kaldır ayağını...dominic dedi:nutrımax olabilirmi :?: :?:
guardbody dedi:kaldır ayağını...dominic dedi:nutrımax olabilirmi :?: :?:![]()
geçenlerde siteyi ziyaret ettım ve bır yazı gozume çarptı.katılımcılardan bırı diğer sıteler gibi sallamıyoruz en harbisinden t shırt bastırdık işte demiş.inanın bazı firmalar bu turden kıyafetlerı bana eşantıyon gonderıyorlar ve bende en kısa zamanda birilerine verıyorum.bende olagandışı motıflı falan bırsey beklıyordum.şahsen benim sitem bu turden bir kampanya yapsın en başta ne bu rezıllık diye ben manşet yaparım.dominic dedi:kaldırdım ayagımı,![]()
yan gözle bile bakmıyorum. yarışmasını yapsalarda nafile kullanıpta fayda gören varmıki, içime sinmiyo hiç, güvben vermiyo..
Glukozu küçümsemiyorum. Ama ben weight gainerların karbonhidrat içeriğinin düşük glisemik indeksli yani kompleks karbonhidrat olduğunu biliyorum(yanlış biliyor olabilirim). Ondan sordum.hsd dedi:beyler glukozu küçümsemeyin idman sorası için enhızlı depo dolduran maddedir diyebilirim ve yapın bu gaineri tadı bir harika isterseniz 5 yumurta bile koyabilirsiniz mikserde no problem
B3RkOvi dedi:ya bu karisimin karbonhidrati nerde ??? Ve niye bu kadar seker koyuyoruz anlamadm ?? :roll: :roll:
SCHWARZXXL dedi:Glukozu küçümsemiyorum. Ama ben weight gainerların karbonhidrat içeriğinin düşük glisemik indeksli yani kompleks karbonhidrat olduğunu biliyorum(yanlış biliyor olabilirim). Ondan sordum.hsd dedi:beyler glukozu küçümsemeyin idman sorası için enhızlı depo dolduran maddedir diyebilirim ve yapın bu gaineri tadı bir harika isterseniz 5 yumurta bile koyabilirsiniz mikserde no problem
SCHWARZXXL dedi:Basit karbonhidrat ile kompleks karbonhidrat arasında şöyle bir fark var yalnız. Sen de biliyorsundur.
Basit karbonhidratları özellikle antreman öncesi gıdası olarak alırsak, artan insülin sonucu düşen kan şekeri bizi antremana daha bitkin çıkaracaktır. Ben weight gainer'ı antremandan bir saat önce alıp karb ve protein ihtyiacımı karşılamak için kullanmayı düşündüğüm için sordum. Özellikle iş hayatında çalışanlar için akşam iş çıkışı antremanlardan önce beslenme zorlaşıyor malum.
SCHWARZXXL dedi:baris, konu açılmışken sorayım. Laktozun antremanda şişkinlik dışında verebileceği bir zarar var mı?
ruthless dedi:1 BARDAK SÜT ( YAĞLI TERCİHİMDİR )
1/2 BARDAK YULAF
1 KAŞIK DONDURMA
1 kaşık yerfıstığı ezmesi
we hepsini karıştırınn....
yatmadan yarım saat önce önce karışımı için..ama dondurmayı fazla koyarsanız biraz daha kilo aldıracağını dşünüorumm![]()
baris, konu açılmışken sorayım. Laktozun antremanda şişkinlik dışında verebileceği bir zarar var mı?
Flex dergisinin Ocak sayısı sayfa 256'dan aldım.
-Gainer Tarifesi-
-2 Kaşık whey protein (daha da ekonomik olsun diye 500ml yumurta akı da olabilir bence)
-250 gr. light süt
-1 orta boy muz
-60gr dekstroz veya sofra şekeri(bn olsam 2-3 çorba kaşığı bal koyardım)
Toplam besin değerleri : 60 gr. Protein, 90 gr. Carb, 2 gr. Yağ, 650 Kalori
Not: Verilen tarife tam yağlı süte göreydi aslında ama 10gr. yağ almanıza kıyamadım, zaten yanda da belirtmiş kalori miktarını artırmak için tam yağlı süt koyabilirsiniz diye.