Kinyasi
Üye
Ben sütle pişiriyorum çokda güzel oluyor ama damak zevki farkli olabilir.Her sabah omlet yumurta ile yediğim yulaftan nefret ediyorum. Her sabah 100 gram yemek zorundayım. Sütle denedim olmadı, yoğurtla denedim olmadı yumurtayla da olmuyor. Çok atınca ekmekten başka bişey yemiyor gibi oluyorum. Harika bir ürün fakat tadı berbat. Tüketimini kolaylaştırmak için önerebileceğiniz birşey var mı? Not: Whey protein kullananlar için forumda Despo bir tarif vermişti.
1 bardak süt (diledigin sütle yapabilirsin)
3 YK yulaf
1 tatli kasigi tarçin
1 küçük muz
muzu ezdikten sonra hepsini birlikte kisik ateste pişiriyorum. Kaynamadsn ocaktan alip bir kaseye boşaltiktan sonra ustune hindidtan cevizi ve arzu ettiğin meyvelerle süsleyebilirsin. Ben tadini cok begeniyorum.
Ölçüleri ihtiyaciniza gore arttirabibilirsiniz.
Şimdiden afiyet olsun.