda Despo bir tarif vermişti.

Back
Yukarı